Kies zelf, kies voor je gezondheid | Enschede 7 maart | Baarn 27 maart

Gezond leven

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8946
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
Agenda, Media en agenda, Gezondheid

(Rinno Heidstra) Volgens de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier die zijn prijs won voor zijn onderzoek naar AIDS kan die ziekte vaak worden overwonnen door de juiste voeding en voedingssupplementen, een uitspraak die hem niet in dank wordt afgenomen door veel mensen. Maar niet alleen AIDS kan zo worden overmeesterd het geldt voor de meeste aandoeningen zoals ik in 'Het CelHerstelConcept' heb beschreven.

De ware oorzaak van het voort blijven sudderen van chronische ontstekingen en 'vage' klachten is een onontdekte chronische ontsteking zoals het tijdschrift de Time al in 2004 schreef.

Daadwerkelijke genezing kan alleen worden bereikt door de chronische ontsteking te herkennen en de oorzaak hiervoor weg te nemen.

Bekende oorzaken van een chronische onontdekte ontsteking zijn voedingsallergie, glutenallergie en 'verstopte' bacterien.

In deze lezing leg ik uit waarom we zo weinig horen van gezond beter worden en geef een handleiding waarmee onontdekte ontstekingen kunnen worden herkend en iedereen zijn of haar gezondheid kan verbeteren.

Lees meer…

Enschede, dinsdag 6 maart, aanmelding…

Baarn, 27 maart, aanmelding


Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is moeilijk bescheiden te zijn als je zo groot bent als ik.

Muhammad Ali, Amerikaans bokserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.