21-06-18 | Het Nationale Event “Ons Scheppingsvermogen” | Breda

Blije bij

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8742
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Martijn van Staveren

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Observatie- en bekrachtigings-bijeenkomsten

(Martijn van Staveren) Het leven op de planeet Aarde voelt voor veel mensen dualistisch aan. Enerzijds is de wereld van de flora en fauna adembenemend mooi en voelen we hier veel kracht en vele geluksmomenten bij. Anderzijds ervaren we ons dagelijkse leven als mensen onder elkaar vaak als vermoeiend, zwaar, belastend en onderdrukkend.

Hoe komt het dat we allemaal deze tegenstrijdigheid zo sterk voelen in onze lichamen en onze mind? Hoe komt het dat de Mens in de aanpassingsmodus leeft en de grote massa volgt zonder zelf na te denken of te voelen? Is het ook mogelijk aan deze volgzaamheid en afhankelijkheid te ontkomen en een radicaal andere koers te varen, ondanks de systemen waarin we leven en de druk die we voelen van anderen?
Deze thema’s en nog vele andere vraagstukken zullen aan bod komen bij dit event. Martijn van Staveren zal als inspirator dit fascinerende, prikkelende en stimulerende Event kleur en glans geven. 

Thema’s als, ‘wie is de Mens van Origine, welke vermogens en potentieel draagt de Mens in zich, hoe kunnen deze vermogens geactiveerd worden’, bespreekbaar en voelbaar gemaakt worden. Naast noodzakelijke informatie zullen er bekrachtigende oefeningen worden gedaan om het bewustzijnsveld zo sterk mogelijk te maken. Vanuit de kwantum fysische wetten is bekend dat daar waar menselijke observatie is, verandering kan komen in de fysieke werkelijkheid.

Mede is de kracht van het getal om het collectieve bewustzijn in beweging te krijgen een belangrijk element van deze dag. De aarde bevindt zich in een fase van transitie waarin jóúw aandeel als Ambassadeur van de Planeet Aarde in deze overgangsfase van onschatbare waarde is. Meedragen en mee-creëren vanuit helderheid, daadkracht en de eigen Innerlijke Kracht is de sleutel om de gehele Mensheid in een compleet andere stroming te laten komen. Doe je mee, als drager en draagster van Innerlijke Kracht? Om samen met de andere deelnemers ons potentieel vanuit Hartskracht aan te boren, te versterken en in te zetten voor een meer menswaardige, gelijkwaardige samenleving, gebaseerd op verbinding en harmonie!

Verder maken livemuziek, zang, 432 Hz Music, achtergrondbeelden, stiltemomenten, energetisch schilderijen en natuurfoto’s onderdeel uit van het programma. In de diverse pauzes is zowel binnen als buiten, ruimte en tijd voor ontmoeting.
 
Dit event is Martijn van Staveren als gastspreker & inspirator aanwezig om samen met jou er een fantastische samenkomst van te maken. Realiseer dat jij als Ambassadeur van Licht, Kracht & Liefde de beweging komt brengen, welke jij op unieke wijze in je draagt.

Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

  • Datum: Zonnewende donderdag 21 juni 2018 
  • Locatie: Breepark evenementenhal, Bavelseparklaan 10,  4817 ZX Breda.  Klik hier voor een plattegrond
  • Organisatiebijdrage: € 39,-
  • Tijden: start 14.00 en einde 20.30 meer info vind je hier (link)
  • Aanmelden: meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

Nb. Mogelijkheid om drankjes en een biologisch vegetarische maaltijdsoep te nuttigen in de Breeparkhal. 

Bron: martijnvanstaveren.nl


Geplaatst door Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Mijn naam is Martijn van Staveren...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Martijn van StaverenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vaak is er meer moed voor nodig om een mening te veranderen dan om erbij te blijven.

Willy Brandt, Duits BondskanselierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.