Seminar ‘De homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren’ door dr. Jens Wurster

Academie voor Klassieke Homeopathie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:21797
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Academie voor Klassieke Homeopathie

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen, Ziekte, Kanker, Agenda

(Academie voor Klassieke Homeopathie) De Zwitserse arts dr. med. Jens Wurster, auteur van 'De homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren', geeft op zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014 op de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle een seminar over zijn visie op en ervaring met de homeopathische behandeling van kanker.

Jens Wurster heeft samen met 12 onafhankelijke artsen van de universiteit van Freiburg onderzoek gedaan onder 640 patiënten waarvan 260 homeopathisch en 380 regulier behandeld werden.

In zijn boek beschrijft hij een aantal regulier uitbehandelde patiënten die met behulp van homeopathie behandeld zijn. Alle casussen die tijdens dit seminar aan bod komen, worden uitvoerig geanalyseerd en met repertorisaties gepresenteerd waardoor je nauwkeurig kunt volgen hoe hij te werk is gegaan: een op maat gesneden behandeling op basis van de klassieke homeopathie met in achtneming van de grondslagen en wetmatigheden van de klassieke homeopathie zoals die door Hahnemann en zijn opvolgers zijn gebruikt.

De voertaal tijdens het seminar is Duits. Bij minimaal 75 aanmeldingen wordt voor € 50,00 per dag Nederlandse simultaanvertaling aangeboden. Geef bij inschrijving aan of u hier interesse voor hebt en wij houden u op de hoogte.

Voor overnachtingen kunt u terecht bij verschillende hotels in Zwolle.
Op 5 minuten loopafstand van het Dokterspad vindt u Hotel Lumen, Stadionplein 20, (kamers vanaf € 77,00). In het centrum ligt Campanile Hotel Zwolle, Schuttevaerkade 40, (kamers vanaf € 60,00). Bij het station vindt u Hotel Pillows, Stationsweg 9, (kamers vanaf € 99,00).Het Van der Valk Hotel ligt vlakbij de A28, Nieuwleusenerdijk 1, (kamers vanaf € 109,00). Er zijn ook een aantal B&B’s in Zwolle. 

Er is bij de school voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor als u met de auto komt.

Data:

Zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014

Tijd:

Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur

Plaats:

ROC Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle

Kosten:

195,00 inclusief koffie / thee en lunch (geeft u zich op vóór 1 februari 2014 én betaalt u voor 1 mei 2014 dan betaalt u € 180,00). De nota ontvangt u begin april 2014.

Accreditatie:

Dit seminar is geaccrediteerd door de VHAN/AVIG, NVKH en NWP.

Opgave:

Via http://academievoorklassiekehomeopathie.nl/nascholingen/inschrijven/

Op YouTube kunt u alvast een stukje over zijn visie op kankerbehandeling bekijken. U merkt dan meteen dat hij duidelijk lesgeeft en goed verstaanbaar Duits spreekt. Verder kunt u hier een Engels interview lezen over zijn werk en visie.

Alvast lezen en kijken
Ter voorbereiding op het seminar kunt u zich alvast inlezen in zijn boek ‘De homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren’.

Over dr. med. Jens Wurster
Arts dr. med. Jens Wurster, geboren in 1967, is auteur van het boek ‘De homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren’. Hij studeerde geneeskunde in München en is sinds 1992 werkzaam in een homeopathische kliniek in Zwitserland  waar hij onder supervisie van Dr. Dario Spinedi (auteur van het boek 'Kankerbehandeling in de homeopathie') dagelijks kankerpatiënten behandelt. Sinds 2003 is hij docent aan de 'Augsbuger Dreimonatskurse' waar hij homeopathische kankerbehandeling doceert.

Bron: Academie voor Klassieke Homeopathie


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wij leven achterstevoren in ons bewustzijn

Martijn van StaverenBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.