Bloemen met smaak | 50 eetbare bloemen & 25 verrassende recepten

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6494
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Voeding, Aarde en milieu, Land- en tuinbouw

(Succesboeken | Knnv) Een stijlvol, creatief boek voor liefhebbers van (eetbare) bloemen, gezelligheid en lekker koken! Want wat is er leuker dan het versieren van je verjaardagstaart, salade of toetje?

Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur. Dit boek laat zien welke bloemen geschikt zijn om je maaltijd op te fleuren - en biedt vele andere toepassingen, creatieve tips en verrassende recepten. Laat je inspireren! Met puur eten en meer natuur om lekker van te genieten. 

Elk vanuit hun eigen specialisme, geven 20 experts hun top 5's van eetbare bloemen. O.a. de top 5 van Modeste Herwig, Natascha Boudewijn, Rob Baan, Daniëlle Houbrechts (B) en de dieren van Artis.

  • 50 bloemen die geschikt zijn om op te eten
  • Recepten, weetjes en praktische tips
  • Met overzichtelijke samenvatting op de losse uitklapkaart 

Volop inspiratie voor liefhebbers van bloemen, gezelligheid en lekker eten!

Over de auteur:
Anna Koster is een 'bloemenconnaisseur'. Met haar bedrijf Floral Touch inspireert ze mensen om meer met eetbare bloemen te doen. Met haar workshops 'bloemenbonbons maken', presentaties, trainingen en bloemenproeverijen verbindt ze je met de natuur en de seizoenen.

Overige productinformatie:
208 pagina's 
ISBN: 9789050116053 
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Anna Koster
Uitgever: Knnv uitgeverij
Prijsl € 24,95
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

 

Bron: Succesboeken, Knnv uitgeverij


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De historische groei van de mensheid kan, alles bijeen genomen, worden samengevat als en opeenvolging van overwinningen van het bewustzijn op blinde krachten - in de natuur, in de samenleving, in de mens zelf.

Leon Trotski, Russisch staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.