The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 6

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:11351
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, (Grens)wetenschap, Vrije-energie, Bouwen en wonen, Energie, Vrije energie, (Verborgen) nieuws

Op 9, 10 en 11 november 2013 bezocht ik de eerste Global Breakthrough Energy Movement Conference in Hilversum, het mediabolwerk van Nederland. Op evenementenlocatie Gooiland werden er 3 dagen lang in 2 conferentiezalen presentaties gegeven door meer dan 18 internationale sprekers. Natuurlijk lag de focus op het onderwerp BE technologieën, maar ook aanverwante zaken als HAARP, Klasse X zonnevlammen, orgonite, bewustzijn, economie en media werden besproken.

Dr. Brooks Agnew stelt de vraag waar we zullen zijn zonder elektriciteit en zonder geavanceerde elektronica. Wanneer een klasse X zonnevlam richting Aarde ontsnapt, zal een enorme hoeveelheid geladen deeltjes de Aarde bereiken. Ons elektriciteitsnet zal daardoor ernstig verstoord raken of zelfs geheel uitvallen. Wanneer dit laatste het geval is, zal het tussen de 5 of 10 jaar duren voordat wij weer over elektriciteit zullen beschikken. Tenminste, wanneer wij afhankelijk blijven van het huidige elektriciteitsnet. Andere oplossingen bevinden zich nu nog in garages en zolders over de hele wereld waar hard gewerkt wordt aan nieuwe technologieën. Met behulp van die technologieën zal de mensheid in staat zijn de elektriciteitsnetten die ons dwingen te leven in steden en langs zeekusten te verlaten. Kleinere, meer zelfvoorzienende gemeenschappen zullen opbloeien, omdat ze in staat zullen zijn om hun eigen energie te maken zonder fossiele brandstoffen. Niet langer zullen landen hun legers op weg hoeven sturen om brandstofbronnen vast te leggen voor hun volk.

Dr. David Martin is als wetenschapper verbonden aan de Universiteit van Virginia en is kapitaalmarktdeskundige. Het innovatiebedrijf van Martin heeft een database gebouwd waarin alle octrooien zijn opgenomen die ooit in de wereld verleend zijn. Hij heeft het Europees parlement toegesproken over o.a. het failliet van het huidige octrooi-systeem en de kwalijke gevolgen die dat systeem heeft voor innovaties en de ontwikkeling van duurzaamheid.
Een ruime meerderheid van de in de wereld verleende octrooien zijn blocking patents. Dit betekent dat de betreffende uitvindingen en technieken door de houder van het patent niet gebruikt worden, maar slechts ingezet worden om anderen te blokkeren in het gebruik van die technieken. Technieken die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan duurzaamheid en de gemeenschap veel geld zouden kunnen besparen. In zijn confronterende presentatie onthult dr. David Martin de anatomie van de huidige economie controlerende systemen…

Dr. Johan Oldenkamp is een allround wetenschappelijk onderzoeker. Zijn nieuwste boek heet 'Wholly Science’. In dit boek laat hij zien dat de universiteiten alleen beschrijvingen van allerlei verschijnselen bieden in plaats van diepgaande wetenschappelijke verklaringen. Ook de kerken bieden geen echte inzichten in de aard van onze werkelijkheid. De reden dat zowel de universiteiten als de kerken dwaling bieden, is de kunstmatige scheiding tussen fysica en metafysica. Wetenschap zonder spiritualiteit is dood en zielloos. Spiritualiteit zonder wetenschap is fantasie en ongegrond. Wholly Science is het geheel van spiritualiteit en wetenschap. Het vertelt het hele verhaal van het grotere geheel. Binnen Wholly Science functioneert spiritualiteit als een kloppend hart. Wholly Science verenigt astronomie en astrologie in de kosmologie. Het combineert kwantumfysica met alchemie en het verbindt Theos(van theologie) met Sophia (van filosofie).

Catherine Austin Fitts, voormalig Amerikaans onderminister van volkshuisvesting tijdens de eerste Bush regering, is uitgever van The Solari Report en oprichter en voorzitter van Solari Investment Advisory Services, LLC. In 2010 gaf Fitts een onthullend interview waarin zij vertelde hoe er in de VS een financiële staatsgreep plaatsvindt. Enorme hoeveelheden financieel kapitaal worden uit de Verenigde Staten overgebracht naar het buitenland waardoor bedrijven krachtiger worden dan regeringen en waardoor private ondernemingen regeren. Pensioen- en sociale verzekeringsinstellingen zijn ook offshore verplaatst, wat leidt tot het einde van de fiscale verantwoordelijkheid en soevereiniteit zoals wij die kennen. In haar presentatie vertelt zij over de gevolgen van BE technologie op politiek bestuur, op onze waarden en op onze tijdsbesteding. BE technologie is meer dan nieuwe technologie. Het maakt deel uit van de heruitvinding van alles. Hoe kan iedereen profiteren van de overgang van een economie gebaseerd op schaarste en concurrentie naar een economie gebaseerd op overvloed en samenwerking?

Dr. Nick Begich is onafhankelijk onderzoeker, schrijver en docent. Hij streeft onafhankelijk onderzoek in de wetenschap en politiek na en is vooral bekend van zijn onderzoek naar HAARP en zijn boek ‘Angels don’t play this HAARP’. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de gevolgen van HAARP op het weer en de gevolgen van het uitvoeren van geofysica op de planeet en de bevolking. Ook bespreekt hij hoe wij invloed kunnen uitoefenen op de persoonlijke en wereldwijde veranderingen.

In het volgende en laatste deel meer over de sprekers Fernando Vossa, Michael Tellinger, Georg Ritschl, James Martinez, Ralph en Marsha Ring en dr. Judy Wood met previews van hun Global BEM lezingen. Voor wie de gehele lezingen wil zien: Op de website Voices of Breakthrough Energy kan men tegen een kleine vergoeding alle lezingen bekijken.

Klik op onderstaande links om deel 1 & 2 & 3 & 4 & 5 van The Global Breakthrough Energy Movement Conference te lezen:

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 1

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 2

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 3

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 4

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 5

Voor meer informatie over de Breakthrough Energy Movement:

globalbem.com

globalbemvoices.com

facebook.com/globalbem

twitter.com/globalbem

youtube.com/user/globalbem

soundcloud.com/globalbem


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.