Wij gaan veranderen: Nieuwe koers, nieuwe website

Nieuwe koers

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4344
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Earth Matters | diversen, Site mededelingen

(Earth Matters | door Moniek van Pelt en Arjan Bos) De aarde doet ertoe. In wereldse bewoordingen; Earth Matters. Wat een prachtige aanreiking van Arjan Bos om, tien jaar geleden alweer, vernieuwend met het begrip nieuws te willen omgaan en zo vele mensen in Nederland en daarbuiten een platform te bieden met deze website. Dat wat ons allemaal aangaat wordt niet altijd weergegeven als een actualiteit, en dat wat als actueel moet worden bezien is nogal eens een verdraaiing van de werkelijkheid. En er lijkt wel steeds meer nieuws bij te komen. Het lijkt zo lastig om met deze verwarring om te gaan als zingevend. De inspiratie die mensen als Arjan ons geven vertelt dat het wel degelijk mogelijk is, om zo helder als mogelijk is te kunnen en mogen kijken naar wat zich werkelijk voor onze neus afspeelt. In de Crowd Power uitzendingen heeft Arjan samen met Martijn van Staveren grote waarde toegevoegd aan het begrip innerrijk zien. Het werkelijk doorgronden van jezelf zou nog weleens het allerbelangrijkste kunnen zijn tijdens ons verblijf op deze aarde. De mens in zijn eigen bewuste en dus kosmische gevoel voor zingeving is van buitengewoon groot belang in deze tijd. Het geeft de echt gevoelde beweging van samen terug aan de samenleving.

En als het dus tijd is om in vernieuwing zelf een stap te zetten naar eigen zingeving, dan is dat ook wat mensen zoals Arjan doen. Dat maakt Arjan en alle anderen niet bijzonder als in uitzonderlijk, wij zijn allemaal in staat tot recht spreken in wat we zien en daarin te handelen. Bovendien zijn er inmiddels vele kundige schrijvers en hun websites die ons het nieuws op hun eigen manier brengen. Hieronder zullen we een paar kanjers vermelden, die hun sporen door hun dagelijkse onvermoeibare inzet meer dan verdiend hebben. De aarde doet ertoe, earth matters krijgt dus een nieuwe vorm, terug naar ons gevoel voor oorsprong, waarin Arjan zijn bevlogenheid als filmmaker nog meer tot uiting wil brengen. Eigen wereldse verhalen vertellen, door woord, beeld en klank lyrisch samen te laten komen, vraagt volledige toewijding. Ach, hij kan het je hieronder zelf beter vertellen dan ik, wat er allemaal gaat veranderen.

En ik, ik ben moniek, Arjan’s partner. Ik verbeeld, beschrijf en deel hier al jaren vrije werelden die de taal van samen nog spreken, vanuit mijn eigen diepe gevoel voor wezenrijk weten en voelen. Levende taal geeft mij en de lezer inmiddels vele nieuwe woorden. Deze aarde bezien in zijn vele soms mooie en soms draconische verhalen en dan het pure beeld verkiezen boven al het andere, ik zal het blijven doen op de nieuwe site. Je zult er ook alle online inspiraties vinden die we neergezet hebben en die eraan komen. Samen willen we ook gevoelsexpedities maken; hartelijke gesprekken met mensen die stevig pionieren als het gaat om de weg vrijmaken van stoorvelden. Elkaar intelligent en eigen kunnen vinden, buiten alle waarheidsruis om, dat moet toch mogelijk blijven en zijn?

We gaan het doen.

We hebben nog zoveel plannen, waarin we ook een diep gevoel voor echtheid en lichtheid delen samen en dit naar buiten willen brengen.

Terug naar onszelf dus. Zingeving, het ligt ons wel.

Met het webinar: "Ode aan de vrije werelden" vieren het vinden van een eigen draai. Het liefst hadden we dit echt live georganiseerd, dat gaan we doen zodra het weer kan. Als trouwe lezer van Earth Matters kun je voor € 5,- in plaats van € 10,- deelnemen aan dit live webinar.

Gebruik deze link om je aan te melden en van de korting gebruik te maken:
https://st-earth-matters.webinargeek.com/ode-aan-de-vrije-werelden?promotion=48302897

Earth Friends en donateurs kunnen dit meevieren door gratis aan dit webinar deel te nemen, die krijgen daar vandaag nog een aparte mail over. Wacht dus even met aanmelden als je donateur van Earth Matters bent.

-

Wat gaat er concreet veranderen?

 • We gaan van interviews naar gevoelsexpedities (lees meer...)

 • Morgen is nu neemt onze webshop over (lees meer...)

 • De 4 verschillende websites die we nu hebben gaan we allemaal onderbrengen op earth-matters.nl, maar die gaat er heel anders uitzien (lees meer...

 • We krijgen een nieuw logo (met dezelfde naam)

 • De plannen met de om te bouwen bus, de yurt en de docu staan vanwege de coronaperikelen even on hold, we kunnen nu niet reizen en ook het ombouwen van de bus is met de huidige restricties geen go. Zodra het kan pakken we dit weer op. op een manier die past in het huidige tijdsbestek die aanpassing vraagt, op een manier die past in het huidige tijdsbestek die aanpassing vraagt.

 • We zijn een jaar voornamelijk in het buitenland geweest, nu we weer een tijdje in Nederland zijn gaan we een aantal nieuwe evenementen organiseren.

 • De samenwerking met Martijn van Staveren krijgt een vervolg. Er staat een nieuwe Crowd Power in de planning, nieuwe Mensbelevingen in de natuur en ook een samenzijn voor een paar dagen in de zomer.

 • We zijn niet meer op facebook en andere social media te vinden

 • De nieuwsbrief verandert van inhoud en frequentie

 • We krijgen een andere categorie-indeling

 • De focus ligt primair bij eigen producties, maar we blijven ook bijzonder nieuws van buitenaf aanreiken

Wat kun je nog meer van ons verwachten op de korte termijn:

 • Er komt een nieuwe inspiratie aan die gaat over het kind en de kinderlijke mens.
 • We gaan beginnen met online thema webinars

 

Gevoelsexpeditie

Hoe voelt het eigenlijk om mens te zijn in deze uitdagende tijden? Zijn we nog op een vrije ontdekkingsreis, zoals dit van nature bij ons past, of nemen de verstoringen de overhand waardoor mensen niet meer tot een hartsgevoelde verbinding kunnen komen met elkaar? Verstoringen die onder andere ontstaan door vaste standpunten in te nemen over een onnoembare hoeveelheid niet ten volle te vatten onderwerpen en die met hand en tand te verdedigen en tegen elkaar. De verwarring die ontstaat, wanneer mensen elkaar niet langer in wezen proberen te begrijpen, geeft een chaotisch wereldbeeld vol ontreddering en ontwrichting. Een waarheden carrousel.

De pionier, als wereldse verkenner en ontdekker, verwordt tot een harde strijder die zich aan talloze richtlijnen, besluiten en verordeningen dient te houden. Het ware menselijke gevoel voor schepping wordt zo steeds artificiëler door verdergaande ondermijning van het vrije krachtspotentieel. Uitwisselingen geschieden steeds vaker op basis van berekeningen en winst, in plaats van op openheid en integriteit. Het ingeblikte nieuws wat we voor ogen krijgen geeft nauwelijks nog vernieuwende signalen. Het laat de glans in de ogen van vele mensen langzaamaan doven. Want wie kun je nog geloven? Moet je nog langer ergens in geloven? Wat is de waarde van leiding nemen nog, als zoveel voor je besloten wordt ?

Voor ons is het tijd om terug te keren naar een ontmoeting, in plaats van het in stand houden van het gevecht. Om zo het unieke stukje vrije informatie die wij allen in ons meedragen weer vrijuit te delen met elkaar. Leven vraagt om een herziening van onze eigen veerkracht, die misschien bijna wel zoekende lijkt. Niets is minder waar. Er zijn veel mensen die onverstoorbaar doorgaan met het vrijmaken van een weg vol stoorvelden. Mensen die erkenning blijven geven aan het ware menszijn, die in de kern altijd samen wil werken met al het leven. De kunstmatigheid vol scores, likes en vierkante ogen heeft ons gebracht waar we nu zijn. Eens kijken hoever we komen met echte aandacht voor elkaar. Ga je mee op gevoelsexpeditie?

Morgen is nu neemt Earth Matters Shop over

We hebben Morgen is Nu een aantal jaren geleden ontdekt door hun bijzondere darmreinigingskuur waarmee je de biofilm uit je darm kan verwijderen. Inmiddels leveren ze 70% van de producten in de Earth Matters Shop en dat is niet zonder reden. Ze hebben zich voor ons en voor jullie ontpopt als pioniers met een gigantische dosis kennis en passie voor de beste gezondheidsproducten ter wereld!

De roots van Morgen is Nu liggen al in 1972, toen Co van Twillert zijn kennis en inzicht vergaarde over een natuurlijke levenswijze. Hij struinden de hele wereld af naar unieke producten die daarbij horen. Zo verkocht hij in zijn eerste natuurvoedingswinkel in 1973 al Ginseng en was hij begin 2000 één van de eerste in Nederland die grootschalig superfoods en kokosolie verkocht. Inmiddels zijn veel producten mainstream geworden, maar blijft Morgen is Nu zich tot op de dag van vandaag innoveren met volledig natuurlijke producten die altijd een forse stap verder gaan dan gebruikelijk in natuurvoeding- en gezondheidswinkels.

Ze zijn het afgelopen jaar ontzettend gegroeid door een steeds grotere vraag naar de allerbeste natuurlijke producten. Per 1 april 2020 worden ze nóg een beetje groter; ze nemen namelijk onze webshop over. Met hun expertise en tijd kunnen ze jullie, beter dan wie dan ook, van de meest uitzonderlijke gezondheidsproducten voorzien. Zo hebben wij meer tijd voor bijvoorbeeld gevoelsexpedities. Een fantastische win-win-win situatie dus!

In de afgelopen jaren heeft Stefan van Twillert, de zoon van Co, de mooie missie van Morgen is Nu voortgezet. Stefan heeft een niet te stoppen drang om alles - en vooral de échte waarheid - over gezondheid te weten te komen. Hij is ervan overtuigd dat we terug moeten naar de natuur om elke dag in staat te zijn ons lichaam en geest in ultieme kracht te zetten. Want dat is waar gezondheid voor hem om draait.

Wij zijn blij en trots dat deze kanjer en zijn team de Earth Matters Shop gaan draaien.

Uiteraard blijven wij als Earth Matters betrokken bij de shop. In elke nieuwsbrief zal je ze terugvinden met uitzonderlijke producten en met elke aankoop blijf je zowel ons, als jezelf en hen ondersteunen!

Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief als je hun speciale aanbiedingen voor lezers van Earth Matters wilt ontvangen!

Als laatste aanbieding van ons ontvang je 20% korting op de Liposomale Multi en Magnesium

Deze Liposomale Magnesium bevat enkel pure ingrediënten en heeft een ongekend hoge biologische beschikbaarheid door natuurlijke liposomale, waardoor het niet te vergelijken is met andere Magnesium-supplementen. Magnesium is een mineraal dat onder andere nodig is voor de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. Verder draagt onze Liposomale Magnesium bij tot:

 • de instandhouding van normale botten;
 • het celdelingsproces;
 • een normale eiwitsynthese;
 • een goede electrolytenbalans;
 • een normaal energieleverend metabolisme;
 • de instandhouding van normale tanden;
 • een normale psychologische functie;
 • een normale werking van de spieren;
 • de vermindering van vermoeidheid en moeheid;
 • de normale werking van het zenuwstelsel.

Deze week van € 29,95 voor € 23,95

 

Deze Liposomale Multi bevat enkel pure ingrediënten en heeft een ongekend hoge biologische beschikbaarheid door natuurlijke liposomale, waardoor het niet te vergelijken is met andere Multi-supplementen. Dit product is een aantal producten in één, namelijk een antioxidant, multivitaminen, multimineralen, MethylB12, de D3/K2-combinatie en Fosfolipiden. Door liposomaal transport heeft dit product de allerhoogste opneembaarheid van vitamines en mineralen in de lichaamscellen. Er is geen ander product op de markt met zo’n hoge kwaliteit heeft.

Gegarandeerd vrij van gluten, soya, lactose, GMO, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Liposomale supplementen worden tot 20x beter opgenomen dan reguliere supplementen. In samenwerking met LipoCellTech™  is een unieke droge vorm van liposomale supplementen geproduceerd die met kop en schouders uitsteekt boven de gangbare vloeibare liposomale producten, waardoor de opneembaarheid nog hoger is.

Deze week van € 26,95 voor € 19,95

Nieuwe website Earth Matters

Op www.earth-matters.nl | www.deoorsprongrijkemens.nl | www.moniekvanpelt.nl | www.orongo.nl komen allemaal op de huidige url www.earth-matters.nl

 • je kunt hierop een eigen profiel aanmaken
 • je krijgt daarmee de mogelijkheid om zonder facebook te reageren op artikelen en video's
 • je kunt zelf berichten schrijven en foto's posten
 • je kunt contact leggen met andere gebruikers
 • we bieden eigen forums en groepen
 • de inspiraties van de oorsprongrijke mens worden geïntegreerd
 • we krijgen een kleine webshop voor eigen boeken, dvd's, inspiraties, webinars en live events

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Liefde is de essentie van alles wat leeft. Alles is verbonden door liefde, absoluut alles.

Julia Cameron, Amerikaans schrijfsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.