Een persoonlijke kennismaking met astrologie

Dierenriem

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5048
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:hansplanje

Gekoppelde categorieen
Agenda, Astrologie, Media en agenda

(Advertorial | Hans Planje) Astrologie... 

Je hoort erover, leest wel eens een rubriekje in een tijdschrift, maar je weet tegelijkertijd, dat dat eigenlijk onzin is of op z'n minst wel heel erg oppervlakkig.

Maar wat is het dan wel en wat kun je ermee?

In de komende maanden kun je aan een korte interactieve internetcyclus meedoen, die jou de mogelijkheid biedt iets van de essentie van de astrologie te leren kennen, in je eigen tijd en zonder dat je daarvoor een ingewikkelde en tijdrovende cursus hoeft te volgen.

Daarnaast biedt deze cyclus praktische tools om direct te gebruiken je dagelijks leven, op school, op je werk.

En natuurlijk krijg je ook jouw persoonlijke geboortehoroscoop met de nodige tekst en uitleg erbij.

En... voor iedereen die er op tijd bij is - als geheel gratis extraatje - een kennismakingsworkshop op 15 februari.

Hieronder vind je alle informatie.

ASTROLOGIE PERSOONLIJK

een interactieve internetcyclus

van februari - mei 2014

voor mensen die op een directe en persoonlijke manier nader kennis willen maken met astrologie

Astrologie is een symbolentaal die op de juiste manier gebruikt, een fantastisch instrument is om inzicht te krijgen in de krachten die in ons en om ons heen werkzaam zijn. Het biedt de mogelijkheid beter begrip te krijgen van de drijfveren achter ons denken, voelen en handelen, maar ook thema's, gedrag, situaties en processen te doorgronden en adequaat daarop te reageren.

Een klein beetje kennis van de vier elementen kan ons al zoveel helpen (weer) in balans te komen of wist u dat er een duidelijke samenhang is tussen de stand van de Maan en het gedrag van onze kinderen? Onze geboortehoroscoop geeft feilloos aan waar onze potenties liggen, wat we nodig hebben om ons veilig te voelen en hoe we ons optimaal kunnen ontwikkelen.

Waarom maken we daar toch zo weinig gebruik van?

Astrologie Persoonlijkis een combinatie van:

 • de basisbeginselen van de astrologie leren kennen en gebruiken in het dagelijks leven
 • je eigen geboortehoroscoop leren kennen en onderzoeken
 • leren over jezelf en anderen
 • handvatten krijgen om direct en effectief sneller in balans te komen en processen te begrijpen
 • een stap in persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling
 • begeleiding bij persoonlijke thema’s

De cyclus Astrologie Persoonlijk bestaat uit:

 • deelnemen aan een besloten forum, waarop je zo vaak als je wilt op je eigen tijd kunt inloggen om informatie te lezen, te reageren, vragen te stellen en beantwoorden, ervaringen te delen
 • een afsluitende workshop met alle deelnemers, landelijk centraal in Amersfoort op 24 mei 2014
 • twee regionale bijeenkomsten, waarin het leren kennen van en werken met je eigen horoscoop centraal staat. De data worden op 15 februari bekend gemaakt.

Kosten 

Deelname aan deze cyclus kost € 95,- Daarvoor krijg je:

 • onbeperkt toegang tot het forum
 • je eigen geboortehoroscoop
 • deelname aan de afsluitende workshop in Amersfoort op 24 mei.
 • deelname aan twee regionale bijeenkomsten
 • ondersteunend informatiemateriaal

Meedoen?

Schrijf je in via orongo.nl

Vragen? Antwoorden!

Waarom deze cyclus?

In een tijd waarin veel zorg en welzijnswerk steeds verder worden afgebroken, mensen moeten inleveren en veel minder te besteden hebben, ontstaan vragen over de kwaliteit van het leven.

Hoe moet ik verder? Wat vind ik echt leuk? Wat ben ik eigenlijk waard? Hoe kan ik een zinvolle invulling geven aan mijn bestaan? enz., enz. Astrologie is een fantastisch hulpmiddel om antwoorden te vinden op dergelijke vragen.

Waarom deze vorm?

We leven in een tijd waarin vrijwel iedereen een computer in huis heeft, de beschikking over internet en gebruik maakt van sociale media. Dus ligt het voor de hand daarvan gebruik te maken. Het gebruik van internet maakt het mogelijk, dat je op je eigen tijd en zo vaak en zo lang als je wilt kunt inloggen om te lezen of reageren.

Deze vorm is een combinatie van informatie en ervaren. Het is geen cursus, waarvoor je van alles moet, maar een kennismaking met astrologie en je eigen geboortehoroscoop.

Wat is de bedoeling van het forum?

Het forum is in de eerste plaats een ondersteunend middel om informatie over te dragen en vragen te beantwoorden. Er is geen enkele verplichting om te reageren, vragen te beantwoorden of ervaringen te delen, laat staan je ziel en zaligheid bloot te leggen. Tijdens de cyclus komt er wekelijks een artikel over een astrologisch onderwerp. Het forum is besloten, dat wil zeggen dat alleen geregistreerde deelnemers toegang hebben. En handig, want je hoeft er de deur niet voor uit.

Wat wordt dan bedoeld met het "persoonlijke" in deze cyclus?

Ieder mens heeft een persoonlijke geboortehoroscoop, gebaseerd op je geboortedatum, plaats en tijd. Deze horoscoop is even uniek als een vingerafdruk. Hij vertelt niets over hoe je bent, maar geeft potenties, mogelijkheden en levensthema's weer. Jij bent zelf vrij om te kiezen, wat je ermee doet in je leven.

Als deelnemer van deze cyclus krijg je je eigen geboortehoroscoop. De tekst en uitleg daarbij krijg je niet via het forum, maar persoonlijk in een klein groepje bij jou in de regio door een ervaren astroloog.

Ik ken de andere deelnemers niet...

Voor de algemene en achtergrondinformatie hoeft dat ook niet. De mensen waar jij direct mee te maken hebt en mee uitwisselt, zie je op de regionale bijeenkomsten. Je kunt daar zelfs je eigen groepje voor samenstellen.

Waarom een workshop in Amersfoort?

Omdat de deelnemers uit het hele land komen, heb ik gekozen voor Amersfoort.

Wat houdt de laatste workshop op 24 mei in?

Het is een gezamenlijke afsluiting van de cyclus, waarbij je met andere deelnemers ervaringen kunt delen.

We zetten de praktische tools die in deze cyclus zijn aangereikt nog eens op een rijtje en doen er wat oefening

Verder is het een gelegenheid vragen die lastig zijn uit te leggen via het forum, aanschouwelijk te maken. Een beeld zegt vaak veel meer dan duizend woorden... Ook is dit een mooie gelegenheid iets van de verschillende planeetenergieën te ervaren, bv. door een oefening, een visualisatie of via muziek.

Wat houdt de extra workshop op 15 februari in?

In de eerste plaats is het een gelegenheid vooraf kennis te maken met andere deelnemers en de astrologen die verantwoordelijk zijn voor de regionale bijeenkomsten. Verder zal ik iets uitleggen over astrologie, over de geboortehoroscoop en wil ik je iets laten ervaren over de energieën waar astrologie mee werkt.

In deze startworkshop ligt de focus op de vier elementen - vuur, aarde lucht en water.

De belangrijkste achtergrondinformatie komt ook op het forum te staan.

Wat wordt er van mij verwacht?

Je schrijft je in, omdat je weinig van astrologie weet en nieuwsgierig bent om er nader kennis mee te maken. Het is helemaal aan jou, wat en hoeveel je eruit wilt halen. Je kunt je focus leggen op het forum en veel lezen en vragen stellen. Maar je kunt je ook meer richten op de workshops om meer van de astrologie te ervaren of op de regionale bijeenkomsten om meer te weten te komen over je eigen geboortehoroscoop.

Wie is Hans Planje?

Ik ben astroloog, coach, opsteller en opleider. Sinds begin 80-er jaren zelfstandig en gepassioneerd met astrologie bezig met de focus op het concreet zichtbaar, tastbaar, ervaarbaar en praktisch bruikbaar en toegankelijk maken van astrologie. Neem verder een kijkje op mijn website: www.hansplanje.nl

Nog meer vragen?

Neem gewoon contact op met Hans Planje:

[email protected]

053-4772532

Inschrijven via orongo.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je moet het leven in zijn totaliteit begrijpen, niet slechts een klein gedeelte daarvan. Daarom moet je lezen, daarom moet je naar de lucht kijken, daarom moet je zingen en dansen, en gedichten schrijven en lijden en begrijpen, want dat alles is het leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaas filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.