8 september 2013 - Gaaf Groen - een inspirerende, duurzame beurs

Gaaf Groen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8603
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:A3 Boeken

Gekoppelde categorieen
Agenda, Aarde en milieu, Media en agenda

(A3 boeken) Op 8 september a.s. wordt voor de eerste keer de beurs Gaaf Groen georganiseerd, een eigentijdse en sprankelende beurs voor bezoekers met interesse in biologische, ecologische en authentieke producten en diensten. Het motto van de beurs is ‘inspirerende duurzaamheid voor binnen en buiten’.

Op dit moment telt de exposantenlijst al meer dan honderd bedrijven die informatie en producten aanbieden die te maken hebben met biologisch tuinieren, duurzaam leven en natuurlijke producten, zoals: kruidenmiddelen, biologische plantenvoeding, biologische diervoeders, nestkasten uit keramiek, wilgenvlechten, wilde bloemzaken, natuurzeep, wol en wolproducten, composteren, permacultuur, biologisch geteelde planten en kruiden, ledlampen, zonnepanelen, waka waka lampen, flexibele plantentassen, kleding en andere artikelen van bamboe en jute, boeken en spellen. Ook kan er van alles en nog wat worden geproefd.
Dit is maar een greep uit het enorm brede programma van de beurs. Door Gaaf Groen zal iedere bezoeker in staat zijn om een aantal veranderingen in het leven door te voeren zodat wij met z´n allen een mooiere wereld vorm kunnen geven.

Gaaf Groenvindt plaats op zondag 8 september in en rond het Sportpaleis Alkmaar en is geopend van 10:30 tot 18:00 uur. 

De entreeprijs van de beurs bedraagt slechts € 7,50. Via de exposanten kunnen kortingsbonnen met een waarde van € 2,50 worden verkregen. Kinderen t/m 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene de beurs gratis bezoeken. Er is een speciaal kinderprogramma.
Parkeren op het evenemententerrein is gratis.

www.gaafgroen.nl


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De grootste triomf van de het leven is niet dat we nooit vallen, maar dat we telkens wanneer we vallen weer overeind komen.

Nelson Mandela, Zuid-Afrikaans presidentBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.