Open Huis voor Natuurgeneeskunde en gratis workshop Holistisch bewustzijn | zaterdag 13 april 2013 | Meppel

Natuurgeneeskunde

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12305
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Huis voor Natuurgeneeskunde

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen, Geografisch, Nederland

(Huis voor Natuurgeneeskunde) De opleiding natuurlijke geneeswijzen voor dieren verrijkt je leven. Het is een beroepsopleiding waarmee je later een mooi beroep kunt uitoefenen en een inkomen kunt verdienen. Maar de echte verrijking zit van binnen.

Als voorbeeld mijn ervaring met Ezel Joop, op mijn stageplek De Ezelsociëteit in Zeist. Joop was vroeger een vrolijke ezel. Na de dood van zijn oudere broer raakte hij in een dip, waar hij niet meer uit kwam. Joop kwijnde weg in een depressie. Als stagiair kreeg ik de ruimte en vrijheid om voor Joop een remedie (Bachbloesems en Hollandse remedies) samen te stellen. Vandaag was ik er weer (2 weken later). Van verschillende kanten kreeg ik het bericht dat Joop vrolijker was en brutaler werd. Dingen deed die ze niet van hem verwachtten. 

Kijk........... dat bedoel ik nu met verrijking. Heerlijk toch dat ik dit voor Joop heb kunnen doen. Heel eenvoudig en volledig natuurlijk. Dit en nog veel meer leer je op deze opleiding.

  • Zaterdag 13 april van 11.00-16.00 uur: Open dag Huis voor Natuurgeneeskunde
  • Gratis workshop: Holistisch bewustzijn door Dorine Haveman.
  • Locatie: Huis voor Natuurgeneeskunde, Molenstraat 26 A, 7941 AW Meppel

13 April open dag, 's morgens kennis maken en voorlichting over de opleiding Dier & Natuurgeneeskunde, 's middags een gratis workshop Holistisch bewustzijn met een veld opstelling.

Zeer de moeite waard om daar eens te gaan kijken op 13 april!

Opgave:
Via het contactformulier op www.huisvoornatuurgeneeskunde.nl of bel Mieke Bouwmeester (opleider en natuurgeneeskundige) 06-50282777.

Bron: www.huisvoornatuurgeneeskunde.nl


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet spelen met het dier in je zonder het dier helemaal te worden, met de leugen niet spelen zonder het recht op de waarheid te verliezen, met de wreedheid niet spelen zonder de zachtheid van je gemoed kwijt te raken. Wie zijn tuin schoon wil houden reserveert geen grond voor onkruid.

Dag HammarskjöldBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.