Luchtvervuiling door ultrafijnstof: erger dan chemtrails

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8226
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, (Verborgen) nieuws, Milieu

(Earth Matters | Hayo Bol) Chemtrails kregen het afgelopen jaar veel aandacht en terecht want chemtrails verspreiden giftige stoffen die wij vervolgens weer inademen. Maar wist je dat loodvrije benzine eigenlijk giftiger is voor jou en mij dan een roetwolk uit een dieselmoter?
 
In onderstaande documentaire worden de gevolgen van de huidige luchtvervuiling waar nauwelijks aandacht voor bestaat volledig uit de doeken gedaan. Ultrafijn stof is reukloos, je ziet het niet en je voelt het niet.

Alweer een gevalletje van: het is niet wat het lijkt? Helaas wel want in de volgende documentaire beschrijft de maker waarmee en vooral hoe we met zijn allen langzaamaan vergiftigd worden. 
 
Door de steeds strengere wetgeving op uitlaatgassen zijn de giftige deeltjes die motoren uitstootten in de loop der jaren steeds kleiner geworden. Inmiddels bevat de uitstoot van een gemiddelde benzineauto meer kankerverwekkende stoffen dan toen er nog lood in zat.

Dit komt omdat we tegenwoordig niet meer spreken over microdeeltjes maar over nanodeeltjes. Deze deeltjes zijn zo klein dat ze het lichaam inkomen tot op celniveau. Ze worden niet herkend door het immuunsysteem en zijn extreem gevaarlijk. 
 
Zelf moest de documentairemaker verschillende keren verhuizen naar oorden met schonere lucht. Hij woonde een tijdlang 'schoon' in Noord-Thailand maar met de groei van China en de noord-oost monsoon is hij een aantal maanden per jaar ergens anders omdat hij extreem pijnlijk eczeem krijgt van ultrafijn stof.
 
Wil je weten of je nog enigszins schone lucht hebt in en om je eigen huis? Kijk dan of er altijd mussen om het huis zitten. Mussen eten namelijk insecten en die gaan als eerst dood bij luchtvervuiling. Dit en nog vele andere onderwerpen komen aan de orde in deze boeiende documentaire.Bron: Earth Matters


Geplaatst door Hayo Bol

Hayo Bol

Ik ben inmiddels 20 jaar natuurgeneeskundig therapeut/ lifecoach en geef lezingen over verschillende onderwerpen mbt gezondheid. Daarnaast geef ik les aan collega therapeuten en therapeuten in opleiding over voeding/elektrosmog/natuurgeneeskunde bij verschillende instellingen zoals de Ortho Health Foundation, Floww Intl, Lightwave en Bemer...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hayo BolLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik dacht dat ik, als ik het maar vaak genoeg zei, de wereld ervan kon overtuigen dat ik werkelijk de grootste was.

Muhammad Ali, Amerikaans bokserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.