Informatiemiddag over kanker met Ard Pisa, Jeroen Roozendaal, Ewald Stöteleren en dr. H. Moolenburgh | 9 feb. in Eemnes

Informatiemiddag kanker

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Succesboeken) Op zondagmiddag 9 februari 2014 vindt er een informatiemiddag plaats over kanker in hotel De Witte Bergen te Eemnes.

Aanleiding is de uitgave van het boek van auteur Ard Pisa, die op de schouders heeft mogen staan van wijlen dr. Otto Warburg en van prof. Brian Peskin, auteur van het boek: Het verzwegen verhaal over kanker. Uiteraard zal de auteur Ard Pisa zelf spreken.

De middag wordt georganiseerd door uitgeverij Succesboeken.nl en Stichting Hahnemann Homeopathie.

Sprekers:

Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 1Ard Pisa0 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek 'Leiderschap bij de Rabobank'. 
Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. 
Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.

Namens de Stichting Hahnemann Homeopathie zullen Jeroen Roozendaal en Ewald Stöteler spreken.
Jeroen zal spreken over de organisatie en website Keuzevrijheid, terwijl de homeopaat Ewald Stöteler zal spreken over kanker in relatie met homeopathie.
De stichting heeft bijzonder nauwe banden met de homeopatische arts, dr. Banerji, uit India die al vele tientallen jaren kanker met succes kanker behandelt middels homeopathie.
 
Als bijzondere gastspreker is de 88-jarige dr. H. Moolenburgh sr. Aanwezig, die onlangs een boek heeft gelanceerd mede over het onderwerp kanker.
Dr. Moolenburgh behoeft hier geen verdere introductie; hij heeft zijn sporen reeds verdiend met 50 jaar ervaring als arts en de vele boeken die op zijn naam staan. Hij zal over het onderwerp kanker spreken met zijn zienswijze.Klik hier voor een toegangskaart.
Kosten: € 10,00 p.p.

Locatie: Hotel de Witte Bergen (vd Valk)
Rijksweg 2
3755 MV  Eemnes

Zaal open: 12.00 uur
Aanvang lezing: 13.00 uur
Einde lezing: ca 18.00 uur


Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten.

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie ... daar gaat dit boek over!

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.

Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview 'Kanker de Baas'. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken:
"75% van alle kankermedicijnen werkt niet ... drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt."
Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75% van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Als je het gehele verhaal wilt lezen: www.succesboeken.nl/GlaxoChief2003.pdf

Overige boek informatie:
384 pagina's 
ISBN: 9789079872640 
Uitvoering: Softcover 
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Studenten die Eenheid bereiken, kunnen doorgaan naar Tweeheid.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.