Stichting In-zicht organiseert een bijzondere avond met UFO-deskundige Coen Vermeeren | 15 jan in Joure

ufo

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7863
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Bewustzijn, Agenda

(In-zicht) Woensdagavond 15 januari 2014 organiseert Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, een bijzondere lezingavond met UFO-deskundige Coen Vermeeren. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €11,-

Valt er redelijkerwijs iets zinnigs te zeggen over zo'n beladen onderwerp als ufo's? Verstandige mensen geloven er niet in. Maar waarom eigenlijk niet? Ufo’s bestaan gewoon! Dat zegt Coen Vermeeren hoofd Studium Generale aan de Faculteit Lucht- en Ruimtevaartechniek van de TU-Delft.

Vermeeren schreef het boek ‘Ik geloof niet in UFO's’ dat onlangs werd uitgegeven. In deze lezing staat zijn boek centraal. Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten dan valt een ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?

‘Hoewel we al vele jaren horen over onbekende objecten in ons luchtruim brengt Vermeerens uitdaging een overzicht van wat we hierover weten en niet weten ons tot een belangrijke conclusie: we moeten de vele getuigen serieus nemen en onze wetenschappers hier onderzoek naar laten doen’, aldus Prof. Dr. Herman Wijfels, Econoom.

Over Coen Vermeeren:

Vermeeren studeerde aan de Technische Universiteit Delft en behaalde daar een ingenieurs- en doctorstitel aan de Faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Op dit moment is hij hier hoofd Studium Generale.

De toegangsprijs voor deze avond bedraagt €11,-

Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Stichting voor spirituele bewustwording ‘In-zicht’ organiseert sinds 1999, activiteiten over thema’s rondom persoonlijke bewustwording. Daarbij staat het verwerven van inzicht op spiritueel gebied centraal.

Bron: in-zicht.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het veld is de enige realiteit.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.