Woensdag 29 januari: Peter Toonen 2014: De Verandering zijn Wijzelf

Maya

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9867
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Spiritueel Cafe Heerlen

Gekoppelde categorieen
Agenda, Mayas en 2012

(Spiritueel Café Heerlen) 2012 was niet het eind, zoals velen dachten, maar het begin (van een nieuwe cyclus). Zo hebben we duizenden jaren geleefd in het houvast van een gesloten piramide structuur met hoge heren aan de top en met bevoogding van buitenaf. In deze Nieuwe Tijd kunnen we steeds meer de overgang maken naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie. Van top-down naar bottom-up: collectieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Hoe zou het zijn om in een wereld te leven van saamhorigheid en liefde? Hoe verslaafd zijn we aan oude patronen waarin we anderen en rationele beelden nodig hadden, maar daarin niet onszelf kon zijn? Dat is nu aan het veranderen.

Peter Toonen vertelt al jaren dat de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen (voorspellen). Een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan. Hoe deden ze dat? Volgens Peter laten de Maya's ons ook zien dat achter de huidige geld-, energie- en milieu crisis juist nieuwe kansen zich kunnen openbaren. Een nieuw bewustzijn daagt aan de horizon, de transformatie is in volle gang. Waar 2013 het jaar was van het Grote Loslaten, is het nu tijd om ons te verbinden. De verandering komt van binnenuit.

Jij Bent de Verandering!

Daarnaast zal Peter ook vertellen over de recente ontdekkingen, ontwikkelingen en veranderingen van ons DNA. Wat is de relatie tussen DNA en invloeden vanuit de kosmos?

Wetenschappers constateren dat het hart van onze Melkweg (galactisch stelsel) de laatste jaren fungeert als een soort super deeltjesversneller hoog geladen gammastraling op ons afvuurt. Daar reageert onze zon op, en daarmee ook het leven op aarde. Wat kunnen daarvan de gevolgen zijn voor de aarde en ons DNA? Hoe kun je zorgen dat je DNA optimaal functioneert? Hoe werkt DNA überhaupt? Wat is er in de afgelopen duizenden jaren gebeurd met ons DNA, en wat gebeurt er nu? Nieuwe feiten en praktische tips voor het leven in en voorbij 2014. Het belangrijkste wat de Maya's ons kunnen leren is dat tijd niet slechts lineair voort gaat, maar zich voordoet in cycli en dat bepaalde processen al zijn uitgestippeld, waarvan ook jij deel uit maakt.

Peter Toonen staat in de startblokken voor een razend interessante avond, met belangrijke informatie voor deze tijd, deze Shift, dit Transformatieproces.

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel bij MecSpirit te Baarn. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter's websites: www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.

Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 in Heerlen gehouden. Lezing in de Manegezaal. Zaal open vanaf 19:15 uur. Aanvang lezing 20:00 uur. Entree 15 euro. Kaarten Reserveren: [email protected] of Rosina: 06 40607689

SPIRITUEEL CAFÉ HEERLEN, AGENDA:

April: 3, 5, 6 en 8 April Prageet Harris, Stargate Healing

Paaszondag 20 April: Jan Vayne ‘Stargate Concert, met Prageet Harris.
(In samenwerking met www.heart4earth.nl)

28 Mei: Paul Ferrini: Het Licht ben jij!

Voor meer informatie: www.spiritueelcafeheerlen.com

 Eerste Lezing Lilian Ferru

Eerste lezing van Lilian Ferru, schrijfster en organisator van het Spiritueel Café Heerlen. Lilian baseert zich op 'Een Cursus in Wonderen' en op levenservaring. Time is speeding up. Het is nu dat jijzelf moet laten zien als het 'Licht van de Wereld'. Dat doe je door het licht in anderen te erkennen, waardoor jij je herinnert wie je werkelijk bent. Lilian vertelt openhartig over het gevecht met haar eigen ego en de moeilijke periodes in haar leven, maar ook over de innerlijke vrede na gebed. De lezing is op uitnodiging van filosoof Will Heutz, en energetisch kinderarts Joep de Jong. Informatie over Lilian: www.spiritueelcafeheerlen.com en www.degoednieuwskrant.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We kunnen niet veranderen tenzij we het accepteren. Verwerping bevrijdt niet, ze benauwt ons.

Carl Jung, Zwitsers psychiaterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.