4-09-2016 | Amsterdam | Sterrenstof festival

sterrenstof

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4066
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Knowledge Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(Agenda-item | Knowledge Matters) Op zondag 4 september vindt er een opvallend nieuw festival plaats bij Pllek in Amsterdam: Sterrenstof. Sterrenstof is er voor iedereen die met een open blik kijkt naar filosofie, theologie, astronomie, spiritualiteit en maatschappelijke reflectie; en bovendien houdt van vernieuwend dansbare muziek uit binnen- en buitenland. 

Verwacht live muziek, lezingen door invloedrijke denkers, boeiende workshops; allen ingericht om bezoekers nieuwe perspectieven te bieden voor het alledaagse leven.
 
Bij Sterrenstof worden bewust de grenzen van ons collectief doen, laten en denken opgezocht en doorbroken. Gericht op de vooruitgang en de positieve mogelijkheden die de toekomst ons biedt. Ook voor de kinderen bieden we een speels- en tegelijkertijd inspirerend programma. Bezoekers van Sterrenstof worden meegenomen op een ontdekkingsreis waarin ‘het bewustzijn’, in de breedste zin van het woord, centraal staat. Het festival daagt op een lichtvoetige manier uit om na te denken over ons collectieve doen en denken. 
 
Programma
Denk aan een live demonstratie van de wereldberoemde Wim “The Iceman” Hof methode, een cursus mediteren of een uitleg over het fenomeen lucide dromen. Dat alles in een informele setting bij het knusse Pllek, met doorlopend muzikale performances van niemand minder dan headliner Skip&Die, het Nederlandse wereldtalent Pink Oculus dat optreedt naast internationaal exotische DJ’s als Auntie Flo (UK), Martha van Straaten (DE) en de Amsterdamse William Djoko en Bossoyo naast live performances van o.a. Wicked Jazz Sounds en Matsumoto Zoku (JAP). 
 
Van astronomie tot gastronomie; om ook de fysieke motor draaiende te houden verzorgt Pllek een Asian Fusion menu, eet je vegan bij Laih Laih’s Happy Belly stand en maak je bij de Microbar kennis met insecten als delicatesse.
 
Voor de kids
Voor de kleintjes is er genoeg te doen, met onder andere het Yogi Kindertheater, de Supersterren Kosmische Photobooth & Schmink, een lezing sterrenkunde: 'De magie van ons Heelal' en nog veel meer..
 
Concept
Sterrenstof viert onze gedeelde oorsprong: de restanten uit ontploffingen van sterren vormen de basis van de bouwstenen van ons lichaam – het DNA – dat voor alle mensen voor 99.9% overeenkomt. Reden genoeg dus voor een feestje!

Datum: zondag 4 september 2016
Locatie: Pllek,Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Ticket: Sterrenstof
Oerknal | 11,11 (UITVERKOCHT!)
Sterrenstelsel 1 | 50,00 (UITVERKOCHT!)
Protoster (kids 0 t/m 14 jaar / vaste prijs) | 5,00
Rode Reus (regulier) | 16,50
Sterrenstelsel 2 (reguliere groepstickets a 5 pers) | 70,00
Supernova's (aan de deur) | 19,50Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mainstream consensus often only means that all the fools are on the same side.

AnonymousBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.