­­Studiedag Water en gezondheid |17 februari 2014

water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8050
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De vrije mare

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Water, Agenda, Media en agenda

(De vrije mare) Zonder water is er geen leven. Bovendien bestaan wij zelf voor 70% uit water.Wat kan water op het gebied van gezondheid en heling voor ons betekenen?

Enerzijds is op deze dag ruimte voor meer kennis over drinkwater met vragen als: Hoeveel water heb je dagelijks nodig? Welk water is beter: zuur of alkalisch; met veel/weinig mineralen; wel/niet met theekruiden of sap; uit kraan of fles? Hoe kan je water zuiveren en/of vitaliseren? Bij welke ziektebeelden kan enkel meer (genoeg) water drinken genezend zijn?

Anderzijds besteden we aandacht aan watertherapie als heling. Wat is watertherapie en welke vormen zijn er? Wat beogen de verschillende vormen en wat is het effect? Voor welke doelgroepen en/of aandoeningen is watertherapie geschikt? Over welke kwaliteiten moet een therapeut zelf beschikken?

Uiteraard is er ruimte om persoonlijke of beroepsgerichte vragen te stellen over dit bijzondere en veelomvattende element!

PRAKTISCH

Datum: Maandag 17 februari 2014. Ontvangst vanaf 10.30 uur.

Aanvang 11 uur. Einde 16.30 uur.

Plaats: Centrum Het Vrije Veld - Mantingerdijk 24 - 9436 PN - Mantinge (Dr)

Prijs: 60,00 inclusief koffie/thee en soep; zelf graag een lunch meenemen.

Wie: Iedereen die wezenlijk geïnteresseerd is in het onderwerp. 

Opgave en informatie:

Annette Prinsen E: [email protected] T: 0591-372493

Graag opgave van naam, adres en e-mail en telefoonnummer, met vermelding van je beroep en je huidige werkzaamheden. De deelname is gelimiteerd en vindt plaats op volgorde van aanmelding en betrokkenheid t.a.v. het onderwerp. De aanmelding geldt als afgerond na storting van 60,00 op: bankrekening 1420.83.844 t.n.v. A.M. Prinsen te Wezup

Graag onder vermelding van studiedag 17 februari 2014

Routebeschrijving en informatie over praktische zaken worden na inschrijving toegestuurd.

Annulering:
De inschrijving is definitief zodra u zich heeft ingeschreven en het bedrag van € 60,00 gestort. Bij annulering na vijf dagen voor aanvang van de bijeenkomst zal het gehele bedrag van de bijeenkomst verschuldigd blijven (er zal
 geen terugstorting meer plaats vinden!). Wel ontvangt u de uitgeschreven tekst van de bijeenkomst zodra die gereed is. Ter vervanging van uw vrijgevallen plaats, bij afmelding, is het toegestaan een nieuwe deelnemer in uw plaats te laten komen, met wie u dan zelf de verschuldigde bijdrage voor die deelnemer regelt.

Marieke de Vrij (1953) heeft bijzondere heldere fijn-zintuiglijke vermogens waarmee zij al heel lang licht werpt op levensvragen van individuele en maatschappelijke betekenis. Dit vermogen tot fijnzinnig waarnemen vertolkt zij specifiek en zeer exact naar diverse onderwerpen toe. Marieke inspireert velen om tot uitbreiding van hun bestaande (vak)kennis te komen. Zij stelt zich hiermee dienstbaar op om vorm te geven aan een brede maatschappelijke ontwikkeling en daardoor vernieuwing te initiëren op diverse terreinen. Dit doet zij ondermeer door het geven van lezingen, trainingen, workshops, symposia en themagerichte consulten waaronder diverse vakgebieden. Marieke heeft veel inzichtelijke kennis vrijgegeven op maatschappelijke, (mens) wetenschappelijke, spirituele, economische, milieu, natuur en medische onderwerpen. Uit de lijst met onderwerpen noem ik een paar voorbeelden: dementie, euthanasie, orgaandonatie, lichamelijke of verstandelijke beperking, fijn-zintuiglijke en paranormale gaven, mannelijke en vrouwelijke oerprincipes, bezield management, complementaire hulpverlening ten behoeve van grootschalige calamiteiten, agrarische ontwikkeling, dierenwelzijn, CO2-opslag, waterzuivering en waterbeheer. Meer hierover is te vinden op de website: www.devrijemare.nl . Hierop zijn ook twee recente interviews van Marieke met RTV Drenthe te beluisteren.

Stichting De Vrije Mare: Marieke wordt ondersteund door stichting De Vrije Mare. Deze stichting is in 1994 opgericht ten einde de werkzaamheden van Marieke een optimale inbedding en ondersteuning te geven, maar ook haar werk voor de toekomst te behouden middels archivering hiervan. Vele vrijwilligers ondersteunen dit werk. Daarnaast bestaan sedert 2010 het TIJDschrift VRIJ en een digitale nieuwsbrief. Voor meer informatie kunt u de website www.devrijemare.nl bezoeken. Uitgeverij De Vrije Mare presenteert alle uitgegeven boeken van Marieke de Vrij.

Wezup, november 2013, Annette Prinsen, ambassadeur ziekte als wegwijzer De Vrije Mare In samenwerking met Gabi Sutherland, Marga Lambeck en Marcel Baars )

Bron: devrijemare.nl


Geplaatst door Marieke de Vrij

Marieke de Vrij

Marieke de Vrij (1953), spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe, heeft bijzondere heldere fijnzintuiglijke vermogens waaronder helder zien, weten, spreken en horen. Middels fijnzinnige bewoordingen werpt zij al langdurig licht op levensvragen van grote individuele en maatschappelijke betekenis...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Marieke de VrijLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Studenten die Eenheid bereiken, kunnen doorgaan naar Tweeheid.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.