FLOW-middag met Jan Bommerez | zaterdag 25 mei 2013 | Kloosterburen

Still - Jan Bommerez

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10752
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Transformatiesessies blogspot

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Earth Company, Gezondheid

(Transformatiesessies) Voor wie Jan Bommerez nog niet zou kennen:  Jan (°1951) is een Vlaamse auteur, inspirerend spreker, coach en visionair,  die sinds 1995 in Californië woont.  Jan is auteur van onder meer: ‘Kun je een rups leren vliegen?’, ‘FLOW en de Kunst van het Zakendoen’ en ‘Minder Moeten, Meer FLOW’, samen goed voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren in Nederland. Jan doet geen workshops maar 'voel- en kijkshops' voor bewustzijnsverruiming.
   
De titel van de flowshop in Kloosterburen  is ‘Hoe maak je de kwantumsprong van rups naar vlinder?’

Dit schreef Sari van der Spaan na haar deelname aan deze vlinder-flowshop in Rotterdam op 30 maart:

Er was een rust in de ruimte, een rust die Jan uitstraalde. Een gevoel van ruimte en harmonie kwam over/in mij. De middag heeft dingen weer duidelijk gemaakt voor mij. Ik kon als het ware meereizen in een hoger trillingsniveau en dat voelde geweldig !!!!

En Martha de Groot schreef:

Ik heb genoten van het verhaal, de kennis, de wijsheid, het enthousiasme van Jan en van de mededeelnemers waarmee ik de oefeningen heb gedaan. Het was een heerlijke middag en heeft me weer wat meer bij mezelf en bij mijn energie gebracht. Hartelijk dank hiervoor.

De ‘vlinderstaat’ is de energiestaat waarin we leven vanuit ons volledige potentieel en vanuit onze verbeelding i.p.v. uit ons beperkende overlevingsdenken. In de ‘vlinderstaat’ worden we geleid door intuïtie, verbeelding en wijsheid. Het is een prettige FLOW-staat, de optimale psychologische ervaringsstaat van de mens.

Het Informatietijdperk wordt gevolgd door het Transformatietijdperk. Het is van vitaal belang te begrijpen wat dat betekent voor ons leven en werk. We weten ondertussen wel dat we minder dan 5% van ons creatief potentieel gebruiken. Waar zitten die andere 95% dan? Het antwoord is dat je een transformatie dient door te maken om je groter potentieel te bevrijden: zoiets zoals de rups die vlinder wordt en nu kan vliegen… Transformatie maakt mogelijk wat voorheen totaal onmogelijk leek. Wie zou ooit kunnen denken dat een rups kan vliegen?

Wat tijdens deze sessies aan bod zal komen:

Wat blokkeert het meeste je ware potentieel? – Wat is FLOW en hoe kun je daar meer van genieten? – Waar zijn we als we niet in FLOW zijn en hoe draai je dat om? – Wat onderbreekt de natuurlijke flow van het leven en hoe herstel je dat? – Waarom je sneller groeit met energiewerk dan met kennis – Waarom emotionele intelligentie de sleutel is tot een creatief leven – Waarom positief denken NIET het antwoord is – Hoe stress onze gezondheid, onze relaties en ons hele leven kan vernielen – Hoe je de hersenen kunt hertrainen – Wat is ‘presence’ en hoe bereik je die staat? – Wat houdt ons gevangen in de mind? – Waarom niet verandering maar transformatie nodig is en wat dat betekent – Hoe je een totaal ander leven kunt manifesteren door beperkingen bewust los te laten – De rol van de verbeelding bij ontwaken – Hoe we onze ware natuur kunnen bevrijden – Hoe bereik je moeiteloosheid? – Hoe kom je het snelste af van beperkende overtuigingen? – Hoe je creatief leert omgaan met het NU
 
Deelnameprijs:

De deelnameprijs bedraagt 60 euro pp – ter plaatse af te rekenen bij registratie
 
Locatie:

Global Art Company
Maria Madelon van Velthoven / Arnold Veeman
Halsemastraat 2
9977 SE Kloosterburen
secretariaat: 0595-481585

Hoe inschrijven?

je kan je registreren via een mail aan [email protected]  met vermelding van je naam en voornaam, woonplaats, telefoonnummer of mobiele nummer en je persoonlijke emailadres (waarop je de presentatie zult toegestuurd krijgen na afloop). 

De plaatsen zullen voorbehouden worden op naam. Indien, na je registratie, blijkt dat je die middag toch niet aanwezig kunt zijn door onvoorziene omstandigheden, geef ons dit dan aub zo spoedig mogelijk door, zodat we jouw plaats aan een andere geïnteresseerde deelnemer kunnen toewijzen. Alvast bedankt daarvoor.

Programma:

• vanaf 13:00 uur: ontvangst en registratie deelnemers
• 13:30 – 14:45 uur: Sessie 1
• 14:45 – 15:15 uur: pauze
• 15:15 – 16:30 uur: Sessie 2
• 16:30 – 16:45 uur: pauze
• 16:45 – 18:00 uur: Sessie 3
 
Hieronder kun je een interview met Jan zien:

en hieronder zie je Jan bij TEDxNijmegen:

Bronnen: transformatiesessies.blogspot.nl en martijnvanosch.nl en TEDxTalks 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vergeven is het kenmerk van de sterken.

Mahatma GhandiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.