Seminar ‘Welke keuzes maak jij (of niet)?’ | 23 juni 2013 | Een-West

Choices

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5810
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Barcelona inspiratiebron

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Muziek, Bewustzijn

(Barcelona inspiratiebron) ‘Het is waar dat we niet alles kunnen doen wat we willen, maar het is ook waar dat we nooit gedwongen zijn tot slechts één reactie.’ Fernando Savater, Catalaans filosoof.

Barcelona inspiratiebron organiseert zondag 23 juni het seminar ‘Welke keuzes maak jij (of niet)?’ We kennen allemaal die momenten dat we bijvoorbeeld nadenken over het werk dat we doen, de relatie die we hebben, de vriendschappen die we in stand houden of hoe het gaat met onze gezondheid. Wellicht stel je de vraag of dit is wat je wilt? Maar wat is de richting die je gaat kiezen? En wat valt er te kiezen?!

Dan is dit een mooi moment om op een zomerse middag hier je gedachten over te laten gaan. Roy Meulman neemt je, samen met Donald van der Werff, Matthias Arentsen en Maik Jungrichter (de mens achter Barcelona inspiratiebron), ‘metaforisch’ mee op reis naar Barcelona en vertelt over de invloed die de stad op hem heeft. Daarnaast zal hij mensen in beeld brengen die hij heeft ontmoet, hoe zij met bovenstaande vragen omgingen, welke keuzes zij maakten en met name hoe zij daartoe kwamen.

De Reis, die deze middag wordt gemaakt, wordt uiteraard ondersteund door de prachtige flamencomuziek van Donald en de verrassende werkvormen die Maik en Matthias hebben ontwikkeld. Zondag 23 juni zal je aanzetten om over jezelf na te denken en wat je mogelijk wilt.

Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan!

Praktische informatie

  • Loctie: Natuurvriendenhuis Allardsoog Jarig van de Wielenwei 42 9343 TC Een-West
  • Datum: 23 juni 2013
  • Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
  • Toegang: gratis

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Na afloop van het seminar kun je ook informatie ontvangen over de groepsreis naar Barcelona en het Barcelona inspiratiebronprogramma.

Bron: www.barcelona-inspiratiebron.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters




Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Verander je leven vandaag. Speculeer niet op de toekomst. Doe het nu, zonder uitstel.

Simone de Beauvoir, Frans filosofe











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.