22-09-17 | Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren | Noord Holland

Mensbeleving

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5737
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Inspiratie

(Earth Matters) Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken. Met de meeste activiteiten is Martijn gestopt voor de zomer, dit is dan ook een unieke gelegenheid. 

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. De prachtige plek op het strand die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?


Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Vrijdag 22 september 2017
van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: 
Een stuk privéstrand aan de prachtige kust van de provincie Noord Holland
Op 19 september krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.
Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid en er zijn ook toiletten.
Er is geluidversterking aanwezig om het ook bij wind voor iedereen verstaanbaar te maken. 

Meenemen: 

  • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
  • Afhankelijk van het weer: regenkleding. Als er wat spetters vallen zullen we buiten blijven, maar gaat het harder regenen dan is niemand meer goed te verstaan en is er voldoende plek om met ons allen naar binnen te gaan. 
  • Voor tot 17 uur: Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp)

    Bijdrage:

  • € 25,-

Wil deze middag graag bijwonen maar is € 25,- toch teveel? Voor minima zijn er 2 x 2 gratis kaarten beschikbaar. Stuur daarvoor een verzoek aan [email protected]
Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en krijgen binnen 2 werkdagen bericht. Als je geen bericht krijgt zijn de plekken helaas al vergeven.

Participanten van de Mensbeleving van 14 juli 2017 in Otterlo zullen op 5 september 2017 per mail op de hoogte worden gebracht van deze middag met speciale instrucities om zich aan te melden. 

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmsverschuiving van het menselijk bewustijn: buitenaardscontact.nl

Na de Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren op vrijdag 22 september bieden we een heerlijk biologisch, vegetarisch BBQ dinerbuffet aan voor € 29,00. Deze dient wel vooraf gereserveerd te worden middels het kopen van dit product in de webshop.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik heb altijd geweten dat ik voorbestemd was voor iets groots.

Oprah Winfrey, Amerikaans televisiepresentatriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.