01-07-16 | Lezing Gezond ouder worden in Groningen

Bloed

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2527
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Hayobol

Gekoppelde categorieen
Agenda, Media en agenda, Gezondheid

(Agenda-item | Hayo Bol) Wist je dat alle blessures, ziektes en ongemak verbeteren als je de doorbloeding verbetert? Kom naar de lezing en productpresentatie over fysische vaattherapie dan praat ik je bij.

We willen allemaal oud worden maar niet oud zijn. Want ouderdom komt met gebreken. Dat hoeft niet als je vanaf vandaag zorgt voor een optimale doorbloeding van je hele lichaam.

Fysische vaattherapie is een nieuwe vorm van preventieve gezondheidszorg. Door de microcirculatie in de haarvaten te bevorderen wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd bij chronische ‘vage’ klachten, (sport)blessures, doorbloedingsstoornissen, pijn en gebrek aan energie.

Ons leefpatroon bevat té veel stress, te weinig diepe slaap en we hebben teveel ongezonde leefgewoontes. Hierdoor kennen we allemaal wel één of meerdere mensen in onze omgeving die lijden aan een ziekte waarbij de doorbloeding in de kleinste haarvaten wordt vermindert.
Fysische vaattherapie is als enige ter wereld in staat, de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren. Tijdens de lezing wordt duidelijk wat dit voor het lichaam betekent en welke invloed het heeft op het immuunsysteem en de doorbloeding van de haarvaten. Een optimale microcirculatie in de haarvaten, ondersteunt het zelf genezend vermogen van uw lichaam. Zowel voor zieke als gezonde mensen een hele verbetering.

Klik hier als je een witte bloedcel live in werking wil zien.

Plaatst: Schweitzerlaan 2 bij centrum Lightwavein Groningen

Aanvang 19.30 uur

Toegang gratis

Bron: Hayo Bol


Geplaatst door Hayo Bol

Hayo Bol

Ik ben inmiddels 20 jaar natuurgeneeskundig therapeut/ lifecoach en geef lezingen over verschillende onderwerpen mbt gezondheid. Daarnaast geef ik les aan collega therapeuten en therapeuten in opleiding over voeding/elektrosmog/natuurgeneeskunde bij verschillende instellingen zoals de Ortho Health Foundation, Floww Intl, Lightwave en Bemer...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hayo BolLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het wezen, de wezenskern die hartenrijk in verbinding staat met tijdloze vredige rijken binnen en buiten de aarde, moet en zal dood binnen het piramidesysteem. De dode mens, als in een ultiem opeenvolgend individu, mag er leven.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.