Vrouwelijk Leiderschap 2014

Vrouw

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6350
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De vrije mare

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Earth Company

(De vrije mare) In 2012–2013 vond de 1e cyclus Vrouwelijk Leiderschap plaats. Een groep geïnspireerde vrouwen heeft met Marieke de Vrij en met elkaar gewerkt aan visieverheldering en bewustzijnsvergroting ten aanzien van hun rol in het bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing vanuit hun vrouw-eigen leiderschap. Gezien het grote belang van waarlijk vrouwelijk leiderschap, is er in 2014 opnieuw een tweedaagse gepland om nieuwe invalshoeken vrij te geven die nog meer de rol van de leidinggevende vrouw in deze tijd aanscherpen. De vraagstukken die hiermee opgeroepen worden, versterken de actualiteit waar vrouwen beleidsmatig en leidinggevend mee te maken hebben. Centraal zal staan hoe vrouw-eigenheid onvervreemdbaar ruimte behoeft in het perspectief van vandaag, om de toekomst te behoeden voor te ingrijpend en te mentaal gerichte gedragingen, die de samenleving in het gemeenschappelijke verband doen ontwrichten. Op deze dagen zal ingegaan worden op de actualiteit die speelt bij de deelneemsters, zodat we samen, in betrokkenheid, het huidige tijdsmoment voor ogen krijgen en wat ons van hieruit te doen staat. 

Voor wie? Deze training is bedoeld voor vrouwen die de moed hebben om in overgave te gaan staan voor hun vróuwelijk leiderschap en die bereid zijn elkaar daarin te steunen.
Een aantal deelneemsters van de cyclus van 2013 heeft reeds aangegeven ook dit jaar te zullen meedoen met de tweedaagse van 2014. Er zijn echter nog plaatsen voor nieuwe vrouwen om in te stromen in deze prachtige groep.

Datum Dinsdag 4 en woensdag 5 maart 2014. Dinsdag, ontvangst 10.00 uur. Aanvang 10.30 uur, tot 20.30 uur. Woensdag, aanvang 9.45 uur, tot 16.30 uur.

Plaats Mantinge, Mantingerdijk 24, in Centrum het Vrije Veld (Drenthe).

Prijs Voor privé personen en ZZP’ers: € 375,00 excl. BTW (€ 453,75 incl. BTW). Voor deelnemers vanuit een bedrijf: € 600,00 excl. BTW (€ 726,00 incl. BTW). De prijs is exclusief de overnachtingskosten en inclusief vegetarische lunch en diner.

Opgave Voel je je geïnspireerd om deel te nemen aan deze bijzondere training, meld je dan aan bij Brigitta van Kanten via [email protected] of tel. 06-30378742.

Consulten met Marieke de Vrij

Marieke geeft incidenteel consulten aan hen die een wezenlijke, vooraanstaande bijdrage willen leveren aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Marieke hoopt zo mensen, op ondersteunende wijze op cruciale momenten in hun ontwikkeling en bewogenheid, bij te staan in hun perspectief van de opbouw van een gezondere samenleving.

Doelgroep:mensen die nieuwe initiatieven ontwikkelen op het gebied van duurzaam ondernemen, w.o. uitvindingen doen, wetenschappelijke onderzoeksgebieden die aandacht behoeven, nationale en internationale vraagstukken en initiatieven voor een zorgzame samenleving.

Aanvraag consult:Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen, bij voorkeur per mail, met omschrijving van het doel van uw consult [email protected] , tel. 075-6350586. Het tarief van het consult wordt bepaald door de vraagstelling.

Persoonlijke en telefonische consulten met Jules van der Veldt

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding ten aanzien van uw individuele ontwikkeling, relatie of werk, dan kan Jules van der Veldt (partner van Marieke) vanuit zijn rijke ervaring in zijn individuele praktijk u van dienst zijn. Tevens is er de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Wanneer u een consult wenst, kunt u een afspraak maken via het secretariaat [email protected], tel. 075-6350586. Het tarief van het consult is bekend bij het secretariaat.

Datum en tijd worden in overleg aangeboden. Tevens attenderen wij u op zijn website www.gradalis.nlwaar meerdere keren per week dag-/weekinspiraties op geplaatst worden.

Bron: devrijemare.nl


Geplaatst door Marieke de Vrij

Marieke de Vrij

Marieke de Vrij (1953), spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe, heeft bijzondere heldere fijnzintuiglijke vermogens waaronder helder zien, weten, spreken en horen. Middels fijnzinnige bewoordingen werpt zij al langdurig licht op levensvragen van grote individuele en maatschappelijke betekenis...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Marieke de VrijLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Naarmate ik ouder word, ga ik steeds meer van het veld zien.

Johan Cruijff, Nederlands voetballerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.