Open dagen Academie voor Klassieke Homeopathie | 17 mei en 31 augustus 2013 | Zwolle

Homeopathie1

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7048
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Vertaalservice met andere woorden

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen

(Vertaalservice met andere woorden) Ben je geïnteresseerd in homeopathie? Wil je graag mensen begeleiden die vastlopen in hun leven? Wil je op een milde en effectieve manier zowel fysieke als psychische klachten leren genezen? Wil je een nieuwe impuls aan je leven geven? Ontwikkel je jezelf graag? Dan is onze 5 à 6-jarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat in deeltijd misschien iets voor jou.

Op 23 vrijdagen van 14.30 tot 21.30 uur bieden wij jou:

  • Een afwisselend aanbod aan vakken - al vanaf het eerste jaar volg je homeopathievakken en wordt er aandacht besteed aan vakken als filosofie, psychologie, ethiek, voeding, anatomie & fysiologie en pathologie;
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling - dit vak loopt als een rode draad door de opleiding heen;
  • Een uitgebreid, Nederlandstalig Materia Medica programma (beschrijving van de homeopathische geneesmiddelen) - dit maakt studeren bij ons gemakkelijker;
  • Een uniek analysesysteem om tot een verantwoord en inzichtelijk geneesmiddelvoorschrift te komen
  • Een uitgebreide praktijkperiode - behandeling van patiënten onder supervisie om begeleid te worden naar een zelfstandige, lopende praktijk;
  • Een opleiding waarin wij verschillende ideeën en aspecten van de diverse stromingen binnen de homeopathie als uitgangspunt nemen - met een holistische visie op ziekte en gezondheid.

Je bent op Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle van harte welkom op onze open dagen.

Tijdens de open dagen kun je uitgebreid kennismaken met de opleiding en het vak. We geven informatie over de opleiding, je kunt de docenten en studenten ontmoeten en het lesmateriaal inzien.

Er staan twee open dagen gepland voor 2013:

17 mei – deze dag (van 14.00 tot 20.15 uur) wordt vormgegeven als een minilesdag. Je krijgt eerst informatie over de opleiding en daarna volg je een aantal lessen alsof je al in het eerste jaar zit.

31 augustus – tijdens deze inloopmiddag (tussen 14.30 en 17.00 uur) wordt begonnen met een korte inleiding over de opleiding en daarna zijn er docenten en studenten beschikbaar om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Bron: www.anderewoorden.nl/


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mogen jij en ik in het midden van onze vragen en antwoorden elkaar ontmoeten? Mag ik mij als vriend zachtjes stillen in een stukje van de ruimte die jij heet en waar ik welkom ben, om er een afdruk van mijn gevoel van vriend voor jou neer te leggen?

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.