Maya wijsheid creatieworkshop met bijenwastekenen, 28 november 2013

creatieworkshop

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5332
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Maya wijsheid voor je levenspad

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(A3 boeken) 'Van groeien door pijn naar creëren vanuit vreugde' is de titel van deze dagworkshop. De Maya’s leren ons dat we niet alleen een product van de schepping zijn, maar ook de schepper zelf. Dit vraagt om een heel nieuwe denkwijze. Wij zijn namelijk niet gewend om te scheppen, we zijn gewend om te groeien. Nu is de tijd om 'ja' te zeggen tegen je eigen scheppingskracht en er voluit van te genieten.

Deze dag is voor iedereen die geraakt is door zijn persoonlijke Maya wijsheid creatieprofiel. Stap voor stap word je begeleid door de creatiedriehoek. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
* Hoe werkt de creatiedriehoek?
* Waar sta je en waar wil je heen?
* Activeren van je creatiedriehoek met een creatie(ve) werkvorm.
* Praktische tips voor integratie in het dagelijks leven: hoe verder?

Tijdens de workshop wordt gewerkt met jouw persoonlijke creatieprofiel, de Maya wijsheid creatiekaarten en de eeuwenoude intuitieve schildertechniek bijenwas tekenenen (encaustic).
Bijenwas is heel bijzonder om mee te werken, door het verwarmen wordt het materiaal zacht, zodat het over papier vloeit. De bijenwas wordt verwarmd met een schildersijzer en je brengt de was met het ijzer op papier. Je kunt er prachtige schilderijen mee maken en er is geen teken- of schilderervaring nodig. Er ontstaan vanzelf afbeeldingen door vanuit je gevoel het proces te laten gebeuren. Soms veranderen de kleuren en ontstaan er figuren in je schilderij, bijvoorbeeld dieren, gezichten en landschappen. De tekening geeft je inzicht in wat voor jou van belang is om je creatiekracht te activeren.

De workshop wordt gegeven door Elvira van Rijn (auteur van 'Maya wijsheid voor je levenspad' en co-auteur van de Maya wijsheid creatiekaarten) en encaustic specialist en coach Karina Stelloo. Karina combineert Maya wijsheid en encaustic op een bijzondere manier. In het filmpje kun je zien hoe zij deze techniek tijdens coaching en workshops combineert met de Maya wijsheid creatiekaarten. 

Locatie: Dieren, t.o. het station
Kosten: 95,- excl. BTW en incl. encaustic materialen, koffie/thee

Aanmelden


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wasted my whole life, getting comfotable.

Phillip Carr GommBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.