Zondag 23 feb. 2014 | Informatiemiddag over Magnesium | Eemnes

Informatiemiddag Magnesium

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11576
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Media en agenda, Agenda, Voeding, Supplementen, Wetgeving, Voeding als medicijn

(Succesboeken) Op zondagmiddag 23 februari 2014 vindt er een informatiemiddag plaats in hotel De Witte Bergen te Eemnes over het onderwerp magnesium. Na zuurstof en water is magnesium de meest belangrijke stof die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven. We hebben deze middag twee artsen en een apotheker, alle drie experts op dit gebied, uitgenodigd, die hun zienswijze geven over dit zo belangrijke mineraal.

Vertaling niet nodig
Dr. Mousain is uiteraard Franstalig, maar zal in het Engels spreken. Volgens ingewijden is dat makkelijk te verstaan en zeker geen moeilijk, medisch Engels. Omdat dr. Mousain in het Engels goed te volgen is en omwille van de tijd zullen wij geen vertaling geven in het Nederlands.
De twee andere sprekers zijn Nederlands en zullen in hun moedertaal spreken.

Het belooft een zeer informatieve middag te worden en we kunnen bijna garanderen dat de bezoeker met heel veel nieuwe informatie naar huis zal gaan.

Sprekers


Het is een hele eer dat wij als eerste gastspreker de Franse kinderarts dr. Marianne Mousain mogen begroeten.
Een aantal jaren geleden maakte Ellen Vader, een Nederlandse die in Zuid Frankrijk woont, ons (redactie Succesboeken.nl) attent op een Frans boek over het onderwerp magnesium.
Om een lang verhaal kort te maken: Ellen Vader heeft het boek met de Nederlandse titel Magnesium, de oplossing vertaald. Tot op heden zijn er al duizenden exemplaren verkocht. Ellen is inmiddels goed bevriend geraakt met de auteur, dr. Marianne Mousain en heeft het voor elkaar gekregen dat zij ondanks haar waanzinnig drukke schema, in Nederland wil spreken.


Dr. Richard Danel
is voorzitter van het Magnesium Health Institute.
Hij is een expert op het gebied van magnesium. Hij stelt: “Door de moderne voedselprocestechnologie heeft het merendeel van de wereldbevolking
magnesiumtekorten opgebouwd. Als je iedere dag een beetje minder krijgt van een essentieel mineraal ga je op den duur klachten krijgen. Denk aan aderverkalking, verminderde spierfuncties, hartritmestoornissen, verhoogde bloeddruk, diabetes, gewrichtsklachten, etc. etc.
De pure magnesium die in Veendam op 1600 meter diepte wordt gewonnen kan enorm helpen om de magnesiumstatus van de mensen op een correct niveau te brengen.


Dr. Gert E. Schuitemaker


Dr. Gert Schuitemaker
is een niet praktiserend apotheker en doctor in de Geneeskunde. Hij is gepromoveerd op een bevolkingsonderzoek naar risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij houdt zich al sinds 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde, zoals die is gedefinieerd door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling in het tijdschrift Science.
Dr. Schuitemaker is een briljant auteur zowel in magazines als in boeken. We telden 14 boeken op zijn naam, waarvan het laatste boek Gezond met voedingssupplementen is.
Hij is al jaren een expert op het gebied van supplementen. Zijn motto is: eerst gezond eten (maar dan ook echt gezond), dan aanvullen met supplementen en als het niet anders kan een medicijn. Maar het kan niet zo zijn, aldus Schuitemaker, dat tekorten van mineralen (met name de klachten ervan) behandeld worden met medicijnen.


Koop hier uw kaartje:

Informatiemiddag Magnesium

Kosten: € 15,00 p.p.

Locatie: Hotel de Witte Bergen (vd Valk)
Rijksweg 2
3755 MV  Eemnes

Zaal open: 12.00 uur
Aanvang lezing: 13.00 uur
Einde lezing: ca 18.00 uur

Earth-Matters is een affiliate van Succesboeken

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat ik aan moet met moraal, het enige wat ik weet is wat goed voelt.

Brad Pitt, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.