Aquamarijndagen: met creativiteit en zelfvertrouwen je uitdagingen de baas

aquamarijn EM Anneke Agterberg

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5936
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:A3 Boeken

Gekoppelde categorieen
Agenda, Bewustzijn

(A3 boeken) Heb je ook zo genoeg van het woord ‘loslaten’? Zie je op tegen de uitdagingen die je nu weer boven het hoofd hangen? Bovendien, loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat lukt niet zomaar. Vaak moet je eerst iets anders doen, een inzicht krijgen of een gedrag veranderen zodat later pas blijkt dat je hebt losgelaten. Je kunt je uitdagingen ook op een andere manier de baas. Meer creatief en met zelfvertrouwen. Anneke Agterberg laat je in een serie van drie Aquamarijndagen aan de hand van de essentie van edele stenen ontdekken hoe.

Numerologisch gezien zijn de drie workshopdata van de Aquamarijndagen mooie dagen in 2014.

11-01-2014 – Dag 1. (van 10.00 – 15.30 uur) Wat is je grootste uitdaging voor dit jaar?
Wat betekent dit? We leggen edele-steenkaarten op een enneagram en kijken wat deze kaarten ons te vertellen hebben.

01-02-2014 – Dag 2. (van 10.00 – 15.30 uur) Van controle naar overgave.
Je hebt de afgelopen twee weken alles tot je door kunnen laten dringen. Het is nu tijd om richting te bepalen. Wat heb je nodig en wat kan jou hierbij helpen? Hoe kun je hier op een creatieve manier mee omgaan zodat je een bepaald patroon kunt doorbreken? Creatief zijn betekent niet dat je alleen maar dingen met je handen maakt. Creatief zijn betekent tot iets komen wat er eerder nog niet was of waar je niet eerder aan hebt gedacht.

01-11-2014 – Dag 3. (van 10.00 – 15.30 uur) Verankering.
In de afgelopen 9,5 maand zijn we onze uitdagingen aangegaan en kunnen we kijken wat we hier van geleerd hebben. Middels een ritueel verankeren we het geleerde. En we werpen een voorzichtige blik op 2015.

Op deze Aquamarijndagen wordt gewerkt met de talenten van de aquamarijn en wordt onderzocht hoe die talenten in het eigen leven geïntegreerd kunnen worden: creativiteit, zelfexpressie en zelfvertrouwen.

Anneke Agterberg heeft altijd een passie gehad voor edelstenen. In eerste instantie kon zij nog niet de schoonheid van ruwe stenen ontdekken. Die zag ze pas later. Toen ontstond ook als bij toverslag de interesse in de wereld en de energie van de stenen. Zij is microscoopfoto's van stenen gaan maken en dit leidde tot 'De essentie van edele stenen, 52 inzichtkaarten'. De uitdagingen in het leven is Anneke altijd aangegaan vanuit het principe Overgave, Vertrouwen en Vergeving. Als je de kunst van deze drie essentiële principes weet toe te passen, kan je vanuit je authentieke ‘ik’ bij je levensdoel komen. Dan word je altijd geholpen en komen oplossingen en verrassingen voorbij.

Meer informatie over de Aquamarijndagen: www.annekeagterberg.nl
De inzichtkaarten 'De essentie van edele stenen' zijn onder meer verkrijgbaar bij Orongo.


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Courage is not the absence of fear, but rather the decision that something else is more important than fear.

Ambrose RedmoonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.