Agenda Gezond verstand avonden | Door heel Nederland succes

Gezond Verstand Avonden

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:20819
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gezond Verstand Avonden

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Inspiratie, Genezing, Media en agenda, Agenda

Anneke Bleeker van de Gezond Verstand Avonden heeft in een paar jaar tijd een indrukwekkend netwerk opgebouwd met meer dan 50 locaties door heel Nederland waar vele kundige en inspirerende sprekers maandelijks huiskamerlezingen houden over gezondheid en vele andere zaken waar het handig bij is om je gezonde verstand te gebruiken. Hieronder staat haar laatste nieuwsbrief met data en plaatsen bij jou in de buurt, plus een artikel dat heet: Leerplicht voor wie?  

Klik hier voor de lijst met locaties en adressen.

Van harte aanbevolen! 


(Gezond verstand avonden | door Anneke Bleeker)  

Beste allemaal,

Deze week een bijdrage van spreekster en locatiehoudster van Katlijk (bij Heerenveen) Margreet Andriol.

Wie interesse heeft in een lezing van Margreet kan dit doorgeven aan de locatiehouder(ster) binnen het Gezond Verstand Avonden/Middagen circuit in de eigen omgeving.

Door wekelijks een bijdrage van de sprekers/spreeksters te presenteren komen zij meer voor het voetlicht en komen er reacties om hem of haar te laten spreken.

Dat is nu net de bedoeling want de lijst is zo lang en er kan landelijk dus een enorme afwisseling in het gepresenteerde aanbod zijn.

Margreet heeft zelf een sfeervolle locatie en bij grotere groepen wijkt zij uit, in juni was dat in de prachtige kerk in Katlijk, een bijzondere sfeer, daar was ikzelf bij en deze kerk is qua sfeer te vergelijken met locatie Hurwenen bij Zaltbommel.

De locaties verblijven in de meest uiteenlopende vormen, heel bijzonder sommige verblijfsruimtes en anderen zijn weer gevestigd in wijkcentra of andere zalen.

Alles kan, als men maar kan zitten, er koffie/thee en water geschonken kan worden en een beetje sfeer werkt positief mee, laten we eerlijk zijn.

Dus wie gastheer/gastvrouw wil worden kan zich melden per mail bij mij om vrijblijvend de uitleg te krijgen en het is de bedoeling dat men zelf een ruimte heeft of zoekt maar ons alleen ruimtes aanbieden dat werkt niet, dan is er geen persoon om als aanspreekpunt op terug te vallen en ik kan niet overal een locatie vertegenwoordigen.

Zelf heb ik er twee in Alkmaar, de ene draait op de eerste zondagmiddag van de maand, in een kantine bij Volkstuinen en de ander draait op de tweede vrijdagavond van de maand in een wijkcentrum met een prachtige zaal. 

In de maand december is het twee halen één betalen in Alkmaar!

In de maand december heb ik in Alkmaar een aanbieding.

Wie op zondagmiddag 1 december of op vrijdagavond 13 december is geweest mag op woensdagavond 18 december, wat een extra ingelaste avond is in het wijkcentrum, als gast komen.

Alle lezingen kosten zoals overal landelijk 10 euro maar wie een van beiden heeft gevolgd mag de 18egratis komen.

Heb je beide locaties bezocht, dus twee lezingen gevolgd mag je de 18e een gast meenemen.

Leuker kan ik het niet maken! ;-)

Dan presenteren we namelijk op woensdagavond de 18e het nieuwe boek van Door Frankema: Vaccin Vrij.

Door zal tevens de avond vullen met haar lezing, we hebben dan dus een feestje in Alkmaar.

Afgelopen woensdag hadden we daar ook een feestje met de extra ingelaste avond met Dokter H. Moolenburgh Sr.

Deze avond was ter gelegenheid van zijn nieuwe boek:U kunt veel meer dan u denkt… Wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden…

We mogen terug kijken op een mooie avond met alleen maar positieve geluiden.

De volgende dag kregen we een minder positief geluid van Dokter Moolenburgh zelf, hij belde namelijk om door te geven dat wat hij had verteld op woensdagavond ten aanzien van zijn bijdrage in Hoofddorp om te adviseren bij het plaatsen van een UMTS-mast van de baan was geschoven. Een mast bij de peuteropvang nota bene!

Onderstaande tekst staat op mijn Facebook, wie dit delen wil, graag, het is al rond de 140 keer gedeeld binnen 24 uur, dus hoe meer hoe liever.

www.gezondverstandavonden.nl

 

DOKTER MOOLENBURGH Sr. MAG NIET GETUIGEN!
Op de avond in Alkmaar 20 november vertelde deze arts nog blij dat hij was gevraagd zijn medewerking te verlenen maar de ochtend na deze avond belde hij ons al dat hem de pas was afgesneden.

Dokter Hans Moolenburgh Sr., die door tegenstanders van de bouw van een UMTS-mast in Hoofddorp als getuige-deskundige was gevraagd de gevaren van elektromagnetische straling te benadrukken, mag dit NIET doen!
Deze mast komt op een steenworpafstand van een peuteropvangcentrum.

Dokter Moolenburgh, die in de jaren zeventig bekend werd door de succesvolle acties tegen de fluoridering van drinkwater, heeft de materie omtrent elektromagnetische straling intensief bestudeerd en kan niet anders concluderen dan dat deze voor de mens schadelijk is. 

De bewijzen hiervoor mag hij van de Gemeente Hoofddorp NIET presenteren. 

In Frankrijk worden mobieltjes, tablets en andere straling veroorzakende apparatuur uit de scholen verbannen omdat men erachter is gekomen dat zij, zeker voor kleine kinderen, schadelijk zijn. In Nederland echter blijft men dom kijken en net doen of er iets aan de hand is!

Hoeveel bewijs moet er nog meer geleverd worden dat het grote geld de macht heeft?
En ook Dokter Moolenburgh ziet het grote plaatje, namelijk: de gevaarlijke straling in de buurt van deze kleine kinderen in combinatie met de vele vaccins die zij krijgen. Killing!

Mij doet het denken aan 2009/2010 toen ik volop in de media roerde en ongelofelijke tegenwerking mocht ervaren. Ik was begonnen te ageren tegen het HPV-vaccin en ging door met alle vaccins inclusief die wereldberoemde griepepidemie. 
Televisieafspraken die gemaakt waren en weer werden afgezegd. 
Spreken wij de waarheid? Dacht het wel!
Voor mijn ‘optreden’ in het programma Nova moest ik bij de journaliste thuis, in februari 2009, de vaatwasser vullen. Dat stond lekker ‘moederlijk’… Goed voor het algemene beeld.
Tja, moeders moeten, koste wat het kost, overkomen als niet-deskundigen.
Daarom werd dit opgenomen en zat mevrouw Marina Conijn live in de uitzending. Zo kon ik niets verzieken en Nederland moest denken dat ik gewoon simpel was, dat is het beeld wat men schetsen wil.
En ik? Ik liet het gebeuren want elke seconde zendtijd die ik pikken kon pikte ik, niet linksom dan rechtsom. Het ging om de boodschap en we zaaiden genoeg op die wijze.

Maar Dokter Moolenburgh mag dus in Hoofddorp geen pleidooi houden om te voorkomen dat de peuters bestookt worden met straling.
Tja, ze weten welke kennis deze man heeft, daar kunnen ze niet tegenop en alles moet van hogerhand opgevolgd worden.
Gemeenten zijn verplicht masten toe te staan, wie binnen deze muren meer weet moet ook zijn of haar mond houden.

Maar… help verspreiden, we laten dit niet zomaar stilzwijgend gebeuren! Per mail en/of Facebook ‘Anneke Bleeker’.

Nieuwe locaties…

De nieuwe locatie in Peize, even boven Assen is afgelopen week succesvol van start gegaan.

Per 1 december start er een in Assen maar de eerste twee maal zijn in Rolde met Dokter Frits van der Blom als spreker, voor het eerst in Drenthe.

Maar de komende tijd starten meer nieuwe locaties en ik kan vermelden aan personen in of rond Zwolle dat ook daar een locatie gaat komen.

In Arnhem is iemand hevig aan het kijken naar diverse mogelijkheden om in te starten dus ook daar kan zomaar eerdaags een locatie beginnen.

 

Hieronder het overzicht voor de komende weken.

Activiteiten de komende tijd… Ditmaal overzicht tot en met 13 december.

Hieronder een aantal opsommingen van middagen en avonden zodat je even kunt zien wat – waar – is…

Met andere woorden voor de juiste gegevens moet je ALTIJD naar de websiteknop agenda en dan een subknop passend bij de maand.

Dan bij de juiste datum en plaats klikken met je muis op de plaats waar dat staat aangegeven en de poster zal verschijnen met het adres en alles wat van belang is.

Altijd even opgeven bij de locatiehouder/ster, niet bij mij.

 

Zaterdagmiddag 23 november Hengelo (Gelderland): Een andere manier van opvoeden. Sprekers: Jan Nouwen en Eugenie van Ruitenbeek.

Zaterdag 23 november De Bilt, GEEN GVA activiteit, wel van harte aanbevolen: ORGAANDONOREN EN –ONTVANGER, WEET WAT ER WERKELIJK MET JE GEBEURT!

Stichting De Vrije Mare en het tijdschrift Spiegelbeeld organiseren deze dag zie onze agenda.

Maandag 25 november Steenwijk: “Zit ik echt zo simpel in elkaar?”- Ontdek jouw Gebruiksaanwijzing. Spreker: Vera van de Ven.

Maandag 25 november Stroobos (Fr.): De kracht van woorden. Spreker: Thea Juriana.

Dinsdag 26 november Zwaagdijk: Ultieme genezing door meditatie; zelf-hypnose; Zelfgenezing?! Spreker: Bert Heintzberger. Bio-energetische tandarts.

Dinsdag 26 november Venray: Bio-holistische tandheelkunde. Spreker: Lex Abeling. Bio-holistische tandarts.

Dinsdag 26 november Nederweert: Superfoods van eigen bodem. Er is zoveel eetbaar in ons eigen land in eigen omgeving en er zijn veel superfoods, wat velen onkruid noemen. Spreker: Anneke Bleeker.

Woensdagmiddag 27 november Nederweert: Wilde Woensdag wandeling eetbare gewassen, Petra Wilmsen.

Donderdag 28 november Delft: Zuren en basen. Spreker: Mike Donkers.

Donderdag 28 november Hurwenen: Ayurveda, detox & herstel zuur-/ basebalans. Spreker: Etienne Premdani.

Donderdag 28 november Doetinchem: Kom in je energie, leef vanuit je kracht en hart! Spreker: Diana Bergsma.

Donderdag 28 november Haule (Fr.): Gezond leven… ondanks of dankzij electrosmog en straling? Spreker: Hayo Bol.

Zondagmiddag 1 december Alkmaar: De kracht van het boerenland. Spreker: Andrea Bleeker.

Zondagmiddag 1 december Langenboom, bij Nijmegen: Water, een bijzonder fenomeen. Spreker: Guido van Mierlo.

Zondagmiddag 1 december Assen start met een nieuwe locatie maar de eerste tweemaal is in Rolde: Voeding en fysieke degeneratie. Spreker: Dokter Frits van der Blom.

Zondag 1 december Beurs Gaaf Groen in Egmond. (Nieuwe locatiehoudster van Tuitjehorn Sylvia Postema staat namens Gezond Verstand Avonden).

Maandag 2 december Bakel: Fluisterkind – De boodschap van je kind ontrafeld. Spreker: Meta Kierkels.

Maandag 2 december Heerlen: Een kennismaking met Eckhart Tolle is een kennismaking met jezelf. Spreker: Evert van de Ven.

Dinsdag 3 december Den Haag: Houdt tandheelkunde op bij de huig? Spreker: Bert Heintzberger. Bio-energetische tandarts.

Woensdag 4 december Helden (Peel en Maas): Voedselallergieën en intoleranties. Spreker: Mike Donkers.

Woensdag 4 december Echt (L.): Bijnieruitputting: het stresssyndroom van de 21ste eeuw. Spreker: Alex van der Werf.

Vrijdag 6 december Papendrecht: Waarom dieren geen hartinfarct krijgen en mensen wel. Spreker: Rita van Lommel.

Zondagmiddag 8 december Winsum (Gr.): Medische illusie en kanker op een dood spoor! Spreker: Dokter Frits van der Blom.

(Zelf kom ik mee naar deze locatie in Groningen. Zal mijn boeken meenemen over de eetbare gewassen en de kaarten voor Stichting Gezond Verstand Avonden. Wie interesse heeft weet dit vast).

Zondagmiddag 8 december Hoorn: Genezen en de Zon. Spreker: Catharina Lunow.

Zondagmiddag 8 december Eindhoven: De rol van hormonen. Spreker: Mike Donkers.

Maandag 9 december Oosterhout: Dieren, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Spreker: Alixia Hodge

Dinsdag 10 december Valkenswaard:

Dinsdag 10 december Emmeloord: Medische illusie en kanker op een dood spoor! Spreker: Dokter Frits van der Blom.

Woensdag 11 december Purmerend: Licht en kleur. Spreker: Gerrit Koning.

Woensdag 11 december Siegerswoude (Fr.): Het enneagram “een feest van herkenning” Spreker: Jopie Willekes.

Woensdag 11 december Oud Beijerland: Al orgaan donor? Of toch maar niet? Spreker: Ger Lodewick.

Donderdag 12 december Giessenburg: Geneeskunde een nieuw geloof? Neem je gezondheid weer in eigen hand. Spreker: Dokter Frits van der Blom.

Donderdag 12 december Doetinchem: Genezen met licht! Licht op Lyme! Spreker: Yvonne (Beerepoot) - Sangen. (Biofotonen Therapie).

Donderdag 12 december Asten (Br.): Suikerverslaving en de achterliggende psychologie. Spreker: DenniS Vervlossen.

Vrijdag 13 december Alkmaar: Etiketten onder de loep! Spreker: Dokter Frits van der Blom.

Stichting Gezond Verstand Avonden

De stichting stelt zich ten doel:

De Stichting Gezond Verstand Avonden wil een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om de verspreiding van informatie over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn, een en ander in de ruimste zin van het woord.

De stichting tracht haar doel te bereiken door:

  1. Het in stand houden en uitbreiden van het reeds bestaande netwerk van Gezond Verstand locaties in Nederland en het opzetten van nieuwe netwerken in andere Europese landen.
  2. Het in stand houden en uitbreiden van een sprekerspool, van waaruit, door de GVA locatiehouders, sprekers kunnen worden uitgenodigd, om op die locaties lezingen te verzorgen.
  3. Ondersteuning te verlenen aan locaties bij het opstarten en in stand houden van een locatie, een en ander in de ruimste zin van het woord.

(Uit: de Statuten van de Stichting)

Ieder die de Stichting financieel wil ondersteunen kan een bijdrage overmaken naar:

Rekening nummer:   19.76.35.458 bij de Triodosbank,

ten name van:           A.C. Bleeker-Singor

                                  Stichting Gezond Verstand Avonden – Bergen NH

 

Ondersteunen kan ook door de ansichtkaarten te kopen, zie op de site waar ze staan afgebeeld.

Tien stuks voor 15 euro inclusief verzendkosten en dit bedrag komt ten goede van onze werkzaamheden.

Via deze kaarten kun je anderen natuurlijke tips/recepten aanreiken wanneer je een kaartje stuurt.

Als deze serie op is komt er weer eentje met tien andere afbeeldingen en dus recepten…

Twee vliegen in één klap! ;-)

AANBIEDING: 1 PAKJE 10 STUKS 15 EURO, 2 PAKJES 20 EURO INCLUSIEF VERZENDEN … Deze serie is bijna op en dan zal er weer een andere komen.

 

Je kunt ons volgen via Facebook:

Anneke Bleeker

Plus diverse pagina’s:

Help, er zit een pastinaak in mijn soep

Wilde Woensdag

Gezond Verstand Avonden en Orgaandonatie

Gezond Verstand middag in Kasteel Schoten

Verontruste Moeders

Gezond Verstand Avonden

Gezond Verstand in Noord-Holland

Stichting Gezond Verstand Avonden

Chemo?. Of kan ik zélf kiezen?

 

Hartelijke groet,

Anneke Bleeker

Bergen NH

www.gezondverstandavonden.nl


Ard Pisa auteur en tevens spreker ook op onze Gezond Verstand Avonden.

Op vrijdagavond 14 februari op de locatie van Alkmaar en op zaterdagmiddag 22 februari is Ard een van de sprekers in het Kasteel (Gezond Verstand Middag in Kasteel Schoten) Gegevens komen op de site van www.gezondverstandavonden.nl 

Opgeven kan alvast: [email protected]


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik dacht dat ik, als ik het maar vaak genoeg zei, de wereld ervan kon overtuigen dat ik werkelijk de grootste was.

Muhammad Ali, Amerikaans bokserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.