Zilver: een medicijn tegen Ebola en vele andere ziekmakers

Nano Silver at work with Ecoli

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Earth Matters) In deze oproep van de Natural Solutions Foundation wordt uitgelegd dat zilver een werkend en bewezen medicijn is tegen het Ebolavirus en vele andere virale en bacteriële ziektes. Het is ruim beschikbaar en toepasbaar op iedereen. Zowel op pasgeboren kinderen als oudere van dagen. Het is zelfs vrij eenvoudig zelf te maken, dus wat weerhoudt ons er nog van het sterven van duizenden mensen over de hele wereld te stoppen?

Een decennia oud medicijn

Het medisch gebruik van zilver en andere metalen bestaat al bijna een eeuw (en volgens anderen nog veel langer) en staat bij de F.D.A. (de Amerikaanse Food and Drugs Administration) bekend als geneesmiddel dat voor 1938 als zodanig gebruikt werd. Er is door de tijd heen veel onderzoek naar gedaan en met veelbelovend resultaat. In 1919 schreef Alfred Searle:

"De bacteriedodende werking van sommige metalen in colloïdale vorm is aangetoond. Alleen de toepassing op de mens moest nog worden onderzocht en dit is in vele gevallen gedaan met verbazingwekkende resultaten. Hier wordt niet gesuggereerd dat colloïdiale metaaloplossingen de gebruikelijke desinfectans voor sterilisatie zouden moeten vervangen, maar voor intern gebruik, zowel door de mond als onder de huid hebben wij het voordeel dat zij snel fataal zijn voor parasieten, van bacteriële en andere aard, zonder dat zij op enigerlei wijze schadelijk zijn voor de gastheer."

Hier zijn nog twee uitspraken van vooraanstaande medici die in de geschiedenis hun verbazing en bewondering voor de toepassing van zilver in woorden uitgedrukt hebben:

"In 1989, Thurman and Gerba concluded that metal ions, such as silver ions, can destroy germs located both inside and outside of our human cells.” - Becker, Robert O., MD, Spadaro, JA, "Treatment of Orthopaedic Infections with Electrically Generated Silver Ions,"J Bone Jt Surg, 197; 60.

“Today, many antibiotics are losing the battle with germs. Fortunately, the best germ killer is finally getting the proper attention from medical science – natural silver. I sincerely recommend that everyone have electrically generated silver in their home as an antiseptic, antibacterial and antifungal agent.” - Dr. Joseph Weissman, M.D., University of California Medical School.


Bron: Natural Solutions Foundation

Eindeloos veel onderzoek
"Er is door de tijd heen eindeloos veel onderzoek gedaan naar de medische toepassingen van colloïdaal zilver. Zoveel dat verder onderzoek eigenlijk overbodig is", zegt Hessel Hoornveld, oprichter en eigenaar van Meditech Europe. Hessel doet met zijn bedrijf al jaren onderzoek naar colloïdaal zilver. Hij kreeg ooit van Peter Linderman de schema's van de apparatuur waarmee colloïdaal zilver te maken is en heeft door de jaren heen dit systeem en proces verbeterd. Het bijzondere is dat Hessel zijn systeem vrij heeft gegeven zodat nu iedereen deze bijzondere nutriënt zelf thuis kan produceren.

Er zijn over de hele wereld legio bedrijven en organisaties die onderzoek doen naar oplossingen als colloïdaal zilver. Wat ook volgens Hessel Hoorveld een goed teken is. "Het is wel zaak dat mensen goed blijven kijken naar wat ze kopen en gebruiken. Er zit altijd kaf tussen het koren." Om deze woorden kracht bij te zetten, heeft Hessel het resultaat van één van zijn laboratoriumonderzoeken aan Earth Matters gegeven. Deze voegen wij dan ook voor een ieder bij dit artikel.

Hieruit blijkt de hoeveelheid zilver die aanwezig is in het onderzochte product. Wat Hessel ook graag nog benadrukt, is dat de hoeveelheid zilver in het product er minder toe doet dan de grootte en het brede spectrum van de groottes van de zilverdeeltjes in het product. Hessel Hoorveld heeft ons toegezegd in de nabije toekomst veel met ons te willen delen over de geschiedenis, de productie en toepassingen van colloïdale metalen. Hier gaan wij graag op in, dus jullie kunnen snel meer verwachten op dit gebied.

Wees de verandering | Volg Earth Matters in Terra Libertas

Dat een dergelijk middel bestaat is één van vele hoopvolle tekenen aan de wand. Een wand vol barsten van menselijk leed en onrust. Wij vinden dat informatie als deze uitgediept moet Benefiet Earth Mattersworden en gedeeld moet worden met de hele wereld. Het vrij gebruik maken van natuurlijke oplossingen als colloïdaal zilver past precies in de vrije aarde waarin wij als Earth Matters willen leven. Op 6 september organiseren wij een benefiet, Terra Libertas. Hierin nemen wij jullie mee in een wereld van openheid, eerlijkheid, warmte en liefde, en zullen we laten zien dat er voor alle problemen in de wereld net zo veel toepasbare oplossingen zijn.

"Hoop doet leven, en het is precies die hoop die Earth Matters, jou en de jouwe, wil geven." - Terra Libertas

 

 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn menselijkheid is verbonden met de jouwe, want alleen samen kunnen we mens zijn.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.