De lezing waar u (bijna) alles leert over uw gezondheid

http://www.woodbrookers.nl/

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4319
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
Agenda

(Rinno Heidstra) Ongezonde keuzes maken ziek

Door het voortdurend negeren van de regels van de natuur maken we onszelf ziek waarna we de klachten onderdrukken en verergeren door chemische medicijnen. Medicijnen zijn tenslotte geen geneesmiddelen.

Wanneer we  weten wat ons lichaam nodig heeft en haar waarschuwingen  begrijpen, kunnen we corrigeren voordat klachten zijn ontstaan en bestaande klachten effectief aanpakken .

In de lezing van zaterdagochtend 21 september wordt uitgelegd waarom de gezondheid van de meeste Nederlanders  slecht is, meer dan 70% van de  45 plussers  gebruiken medicijnen,  maar vooral  hoe u klachten voorkomt en bestaande kwijtraakt.  

Astma, buikpijn, chronische vermoeidheid, gewrichtspijnen, suikerziekte, klachten na de ziekte van Lyme  en doorbloedingsstoornissen zijn enkele voorbeelden van gezondheidsproblemen die te maken hebben met het immuunsysteem dat voor haar functioneren afhankelijk is van voeding en leefstijl.

Gezonde keuzes maken gezond.

Als we onze  cellen hun natuurlijke leefomgeving  bieden, verdwijnen misschien wel alle klachten en dat is mogelijk door het maken van gezonde keuzes op basis van  logisch verstand en kennis van de biologie van ons immuunsysteem. Er bestaan geen supersupplementen of behandelingen die het effect van ongezonde keuzes kunnen corrigeren, deze kunnen alleen ondersteunen.

Spreker: Rinno Heidstra, auteur van  Het CelHerstelConcept en werkzaam in Het CelHerstelCentrum in Enschede  www.celherstelconcept.nl

Lokatie:   WOODBROOKE HOTEL BARCHEM.

Datum:     21 September.11.00-13.00 uur.

Entree      12.50 incl. koffie/thee.

Info:          Kunstweb Lochem/ www.Woodbrookers.nl /

Barbara de Graaf. [email protected] of 0573 441252


Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De grote gave van ons mensen is dat we empathisch kunnen zijn.

Meryl Streep, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.