Jubileum Congres 20 jaar Spiegelbeeld | 5 en 6 april 2014 in Eindhoven

Evoluon

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9590
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Spiegelbeeld

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Gezondheid

(Spiegelbeeld) In het voorjaar van 2014 viert Spiegelbeeld haar 20-jarig bestaan. Een goede reden om iets bijzonders te organiseren en informatie met elkaar te delen en nieuwe contacten te leggen en leuke gelijkgestemde zielen te ontmoeten.  

Dit Congres zal plaatsvinden op een unieke locatie, namelijk het Evoluon in Eindhoven. Twee dagen met lezingen, voordrachten, workshops, een informatiemarkt en muzikale optredens.  Het congres bestaat uit twee dagen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één dag te komen, op de zaterdag of de zondag. De meeste sprekers zijn twee dagen beschikbaar.

De unieke locatie, het Evoluon in Eindhoven, is eenvoudig bereikbaar en ligt aan de A2. Er is een (gratis) parkeergelegenheid voor 500 auto’s. Treinreizigers kunnen vanaf station Eindhoven binnen 10 minuten met de bus voor de deur van het Evoluon uitstappen. Voor deelnemers die van ver komen is er een aantrekkelijk weekend-arrangement mogelijk: overnachting in het Campanille Hotel dat op korte afstand van het Evoluon ligt.

Sprekerslijst:

Dr. Ir. Coen Vermeeren: Het fenomeen UFO's.

Volgens dr.ir. Coen Vermeeren, luchtvaart- en ruimtevaartdeskundige, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. (www.coenvermeeren.nl)

Janet Ossebaard: Graancirkels, toegang tot het mysterie

Al decennia lang verwonderen graancirkels mensen over de hele wereld. Het houdt wetenschappers uit allerlei disciplines in de greep. Wat is de rol van de menselijke geest binnen het graancirkelfenomeen? Wat betekenen de prachtige formaties. De meest recente ontdekkingen en inzichten zullen worden gedeeld, begeleid door prachtige beelden. (www.circularsite.com)

Wim Huppes was internist-onderzoeker en heeft nu zelf een ziekenhuis opgericht: Stichting Ruige Rus, een behandelcentrum voor innovatieve geneeskunde. Een experimentele kankerbehandeling vrijwel zonder bijwerkingen en tot nu toe uiterst effectief. (www.stichtingruigerus.com)

Ard Pisa: Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar

Na het uitkomen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’, heb ik nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker heeft mij geïnspireerd om op te staan tegen kanker. Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren. (www.ardpisa.com)

Evert-Jan Beverwijk: Presentatie Vitaness Project

Vitaness is een plek waar veel eenheidsbewustzijn, wijsheid, kerntalenten en kennis samenkomt met een aanbod van activiteiten over gezondzijn en welbevinden in al haar facetten. Een plek die je creativiteit uitnodigt en kerntalent stimuleert. Een plek voor mensen die verlangen naar hun natuurlijk evenwicht. (www.vitaness.nl)

Multimediabeleving van Janosh

Janosh is met zijn unieke kunst een inspirator voor velen. Janosh zal zijn werk presenteren op een hele, eigentijdse manier, met een multimediabeleving vol mooie muziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Geniet van een prachtige beleving met als hoogtepunt de activatie (meditatie met geometrie en muziek). (www.janosh.com)

Gerrit Jansen (numerologie) Vanuit de Numerologie krijg je inzicht wat je missie is en hoe je deze gestalte kunt geven. De geboortedatum geeft de kansen aan en de volledige geboortenamen de mogelijkheden om deze missie uit te voeren.

Donna Kleipool: Ik zal het hebben over praktische tools die het mogelijk maken om als spiritueel wezen volledig gegrond in het hier-en-nu op de aarde aanwezig te zijn. Met een unieke healingsessie aansluitend, kunnen wij de chaos in onze persoonlijke ruimte opschonen en in harmonie omzetten. (www.merkabalight.com)

Annemarie Postma: Acceptatie & Zelfcompassie: de sleutel tot persoonlijke groei

Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent maar in het ontspannen in hoe je nu bent. Daarover spreekt Annemarie. “Acceptatie en zelfcompassie als sleutel voor persoonlijke groei". Je niet richten op veranderen wat is, maar op het leren willen van wat is. (www.annemariepostma.nl)

Désirée L. Röver: (Pre)conceptie, zwangerschap, geboorte; Van magisch wonder tot gemedicaliseerd trauma

Conceptie, zwangerschap en geboorte zijn niet alleen wonderen van de natuur, de omstandigheden waaronder deze processen plaatsvinden, zijn allesbepalend voor het fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele welbevinden van ieder nieuw mensenkind… En daarmee ook aanzienlijk van invloed op de maatschappij. (www.desireerover.nl)

Geert Kimpen: Het blije antwoord op de crisis

Mensen die naar een bijeenkomst met schrijver Geert Kimpen zijn geweest, herken je na afloop meteen. Ze zijn blij, vol vertrouwen en de tranen van het lachen zitten nog op hun wangen. De workshop van Geert Kimpen is dit keer gebaseerd  op een nieuwe visie over geld, verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Dr. Gert E. Schuitemaker, apotheker: ‘Neem je gezondheid in eigen hand’

Onomwonden zal Gert Schuitemaker in zijn lezing uitleggen waarom het van levensbelang is om je voedingspatroon onder de loep te nemen, zodat je bewust gaat worden van eventuele voedingstekorten. Ziekte kan namelijk worden voorkomen en genezen met de juiste voeding en voedingssupplementen. (www.ortho.nl)

Bram Zaalberg: De wereld als spiegel van je innerlijke wereld 

Een lezing waarbij je niet alleen kennis maakt met de bloesemremedies, maar ook leert waarom een zo eenvoudige bloem zoveel voor het bewustzijn kan betekenen. Het ADHD thema en hoe kun je je kinderen helpen door zelf remedies te gebruiken. Hoe kun je bloesemremedies op een makkelijke manier voor jezelf uitzoeken. (www.bloesem-remedies.com)

De prijs bedraagt € 47,50 per persoon per dag en is inclusief koffie/thee bij ontvangst en inclusief lunch. De inschrijving voor het Congres sluit op 31 maart en daarna is het niet meer mogelijk om nog in te schrijven. 
Inschrijven kan via www.20jaar.spiegelbeeld.nl.

Standhouders:

Wij organiseren natuurvakanties in Finland. Kom bij ons als je na het congres in eenzaamheid en stilte wilt vertoeven om alle indrukken te verwerken. De natuur van Finland is overweldigend. Je kunt kanovaren, kamperen of een priveblokhut nemen. We staan open voor je wensen en overleggen graag. Wij gaan niet mee, maar zijn wel aanwezig in Finland om er voor te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie hebt. Op onze website vind je alle informatie. Mocht je meer informatie willen, dan horen we dat graag. Graag verwelkomen we je in Finland!
Onze website? www.fin-outdoor.nl

Plantina

Plantina is aanwezig om u kennis te laten maken met het gehele productprogramma. Ons streven is u te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Voor de een betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden. Voor de ander betekent het goed presteren. Dit kan op alle mogelijke gebieden zijn: thuis, op school, op het werk of gewoon in het alledaagse leven.

Kwaliteit is belangrijk: Directeur Elsedien de Groot is overtuigd van het nut van hoog gedoseerde voedingssupplementen. Zelf is ze al jarenlang grootverbruiker. Haar drijfveer is ook anderen te motiveren voor een gezonde leefstijl mét voedingssuppletie. www.plantina.nl

Bloesemremedies Nederland

Eén van de doelstellingen van Bloesem Remedies Nederland is het distribueren en produceren van kwalitatief hoogstaande bloesem remedies. Ook het verstrekken van informatie en het geven van cursussen over celzouten en bloesem remedies is een van onze belangrijke taken, waarbij we sinds 1992 beschikken over eigen ruimten voor cursussen en een tuin waarin we zoveel mogelijk proberen met de Deva's (wezenskrachten van de planten) samen te werken. Sinds 1986 prepareren wij remedies, mede door de steeds grotere vraag zijn wij deze bloesem remedies in 1990 ook voor een groter publiek gaan uitgeven. De remedies bezitten een grote zuiverheid en zijn zeer krachtig in hun werking. www.bloesem-remedies.com

CHI International bv

Chi International bv ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheid bevorderende en verzorgende producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie, gezondheidssupplementen en natuurcosmetica. Deze natuurlijke producten, die zoveel mogelijk biologisch (EKO keurmerk) en met respect voor de natuur zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele producten en oplossingen bij situaties waarin gezondheid en welzijn van mensen onder druk staan. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren! www.chi.nl

Handmassage en aromatherapie (Workshop Aromassage)

Aromatherapie is overal: in kauwgom, parfum, in de lucht die je inademt, in citrusschillen, massage oliën, enz. Aromatherapie is op vele manieren toe te passen: via inhalatie, bij verdampen, als luchtzuivering, in de sauna, in crèmes, etc. èn natuurlijk bij massages. Door middel van het gebruik van essentiële olie in combinatie met een vette plant olie kunt u zelf eenvoudig heerlijke massage oliën maken of u kiest voor een kant en klare massageolie. Hiermee kunt u iets toevoegen voor mensen in uw omgeving: als verwenmoment voor een dierbare of een extraatje in de zorg voor een patiënt/cliënt.
Rust brengen, activeren, stimuleren, zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die aromassages teweeg kunnen brengen. Uw naasten maar ook cliënten ervaren een handmassage als een weldaad. Na de lezing kiest u op geur uw massageolie en u leert en voelt het effect van een eenvoudige handmassage.

MMS4U: more &more solution for your health!

Wij van MMS4U bieden een zeer uitgebreid assortiment van gezondheidsproducten, 100% natuurlijke en eerlijk. Onze service gaat ver…. wij geven namelijk gratis adviezen voor uw gezondheid. Daarin zijn wij uniek en open. Ook voor therapeutische adviezen en cosulten kunt u bij ons terecht. Laagdrempelige gezonde producten zoals MMS/ CDS , Aloe Arborencens, wereld zouten, bijzondere en geneeskrachtige kruiden theeën, goede vetten, zuivere huidverzorging en veel meer. Verder bieden we een prachtig assortiment aan Flower of Life producten, met de mond geblazen glaswerk. www.mms4u.nl

Stichting Gezondverstandavonden

Ook Anneke Bleeker, initiatiefneemster van de gezondverstandavonden zal met een stand aanwezig zijn met uitgebreide informatie over het netwerk van Gezond Verstand locaties waar met regelmaat een interessante lezingen worden gegeven. De Stichting beschikt inmiddels over een groep van bijna 100 sprekers met uiteenlopende onderwerpen. Op de stand kunt u informatie krijgen waar er bij u in de buurt een GVA-locatie zit. Ook kunt u daar informatie krijgen wanneer u zelf een locatie zou willen opzetten. www.gezondverstandavonden.nl


Geplaatst door Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Klik hier voor een proefabonnement op Spiegelbeeld - 3 nummers voor maar € 15,-!

Spiegelbeeld is een onafhankelijk en objectief tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over onderwerpen zoals mens & maatschappij, gezondheid, spiritualiteit, religie, natuur en milieu...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van SpiegelbeeldLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De man die de vrouw haar kleine fouten niet vergeeft, zal zich nimmer verheugen in haar grote deugden.

Kahlil Gibran, Libanees tekenaar en schrijver (1883-1931)Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.