Breakthrough Energy Conference in November 9-11, 2012 | Hilversum

BEM

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13027
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Global BEM

Gekoppelde categorieen
Agenda, Media en agenda, (Grens)wetenschap, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Energie, Vrije energie

(Global Breakthrough Engery Movement | vertaling voor Earth Matters door Pauline Fransen) Het is duidelijk dat de mensheid voor grote uitdagingen staat. Uitdagingen die diep geworteld in vele van onze verouderde systemen op ons pad komen – energie, economie, overheid, sociaal en milieu. Onze oude manieren van doen en denken worden steeds minder duurzaam en daarmee onhoudbaar, en zitten in een uitstervingsproces. In essentie zijn we vergeten hoe te zorgen voor ons huis, onze planeet en voor elkaar.

Het goede nieuws is, we hebben het omslagpunt bereikt. Het collectieve bewustzijn wordt wakker met een gepassioneerd verlangen om verdeeldheid te vervangen door eendracht, tekort door overvloed, toegebrachte schade door goede daden.

Geen enkel probleem kan opgelost worden vanuit hetzelfde niveau van bewustzijn als dat het heeft veroorzaakt – Albert Einstein

Je wilt, samen met miljoenen anderen, hier werkelijk iets aan doen. Een belangrijk deel van deze vergelijking is schone duurzame energie. De energiecrisis oplossen zal een radicale verandering zijn – VOOR ALLES.

Wij geloven dat de mensheid de oplossing voor de energiecrisis al heeft. Al decenia hebben vooruitstrevende wetenschappers, onderzoekers en paradigmadoorbrekende uitvinders vooruitstrevende schone en duurzame energietechnologieën en applicaties gedemonstreerd. De eerste hiervan zijn in voorbereiding om de mondiale markt te betreden. De jaren van vertraging zijn het gevolg van onwillige en ongeïnformeerde leiders en energiebeleidmakers, maar dat staat op het punt te veranderen.

Je verandert nooit iets om tegen de bestaande realiteit te vechten. Om iets te veranderen, moet je een nieuw model bouwen dat het bestaande model overbodig maakt. – Bucky Fuller

In tijden van technologisch sterker worden en de sterke behoefte om te ontwikkelen, hebben mensen altijd het heft in eigen handen genomen. We ballen krachten samen om een beweging te creëren om mondiaal bewustzijn te activeren. De Breakthrough Energy Movement is een non-profit organisatie, gedragen door vrijwilligers, met als doel het informeren & activeren van het publiek over doorbraakenergietechnologieën die schoon zijn, duurzaam en de wereld veranderen.

We organiseren een internationale conferentie in november, met toponderzoekers, uitvinders, bedrijfsdirecteuren en beleidmakers. Het programma gaat over het verleden, heden en toekomst van doorbraakenergietechnologieën. Deze conferentie moet dienen als een evolutionaire catalysator om een start te maken een wereldwijde beweging samen te brengen, actie te ondernemen en DE ENERGIE VRIJ TE MAKEN.

Lees hoe je kunt bijdragen aan dit project en doe mee!

Conferentieprogramma vrijdag 9 november: 

Met meer dan 18 sprekers, twee conferentiezalen en een driedaagsprogramma, is dit evenement ontworpen om in te zoemen op het volledige gebied aan doorbraakenergietechnologieën. Onder de aangetrokken sprekers voor de conferentie in november bevinden zich enkele van de slimste geesten in het veld,

DE TECHNOLOGIE

 

THEATER

EXPLORATORIUM

10.00-10.30

Introductie

 

10.30-11.30

David Gibbons

Basics of be and vision of dr Brian O'Leary [Basis van zijn en visie van dr Brian O'Leary]

De essentiële elementen van doorbraakenergie en hommage aan het leven en werk van dr Brain O'Leary.

De essentiële grondslagen en gevolgen van doorbraakenergie in deze evolutionaire transitie. Inclusief de diepe dialoog gecreëerd door David William Gibbons en dr Brian O'Leary en hun vriendschap.

 

11.30-12.00

Korte pauze

 

12.00-13.00

Russell Anderson

Magnetics [Magneten]

Magnetische motoren: oneindige beweging en grenzeloze energie uit vacuum

Magneten zijn poortpompen voor de ether, of diraczee van elektronen, of quantumschuim of nulpuntsenergie (dit is allemaal hetzelfde, alleen onder andere namen). Veel mensen hebben geprobeerd om voordeel te halen uit de krachten doorgegeven door permanente magneten om werk te doen, zoals in lineare of roterende motoren. Sommigen hadden succes, waaronder de gepatenteerde werken van Howard Johnson, niet-gepatenteerd werk van Joseph Newman, John Bedini, Perendev, Minato en anderen. Replicaties zijn on-line te vinden en op YouTube, en er bestaan een paar boeken, zoals Permanent Magnet Motors: Build One [Permanente-magneetmotoren: bouw er een], door Paul Monus. Alle krachten werken in paren, en lineare en roterende permanente-magneetmotoren maken gebruik van de krachten van magnetische aantrekking en afstoting om het werk te doen. De 'Rolls Royce' onder de magneetmotoren, een een van de orginele vrije energie generatoren, is de Searl Effect Generator (SEG) gebouwd door British Rewinds in Londen in 1946. Een belangrijke eigenschap van de SEG is zijn mogelijkheid om met grote kracht omhoog te zweven wanneer overbelast. Andersons werk met de Searl Technologies Organisatie is het Vliegende Werk, de Omgekeerde Zwaartekracht Machines die voortkwamen uit de eerste SEG, welke stil zijn en met iedere snelheid kunnen bewegen, van zweven op de plaats tot snelheden hoger dan enige raket.

Sterlin D. Allan

Top 5 Exotic Be Technologies [Top 5 exotische zijn technologieën]

Op zoek naar de doorbraken het dichtst bij de markt

We leven in spannende tijden wanneer enkele van de exotische vrije energietechnologieën die we al zo vele jaren volgen, eindelijk verder gaan dan onderzoek en ontwikkeling en nu grote stappen maken richting het op de markt komen. We zullen praten over hoe ze werken en waar ze zijn in het traject richting de markt. Het is een dynamische lijst – zoals het kijken naar een drafwedstrijd – dus tegen de tijd van de conferentie kan de lijst weer anders zijn dan vandaag. Onthoud dat voor ieder genre er verschillende groepen strijden om als eerste op de markt te verschijnen. Op dit moment zijn drie van de vijf koude fusie warmte technieken, met E-cat op de eerste plaats, Defkalion op de tweede en Brillouin op de vierde. De derde plaats wordt bezet door een elektreet vastestoftechnologie die moeilijk van de eerste plaats te stoten zal zijn zodra ze op de markt verschijnt. Plaats vijf wordt bezet door de ERR fluxgenerator, een andere vastestoftechnologie gebaseerd op ongelijke metalen die het magnetisch veld van de aarde oogsten. (Noot: met “vrije energie” bedoel ik de bron van de omgeving die vrij is om te gebruiken, onuitputbaar, alomtegenwoordig. De apparaten zijn niet gratis, maar enkele van de beste technologieën zullen zeer weinig kosten.

13.00-13.30

Lunchpauze

 

13.30-14.00

Moray B. King

Hydro

Een miljoen waterelektrolyses door cavitatie

De populaire enkele-buis waterelektrolyses stoten een brandbaar gas uit waarvan de meeste wetenschappers denken dat het waterstof is (ook bekend als Browns gas, HHO, hydroxy en oxyhydrogen). Echter, door cavitatie van het water in de elektrolyse ontstaat een nog veel krachtiger gas. Het gas bestaat uit geladen waterklusters gevormd door rondbewegende stromen uitgestoten door torusvorminge, imploderende cavitatie bubbels. Mark LeClair ontdekte dat de extreme druk in de rondbewegende stromen water in een nanometer brede, vastestof, macro-ionisch waterkristal persen. De punt van het kristal laat een plasmaboog-schokgolf zien met een uitzonderlijke energiedichtheid die zelf-opgewekt lijkt vanuit de nulpuntsenergie (NPE), overeenkomstig de ladingklusterplasmoïdes ontdekt door Ken Shoulders. Shoulders noemde hen exotische vacuumobjecten (EVO) toen hij overtuigd raakte dat hun overschot aan energie ontstond uit de NPE. De energie wordt stabiel opgeslagen in het waterkristal als het sluit tot een submicron-ring. Hier lijkt de energie opgeslagen in de rings d-orbitale elektronen zoals Rydberg materie, een vorm van koud plasma. Wanneer aangestoken, vervormt de ring tot een plasmoïde zoals Shoulders EVO, welke de energetische anomalieën laten zien van de Browns gas-lasvlam: een koude vlam, die wolfraam kan verdampen. Caviteren van water in elektrolyse vormt het om van een gewoon HHO-apparaat tot een nulpuntsenergiemachine.

SHOWCASE

14.30-15.30

Dr Tom Valone

Alternatives [Alternatieven]

Alternatieve brandstofvrije energiebronnen

Met het verval van klimaatkwaliteit en fossielebrandstofgebruik in de 21e eeuw, is de ontdekking en ontwikkeling van brandstofvrije energiebronnen verplicht voor het overleven van de mensheid. Er komen meer onconventionele energietechnologieën boven die hoop geven voor de toekomst. Dat is het onderwerp van deze presentatie. Voorbij biobrandstoffen, wind en waterstof bevinden zich energie- en voortbewegingsontdekkingen die ontwikkeld worden tot levensvatbare en draagbare apparaten. Enkele voorbeelden zijn Zonnecel-verf, de Tritiumbatterij, Innowattech Piezo-elektrische kilowatt per kilometergenerator, de betonbatterij en meer. Dit is een levendige PowerPoint presentatie met twee korte videoclips die telkens weer het publiek vastpakt.

SHOWCASE

15.30-16.00

Koffiepauze

 

16.00-17.00

Dr Thorsten Ludwig

Zero point energy [nulpuntenergie]

SHOWCASE

17.00-18.00

Dr Judy Wood

Evidence of be on 9/11 [Bewijs van zijn op 9/11]

Het bewijs van gestuurde vrije energietechnologie

SHOWCASE

18.00-19.00

Maaltijdpauze

 

19.00-20.00

Paneldiscussie en vraag en antwoord

Paneldiscussie en vraag en antwoord

De conferentie is in het Engels en dit artikel gaat ook verder in het Engels:

Conference
We will present a three-day program covering the past, present and future of breakthrough energy technologies and their world changing implications. The content has been carefully put together to not only interest scientists, students, technicians and entrepreneurs, but also provide basic knowledge for the general public.
A preview of the program is available here. Stay tuned for more.

Tickets
We have a special limited offer for the first 100 guests who will be attending all three days of the conference. We have arranged a special price with hotels near the venue.
For more information please visit our tickets page.

We hope you will join us in celebrating the start of what could be the movement of this age. For we see this subject reaching beyond the technical and scientific sides of the discussion, into a global, social and cultural movement of awareness.

Tickets for the Breakthrough Energy Conference November 9,10,11, 2012 in Hilversum, Holland are now available here. We offer a one day ticket up to all three days of the conference and the special VIP option. Some tickets come with optional extra’s like lunch, dinner and hotel accommodation.

Be sure to visit the speakers page page for all confirmed speakers. More speakers will follow.

By purchasing a ticket you support the initiation of the Breakthrough Energy Movement. The conference is largely funded by ticket sales and we rely on your support for a successful and exciting conference. We are looking forward to see you there!

We are looking forward to see you at the conference!

Speaker interviews
If you host an online (radio) show and like to interview one of our speakers, please contact us to make arrangements.

Share this
By spreading the word you help bring awareness to the movement. Be sure to share our videos with friends. You can find all of our promotional material here: globalbem.com/promo

If you post any news items on your website, please let us know as we are collecting all external news bulletins for our News Hub.

Yours truly
The GlobalBEM Team


Geplaatst door Pauline Fransen

Pauline Fransen

Ik ben bij Earth Matters terecht gekomen toen ik op zoek was naar vrijwilligerswerk op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid is een heel breed onderwerp. Mijn interesse ligt vooral bij duurzaamheid op het gebied van voedsel en energie. Hoe gaan we (als mensheid) om met schaarste? Schaarste aan grondstoffen, maar ook schaarste aan schone lucht om te ademen en schoon water om in te zwemmen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Pauline FransenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De nieuwe mens zal een luisterende mens zijn, of niet zijn.

Joachim-Ernst Berendt, Duits muziekspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.