Candy Jones: Sexy Manchurian Candidate

Still - Candy Jones

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8444
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Forbidden Knowledge TV

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Geografisch, Amerika, Technologie, Mind control, Radio

(Forbidden Knowledge TV) Candy Jones was een aantrekkelijke, statige jonge vrouw die erg lang was, ongeveer 1,93 meter. Ze veranderde haar naam en had een carrière als mannequin. Ze had al snel succes, en werd een runner up voor Miss New Jersey in de Miss America wedstrijd. Zij was een van de toonaangevende pin-up girls van de Tweede Wereldoorlog.

Op 31 december 1972 trouwde Jones met radiopresentator Long John Nebel. Jones was al snel de reguliere co-host van de populaire Nebel's talkshow op de radio in de nacht, die meestal diverse paranormale onderwerpen bediscussieerde.

Een paar weken na hun huwelijk vertelde Jones Nebel dat ze enige tijd had gewerkt voor de FBI, en voegde op mysterieuze wijze toe dat ze zou zo nu en dan de stad uit zou kunnen gaan zonder opgaaf van reden.

Nebel begon Jones te hypnotiseren en ontdekte een alternatieve persoonlijkheid met de naam "Arlene". Onder hypnose bracht Jones een lang en uitgebreid verslag uit dat ze was getraind in een CIA mind-control programma. Jones en Nebel namen uiteindelijk honderden uren van deze hypnotische sessies op.

Enkele jaren later kreeg Jones 'verhaal meer aandacht na de openbaarmaking van MK-ULTRA in 1977...

Voor een interview met een Super Soldier uit de CIA "opleiding", bekijk deze schokkende video van Project Camelot met Duncan O'Finioan:

Source: www.forbiddenknowledgetv.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.