25-11-17 | De allerlaatste 12 uur durende show van David Icke ooit: in Maastricht

David Icke in Maastricht

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9423
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:David Icke Store

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws

(Agenda-item | Hans Rietveld Events) Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld, en waar het nu precies om gaat in het ‘leven’. Een groeiend aantal mensen heeft een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Er is iets gaande, maar wat?
 
David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen en onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft.
Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke in zijn, meer dan 20, boeken heeft aangekondigd.
Met zijn ‘World Wide Wake Up tour’ neemt hij ons, op zijn eigen unieke wijze, mee door wat er zich werkelijk achter de schermen zich aan het afspelen is.
 
Overal op het internet is materiaal te vinden, op basis waarvan David ons deze informatie aanreikt. David Icke is niet gek, is geen man die hieperdepieper rondloopt en de ene na de andere samenzweringstheorie in je mik duwt.
 
Hij reikt het vrij aan en het enige wat je kunt doen, is de waarschuwing ter harte nemen. Zélf beslissen en je zélf informeren. Zélf voelen hoe je erin staat.
 
Hij probeert ons ook niet bang te maken, een waarschuwing is geen bangmakerij. Of zoals hij het zelf uitdrukte: “Als ik achter jou een orkaan zie aankomen, dan waarschuw ik je toch? Of beschuldig je me dan van bangmakerij en kijk je niet eens om?”
 
David Icke laat je instrumenten zien en methodes om jezelf te bekrachtigen, en vooral de uniciteit van je eigen wezen te koesteren. Maar bovenal je niet te laten omvormen tot een onderdeel van een uniforme kliek, die door machthebbers eenvoudig te manipuleren is. Omdat ‘we’ bijvoorbeeld allemaal hetzelfde digitale pakje dragen.
 
Vorig jaar november was David Icke nog in Nederland en trok een vol RAI-auditorium. Op 25 november 2017, van 10.00 tot 22.00 uur, 
geeft David zijn beroemde presentatie in MECC Maastricht.
 
Ook jij kunt hier bij zijn.
 
 
 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je mijn stilte niet kunt horen, zul je mijn woorden niet verstaan.

Mike George, Brits meditatieleraarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.