10 en 11 aug | Ascensie Master Class | De Axitonals & Galaxitonale Goddelijke Blauwdruk | Senia Melchizedek

ascension human

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7218
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Lotusjoy

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Media en agenda, Agenda, Mayas en 2012

(Lotusjoy.nl) We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor iedereen die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken is er de 2 daagse Ascensie Upgrade training die gegeven wordt door Senia Melchizedek.

Deze training is voor zowel beginners als voor gevorderden. De training is een Mega Upgrade voor de nieuwe tijd van Nu, waar tevens de teachings gedeeld gaan worden over hoe te manifesteren, hoe de energie te gebruiken en over wat er allemaal gaande is in de wereld en de wereld & Cosmische transformatie enz... (Deze activeringen zijn niet dezelfde basis activering van de Axitonal zoals die in de Avatar van Synthese Master Class gegeven wordt, maar is de volledige activering van de Axitonal en Galaxitonale Goddelijke blauwdruk.)

In deze 2 daagse training gaan we de Axitonal & Galaxitonale Goddelijke blauwdruk activeren. Tijdens de training ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en met je fysieke lichaam, geest en ziel. Op zielsniveau zal er een Soul Destiny plaatsvinden; het moment waarop jij je zielenopdracht gaat herkennen in dit leven.

Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit in je leven zal komen en dat je manifestatie krachten zich zullen gaan versterken. Alles wat jij wilt of wenst zul je gaan ontvangen. Het is daarom heel belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hierop te vertrouwen. Tijdens deze tweedaagse training zullen we hier uiteraard de nodige teachings in gaan geven.

Daarnaast ontwikkel je tijdens de training het vermogen om met rasterenergie te werken en er sterke healingen mee te geven. Dit zorgt ervoor dat je originele blauwdruk weer geactiveerd wordt, zowel voor de gever als voor de ontvanger. Deze activatie zorgt voor een prachtige transformatie en resonantie in je genezingsproces zonder dat je al te zwaar door je persoonlijke proces heen gaat.

Daarnaast activeren we ook een aantal andere punten van het spiritueel aspect zoals: je zintuigen die worden omgezet naar resonantie zintuigen, de Anthakarana codes, DNA clearing & activering, de 144 I Am resonantie codes enz.

Dit alles bij elkaar zorgt voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei. Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We zijn namelijk aanbeland in een zeer intense tijd, een proces van transformatie en ontwaking. Alles om ons heen is zich aan het transformeren maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Veel mensen ervaren intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, lichamelijke en geestelijke stress en het gevoel van het niet altijd meer vol te kunnen houden. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de aarde en de kosmos. Wij mensen zitten hier precies tussen in en we kunnen de nodige ondersteuning die deze training biedt heel goed gebruiken.

Senia Melchizedek

Deze 2 daagse Ascensie upgrade training wordt gegeven door Senia Melchizedek. Senia Melchizedek is een ontwaakt spiritueel leraar. Hij werkt van uit het Hoger Bewustzijn wat we kennen als het I Am (Ik Ben). Hij is een genezer en een Ziener. Hij is onder anderen ingewijd bij de Heilige plaatsen en bergen van India en Tibet door verschillende ontwaakte en verlichte Meesters en Maha Avatars. Daarnaast is hij o.a. bij het Heilige Andes gebergte van Peru ingewijd in de Q’ero traditie  als een Pampa Mesayok door Q’ero Don Alejandro en andere Q’ero sjamanen. Meer lezen over Senia? Klik hier.

Senia zal tevens het een en ander gaan vertellen over de transformatie processen waar we in zitten en wat we kunnen verwachten het komende half jaar.

Tevens is er de mogelijkheid om wat vragen te stellen over je eigen proces en over de tijd waarin we leven.

Inhoud:

  • Clearing; opschoning van het fysieke en energetische systeem
  • Karma verwijdering
  • Resonantie zintuigen
  • activering van 144 I Am resonantie codes (resonantie met je 143 I Am aspecten )
  • Anthakarana codes activering (upgrade van het Anthakarana systeem, ook wel bekend als de regenboogbrug)
  • Christus bewustzijn activering
  • Voorouder codes
  • DNA clearing & activering + reparatie van gebroken DNA enz.
  • Axitonale & Galaxitonale Codes activering
  • Salomon zegel activering

Data: Zaterdag 10 & zondag 11 Augustus

Locatie: Hoorn

Kosten: De kosten voor deze tweedaagse training zijn 150,- p.p. inclusief koffie/thee/lunch.
Wij hanteren een maximum van 40 personen voor deze training, VOL =VOL!

Opgave: Graag via mail: [email protected]. U kunt ook dit contactformulier invullen.

Bron: Lotusjoy.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Doe iets goeds, hoe klein ook en waar je ook bent. Het zijn al die kleine dingen bij elkaar die de wereld zulle overspoelen.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.