Hoe maak je Geluk?

logo Sheila380 pixels

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:10790
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heart4Happiness

Gekoppelde categorieen
Agenda, Bewustzijn, Earth Company

‘Ik ben wie ik ben’, of kan ik mijzelf uitdagen tot meer.....!

Mijn naam is: Sheila Neijman, psycholoog en gelukscoach. Als gelukscoach werk ik aan mijn droom. Mijn passie is het bevorderen van meer gelukkige mensen. Of dit nu op werk, school of in de privésfeer is.

Gezondheid, inkomen, werk, relaties - met andere woorden: de alledaagse werkelijkheid - hebben ook een keerzijde: ziekte, armoede, werkeloosheid, eenzaamheid. Een aanzienlijke groep van mensen voelt zich in de dagelijkse realiteit niet gehoord, begrepen en machteloos. Ben ik wel gelukkig? Drijf ik niet te veel op mijn routine? Wat zou ik werkelijk willen met mijn leven? Wat geeft mij energie? Wie is of wat is mijn belangrijkste bron? Met wie kan ik mijn energie delen?

Voor een professionele gelukscoach is het van belang om mensen een perspectief te bieden. Zorgen en angsten te adresseren en een heldere focus te bieden op hoe je geluk realiseert. Dan gaat het over wat in het leven echt belangrijk is.

In de opleiding tot gelukscoach richt ik me op deelnemers, die mijn droom en passie delen. Maar dromen alleen is niet genoeg, het gaat vooral ook om het doen.

Als gelukscoach heb ik jarenlang ervaren hoe geluk werkt. Met wetenschappelijk onderbouwde technieken en spirituele wijsheden , hebben vele deelnemers zich in de opleiding bewogen op de golven van thema’s als: verlangen, zekerheid, veiligheid, angst, bezorgdheid, liefde,vrede, geluk en over het gewonnene dat ook weer verloren kan gaan.

Geluk en daarmee een gelukkig leven, is realiseerbaar. Niet door met adviezen of oplossingen te komen, maar door met elkaar open te staan voor wat er is. Evolueer je in de richting van geluk, kies je voor een gelukkig leven en handel je hier ook naar, dan zal je in een steeds grotere harmonie met jezelf komen. Noem het een natuurwet. Je brengt niet alleen jezelf naar een hoger geluksbewustzijn, jij neemt waar vanuit dit bewustzijn diep in jezelf en daarmee breng je je omgeving ook naar meer geluk. Vele afgestudeerde gelukscoaches geven zowel privé als beroepsmatige betekenis aan het bevorderen van geluk van mensen.

Hoe maak je geluk? Kom dat ervaren op vrijdag de 13e!

http://heart4happiness.nl/pages/hoe-maak-je-geluk.php

Bron: Heart4Happiness


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zolang je geen deining maakt lijkt het leven gemakkelijk. Dat betekent wel dat je jezelf veroordeelt tot machteloosheid, je bent al gestorven voor je dood bent.

Jeanne Moreau, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.