27-07-2014 | Ekehaar | Festival De Dag van Delen

Festival de dag der delen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6601
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De dag van delen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Festivals en reizen, Bewustzijn

(Agenda-item | De Dag van Delen) Op zondag 27 juli 2014 zal de vijfde editie van het festival de Dag van Delen plaatsvinden. Dit bewustzijnsfestival, wat voor het hele gezin een feest zal zijn, vindt wederom plaats op de prachtige en groene locatie in Ekehaar. 

Het thema van dit jaar is Inspiratie. De Dag van Delen is ontstaan, doordat ik me heb laten inspireren op een klein en gezellig festival, waar back to basic centraal stond. Mijn droom was om mensen bij elkaar te brengen zodat kennis, visie en gezelligheid met elkaar gedeeld kon worden. Mijn droom komt dit jaar voor de vijfde maal uit en daarom willen wij jullie nu inspireren door verschillende bijzondere workshops te ervaren en kennis op te doen door het bijwonen van lezingen over interessante onderwerpen.

Op deze dag worden alle workshops en lezingen uiteraard weer gratis aangeboden. Waarom? Gewoon omdat het kan! Omdat ik van mening ben dat we juist meer met elkaar mogen delen, we vriendelijker met elkaar om mogen gaan en geld niet centraal hoort te staan in het leven. Dat je zonder dikke portemonnee kunt genieten van een fantastische dag vol met sfeer, gezelligheid en muziek. Deze dag is dus voor iedereen bedoeld die de verbinding met zichzelf, met elkaar en met Moeder Aarde weer wil terugvinden of wil versterken. Een dag waar je eindeloos kunt genieten en kennis op kunt doen op verschillende vlakken. Ook dit jaar hebben we weer voor een leuk bedankje gezorgd, welke iedere bezoeker meekrijgt.

Kijk voor meer informatie op www.dedagvandelen.nl. Hier komt ook op korte termijn het complete programma te staan en de informatie en websites van alle deelnemers. Entreekaarten kunnen via deze website besteld worden en de verkooppunten staan hier ook op vermeld.

Bron: De Dag van Delen

Festival de dag van delen


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

God heeft geen religie.

Mahatma Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.