Shamanic Teachings, 11 t/m 14 juli 2013

shamanic

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9701
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Sjamanisme en natuurvolken, Agenda, Festivals en reizen

Van 11 t/m 14 juli 2013 worden voor de tiende keer de Shamanic Teachings gehouden. Tijdens dit bijzondere evenement kunt u genieten van de inspirerende lessen en rituelen van negen traditionele Sjamanen vanuit alle windstreken. 

Het bijzondere van de Shamanic Teachings is dat de Sjamanen vanuit verschillende delen van de wereld op één plek bij elkaar komen en in verbinding met elkaar samen werken. Op deze manier komen diverse oude culturen bij elkaar en wordt informatie gedeeld die lang nog verborgen is gehouden. Het energieveld wat door de Sjamanen wordt neergezet is zeer krachtig, het voelt zeer bevoorrecht om hier onderdeel van te mogen zijn.

Sjamanen

Lange tijd moest het werk van Sjamanen op geheime plekken plaats vinden. Nog steeds is het niet in alle landen toegestaan om als Sjamaan in het openbaar te werken. De laatste jaren wordt er steeds meer oude kennis bekend en mag het worden uitgedragen en verspreid. De Sjamanen trekken meer over de hele wereld om hun tradities en kennis over de hele wereld te verspreiden en daarmee de mensen wakker te maken en te stimuleren. Door de oude kennis vanuit al deze culturen bij elkaar te brengen en te verenigen met de nieuwe kennis van deze tijd ontstaat er een krachtige energie. Er kunnen dan grote veranderingen optreden, zowel in menselijke processen, in de natuur en in de verbinding met onszelf en met alles om ons heen.

De beste leraren ter wereld zijn tijdens de Shamanic Teachings aanwezig en zetten in gezamenlijkheid een energieveld van liefde, heling en transformatie neer. Er komen o.a. de volgende Sjamanen: Nopaltzin uit Mexico, Ahamkara uit Siberië, Wai Turoa uit Nieuw-Zeeland, Dancing Thunder uit Noord-Amerika, Ayako uit Singapore, Komang uit Indonesië, Elliott Rivera uit Puerto Rico, Orna Ralston uit Zwitserland en John Lockley uit Zuid-Afrika.

Teachings

Bij de Shamanic Teachings volg je zes intensieve Teachings bij de verschillende Sjamanen. Deze teachings (workshops) worden gegeven in kleinere groepen en zijn er op gericht om je verder te helpen in je leven, je inzicht te geven in wie je werkelijk bent en wat voor jou nu belangrijk is voor de volgende stap.

De Teachings zijn praktisch van opzet en belangrijke boodschappen worden gecombineerd met doelgerichte en diepgaande oefeningen. De combinatie van de verschillende Sjamanen en lessen, maakt een grote transformatie mogelijk, zowel voor jezelf als voor anderen en de aarde.

Next Level

Het thema dit jaar is Next Level. Veel mensen zijn in deze tijd aan het zoeken welke kant ze op willen, wat nu belangrijk voor ze is. Zowel op het persoonlijke vlak, qua gezondheid,  in relaties en in zingeving. De Sjamanen helpen je om uit te vinden wat voor jou belangrijk is voor jouw volgende stap. Op dit hogere niveau ervaar je meer liefde, meer vrijheid en ben je je bewuster van de keuzes die je kunt maken. Je komt in contact met jouw passie, jouw liefde en jouw levensdoel.

Op het prachtige terrein van Opleidingscentrum Mirre kun je je tent opzetten of een slaapplaats regelen in een van onze gebouwen. Er is catering aanwezig waarbij je kunt kiezen uit Indonesisch, Mexicaans, Italiaans of juist Hollands eten. Samen creëren we een liefdevolle sfeer waarin ruimte is voor ont-moeten, verbinding, uitwisseling en delen.

Kinderen en Jongeren? Ja, natuurlijk!

Kinderen en jongeren horen er helemaal bij. Voor kinderen tot ongeveer 12 jaar is er opvang aanwezig. Zij volgen hun eigen Sjamanistische programma, afgestemd op hun behoefte en leeftijd. Voor jongeren van 12 t/m 21 jaar is er een speciale jongerengroep. Je trekt op met jongens en meiden van je eigen leeftijd, wisselt ervaringen uit en leert van Sjamanen over dingen die belangrijk zijn voor jouw leven.

Introductiedag

Op zondag 14 juli 2013 is er een introductiedag. Op deze dag kun je kennismaken met de Sjamanen, hun culturen en rituelen. Je kunt de sfeer proeven, introductie workshops volgen en leuke spullen kopen op de gezellige markt.

De Shamanic Teachings worden georganiseerd door Opleidingscentrum Mirre te Valthe, vlakbij Emmen.  

Jubileumprijs!

De Shamanic Teachings kosten dit jaar in verband met het 10-jarig jubileum slechts 195,- euro per persoon, inclusief overnachtingen. Jongeren betalen slecht 145,- euro en kinderen kun al voor 95,- euro meedoen.

Meer informatie?

Meer informatie vind je op www.shamanicteachings.eu, via deze site kun je je ook aanmelden.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De wereld verandert niet zozeer door spectaculaire daden, maar eerder door het volharden in alledaagse menselijke goedheid.

Broeder Aloïs van TaizeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.