30 augustus a.s. | Hof van Axen | Open dag & Kennismakingsdag Sjamanisme jaartraining

hof van axen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3572
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Hof van Axen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Hof van Axen) Op 30 augustus opent de Hof van Axen om 11 uur haar deuren om allen die geïnteresseerd zijn kennis te laten maken met de plek, de mensen en het mooie cursusaanbod en programma voor het komend seizoen.

De Hof van Axen is een spiritueel centrum, midden in het bos bij Witteveen, een klein dorpje tussen Orvelte en Zweeloo, op de Drenthse hoogvlakte. De Hof ligt tussen een glashelder zandmeer en een oude veenplas, de Stobbenplas. Sinds 2.5 jaar is het centrrum in nieuwe handen. Na dertig jaar ' het' Kinesiologie/Touch for Health-centrum van Nederland (en Europa) te zijn geweest. De nieuwe eigenaren, Sonja en Jan, zetten de Hof voort op dezelfde leest, maar met een meer divers programma-/aanbod van natuurgeneeswijzen, natuurbeleving, sjamanisme yoga, meditatie en tantra. Ook steeds meer mannen- en vrouwengroepen weten de plek te vinden voor meerdaagse retraites.

 

Het is een plek waar mensen allereerst tot rust kunnen komen en weer contact maken met Moeder Aarde. Dat vormt steeds de basis voor alle workshops, cursussen en ceremonies, die er gegeven worden. De Hof biedt onderdak (slaapplaats) aan groepen van 22 personen. In het eten op de Hof zie je de relatie terug die de Hofbewoners met Moeder Aarde onderhouden. Er wordt veel werk van gemaakt resulterend in (h)eerlijk eten: vegetarisch, biologisch en zo veel mogelijk om de hoek geproduceerd. Op de Hof is ook alles aanwezig om een zweethut te organiseren; Jan is beschikbaar om deze ceremonie te doen op aanvraag.

Het aanbod van gratis workshops op de Open Dag is gevarieerd en groot, zie daarvoor de info en het pogramma op de website. Voor de kinderen zijn er eigen activiteiten, o.a. kinderyoga & kinderzweethut (we gaan hem eerst samen bouwen!). Je kunt proeven van wat er uit de Hofkeuken komt en er zijn weer allemaal leuke kramen.

De open dag is tevens het moment voor hof van axen open daggeinteresseerdern in de jaartraining Sjamanisme om kennis te komen maken met de plek en met de docenten. Het is een training die een stevige basis aanbied om Sjamanistiche technieken toe te kunnen passen in het dagelijks leven en werk; een training gegeven in acht weekenden, door een team van zeven gerenommeerde en ervaren mensen.

En ….., natuurlijk hopen we op mooi weer; dus zwemsppullen mee!!


De open dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur, aanmelding is niet nodig en de entree is vrij.

Kijk voor info en het volledige programma op www.hofvanaxen.com