14-17 okt - Stralend van Binnen naar Buiten - met o.a. Martijn van Staveren

Seminar met Martijn

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2543
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Martijn van Staveren

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Martijn van Staveren) 4-daags seminar: Stralend van Binnen naar Buiten | Het potentieel van Innerlijk Menselijk Bewustzijn

Deze 4-daagse samenkomst van Mensen in de bosrijke omgeving van Havelte (Drenthe) heeft als themanaam “Stralend van Binnen naar Buiten” en staat in het teken van de Innerlijke Scheppingskracht van de Mens en het opschonen van beperkende programma’s.

In de huidige werkelijkheid zijn en worden er zich meer dan ooit mensen bewust dat het bestaan om veel meer gaat dan de buitenkant (persoonlijkheid) van de Mens. Eén van de kernkrachten van de Mens is dat zij kan liefhebben, koesteren en dat zij door haar innerlijke gevoelsbewustzijn reacties teweegbrengt in de externe werkelijkheid. We voelen dat we in verbinding staan met iets gezamenlijks. We voelen dat het gaat om een grotere betekenis van het Leven.

Om in contact te komen én te zijn met de Innerlijke Kracht, het Ware Zelf, komen we onze verstoringen in de persoonlijke rol(len) tegen. Deze beperkende en vaak sturende werking van deze verstoringen liggen als energetische schillen opgeslagen in het fysieke neurologische lijf. Het belemmert ons te zijn hoe we ons werkelijk van binnen voelen.

Het contact met het "nul"puntveld brengt ons bij het voelen ónder de verstoringen. Vanuit de kracht van stilte en de kracht van helderheid kunnen andere frequenties zich kenbaar maken. De kracht van aanwezig zijn in bewust contact en samenwerking met je fysieke lichaam. Je helpt lichaam en geest te ontspannen zodat de nulpuntkracht voelbaar wordt.

De "Nul"punt kracht is het moment waarbij met helder evenwichtig bewustzijn liefdevolle instructies worden gegeven aan het Levensveld. Door nauwgezet waar te nemen hoe dit veld zich tot expressie wil brengen wordt je lichaam een portal waardoor je wezen zich in deze realiteit uit kan drukken. De Matrix wordt wakker en reageert op Menselijke aanwezigheid.

Door zelf toegewijd initiatief te nemen tot Menselijk contact (innerlijk met jezelf en met anderen) worden bezette neurologische paden in ere hersteld. Jouw keuze en ‘handelen’ is hierin nodig. Om de subtiliteit van jouw oorspronkelijke frequenties bedding te geven en te laten stralen is een krachtig omvattingsvermogen van het neurologische systeem is belangrijk. Hier gaan we het tijdens het seminar uitvoerig over hebben met elkaar.

We gaan tijdens deze 4-daagse energie besteden aan:

  • Ruimte, begrip, respect, ontvangen, geven, delen, onderzoeken, spelen, aanraken en geraakt worden, open, zuiver, vrijdenken, vrijvoelen, vrijzijn
  • Samen versterkend bewustzijn en de kracht van twee of meer in uitvoering
  • Ontmoeten van hart tot hart
  • De kracht van Zelf scheppen en de kracht van Samen scheppen
  • Los bruisen van opgeslagen/vastgelopen trauma(‘s) en het laten vervallen van deze velden
  • Onevenwichtige gedachten en bezette emotionele velden herstellen zich in open, toegankelijke en liefdevolle stromende levensenergie
  • Wat zijn emotionele intelligentievelden, wat kunnen we met deze taal doen?
  • Contact leggen met de binnenkant van JeZelf
  • Contact vanuit deze binnenkant naar buiten toe
  • Dwarsverbanden tussen Aardse en Kosmische aspecten herkennen en benutten.

Door onder andere verschillende hartsveld bekrachtigingen, fysieke oefeningen en ontmoetingen, gezamenlijk onderzoek en uitwisseling, delen en ervaren we de kracht van gedragen vrede en stilte. Jouw scheppingskracht en actieve participatie maakt een andere werkelijkheid mogelijk.
Samen gaan we het pad naar ons Innerlijke paradijs bewandelen.

Het is een hartverwarmend vooruitzicht jullie tijdens de vierdaagse in Havelte ontmoeten. Een moment waarop we met zijn allen de kracht van de groep benutten voor bewustzijn vrijmakend onderzoek. Onze energie in een bedding van onvoorwaardelijkheid en ondersteuning. Soms kiezen we voor een praktische en fysieke aanpak om je lichaam te helpen openen en tot expressie te brengen. Stressrelease, vrije beweging en uitdrukking, verstilde aanraking, oogcontact, uitwisselen van gevoelsvelden in contact, samen onderzoeken en elkaar ‘vinden’.

Je essentie stevig verankerd in je lijf; het middel om je Zelf in deze realiteit uit te drukken.

Een hele hartelijke en warme groet,
Anja, Jan-Willem en Martijn
Initiatiefnemers van deze 4 daagse sessie

Klik hier voor meer informatie en inschrijving (het aantal plekken zijn beperkt)

4-daags seminar: Stralend van Binnen naar Buiten | Het potentieel van Innerlijk Menselijk Bewustzijn

Datum: 14, 15, 16 en 17 oktober 2019 (intern Seminar)
Locatie: Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK Havelte
Parkeren: op het eigen terrein
Door: Anja Gijsbers, Jan-Willem Nierop en Martijn van Staveren
Vergoeding: € 425,- (incl. biologische vegetarische ontbijt, lunch en diner door een liefdevolle inspiratie kok)
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 17 oktober om 16.00.
Aanmeldenklik hier voor het aanmeldformulier

Bron: Martijn van Staveren


Geplaatst door Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Mijn naam is Martijn van Staveren...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Martijn van StaverenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe 'Het zou moeten zijn' heeft nooit bestaan, maar mensen blijven proberen ernaar te leven. 'Hoe het zou moeten zijn' bestaat niet, er is alleen wat er is.

Lenny Bruce, Amerikaans stand-upcomedianBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.