Avondlezing ‘Zorgeloosheidsgedrag en zorg’ in Schagen

Freedom

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3603
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De vrije mare

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(De vrije mare) Zorgeloosheidsgedrag en zorg kennen, kunnen een wisselend patroon kenmerken, tijdens één leven. Veelal zijn zij die buitengewoon zorgelijke periodes doorgaan of in bijzondere zorg uitstaan tot anderen, ‘jaloers’ op hen die zorgenvrij lijken te leven. In contact staand met zorgenvrij leven, komt al snel de vraag op: waarom zij wel en ik en/of anderen niet?

Meer zicht ontwikkelen op de fluctuaties in het leven zelf én door levens heen, maakt dat er een meer gerijpte visie ontstaat, waardoor zij die zorgenvrij zijn, de tijd gegund wordt hiervan buitengewoon te genieten. Een thema als dit spreekt gezond verstand en innerlijk volwassen gedrag aan, waardoor afgunst vermeden wordt en zelfstandig de eigen levensloop voor lief genomen wordt. Verbinding, Verschil, Vertrouwen, Vreugde, Verandering en Verliefd zijn begrippen die een rol zullen spelen in deze lezing. Immers, leiders van nu en morgen dienen in staat te zijn heel flexibel met problemen om te gaan en trouw te zijn aan zichzelf, waardoor zij vanuit achting periodieke verschillen in levensstijl gadeslaan.

De lezing wordt georganiseerd door ’WAT BEZIELT SCHAGEN’. de door hen georganiseerde avonden gaan over Leiderschap in Bewustwording, Bewustzijn, Op weg naar Meesterschap.

DatumDinsdag 11 maart 2014. Tijd: 20.00 uur tot 22.30 uur

PlaatsSchagen. Slot Schagen,Slotplein 4.

Prijs € 15,00 p.p.

Opgave Kaarten bestellen bij Lies Dik: 0224 213738

Bron: devrijemare.nl


Geplaatst door Marieke de Vrij

Marieke de Vrij

Marieke de Vrij (1953), spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe, heeft bijzondere heldere fijnzintuiglijke vermogens waaronder helder zien, weten, spreken en horen. Middels fijnzinnige bewoordingen werpt zij al langdurig licht op levensvragen van grote individuele en maatschappelijke betekenis...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Marieke de VrijLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een menselijk wezen is deel van het geheel, dat wij 'universum' noemen, beperkt door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat van de rest is afgescheiden. Het is onze taak onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door compassie en mededogen te vergroten en alle levende wezens en de gehele natuur in haar schoonheid te omhelzen.

Albert EinsteinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.