Lezing Willem Glaudemans met De Bevrijding van Vergeving | 1 sept in Huizen

Lelie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6122
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Be-foundation

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(Be-Foundation) Vergeving gaat over jou en niet over de ander, al lijkt het zo dat je ‘de ander moet vergeven’ en ‘de relatie moet herstellen’. Maar als je erop wacht tot de ander eerst excuses aanbiedt, spijt betuigt of zijn houding verandert, dan kun je meestal lang wachten.

Willem Glaudemans heeft een heel eigen visie op Vergeving. Een visie waar het begrip schuld niet in voorkomt. Dit bewustzijn heeft hij ontwikkeld door het kunnen vergeven van zijn vader en door zijn jarenlange werk met Een Cursus in Wonderen, en met de vertaling daarvan. Hij vertaalde ook de De Nag Hammadi-geschriften. Zijn nieuwste boek heet: Boek van Vergeving; Een gids van Wond naar Wonder. Klik hier voor meer informatie over deze inspirerende lezing. Een buitenkans die je niet wilt missen!

www.Be-Foundation.com is een netwerk/platform van vrienden die werken aan de nieuwe aarde en nieuwe bewustzijnsfrequenties d.m.v. energiewerk, klankwerk, lichtwerk, hartwerk, film en kunst. Klik hier om aan te melden voor onze mailinglist.

Aanvang:  13:30 uur met Klankmeditatie
Deur open: 13:00 uur
Entree: 15 euro 
Locatie: Balletschool Carry Schomper   Gooierserf 384  1276 KT Huizen  035-5259699     
Aanmelden: [email protected] of 06-22874224
 

Willem Glaudemans (1954) was werkzaam als vertaler o.a. van De Nag Hammadi-geschriften en Een cursus in wonderen. Hij geeft regelmatig lezingen, cursussen, workshops en trainingen over vergeving, de Cursus, levensmissie en levensschouw, en de overgangstijd waarin wij leven. Van zijn hand verschenen: Het nachtblauwe boek (sprookjes), Kortstondig bestendig en Van Zelf sprekend heden (gedichten) en Het wonder van vergeving (een werkboek), en Boek van het Eeuwig leven. Recent is verschenen Boek van Vergeving. Hij is de bedenker van Het Talentenspel, en Jong Talent, wat (jonge) mensen helpt om hun levensmissie te ontdekken (zie voor alle activiteiten zijn website www.willemglaudemans.nl)


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De innigste relatie die we ooit zullen hebben is die met onszelf.

Shirley macLaine, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.