9 februari - Lezing over Motherhood en hulpverlening in oorlogs- en rampgebieden, Nicolien de Kroon | Deventer

Motherhood

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4551
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:A3 Boeken

Gekoppelde categorieen
Agenda, Boeken

(A3 boeken) Op 9 februari is Nicolien de Kroon te gast in het Meester Geertshuis in Deventer. Ze komt vertellen over over haar werk voor Motherhood en hoe één moeder een wereld van verschil kan maken voor tienduizenden moeders en kinderen in oorlogs- en rampgebieden. Door haar werk inspireerde ze vele anderen.

In 18 jaar tijd begaf Nicolien de Kroon zich in meer oorlogs- en rampgebieden dan menig oorlogsverslaggever. Ze werd gearresteerd door de CIA. Geadviseerd door Moeder Teresa hoe zij haar organisatie Motherhood moest leiden en door Gorbatsjov hoe zich te wapenen tegen haar eigen naïviteit.
In haar meeslepende relaas in boekvorm vertelt zij hoe Motherhood redding bracht voor velen. Het is een inspirerend en indringend verhaal, waarin overwinningen hand in hand gaan met persoonlijke tragedies. Heb jij ook zin in een meeslepende verhalenmiddag?
Nicolien de Kroon vertelt verhalen die je ontroeren, inspireren, stil maken of laten lachen.

De middag begint om 14.00 uur. De entree is gratis.
Na afloop kun je voor € 21.50 een gesigneerd exemplaar van haar boek 'Motherhood' kopen.

www.meestergeertshuis.nl


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet liefhebben zonder jezelf open te stellen, en wanneer je dat doet bestaat de kans dat je eronder zult lijden. Dat is het risico van liefhebben.

Isabelle Adjani, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.