05-11-2015 | Haren | Lezing Buitenaards contact is werkelijkheid | Deel 4: Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij

buitenaards contact

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5017
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws, Buitenaards, Universum

(Agenda-item | Earth Matters) In het najaar van 2015 geeft Martijn van Staveren op de Biotoop in Haren een serie van acht lezingen over de werkelijkheid van buitenaards contact. Centraal in het werk van Van Staveren staat het behoud van planeet aarde met al haar bewoners en het bespreekbaar maken van de vermogens van de oorspronkelijke mens. Wat wordt er allemaal achter de schermen gehouden en met welk doel?  

In zijn lezingen deelt Van Staveren zijn uiteenlopende en veelvuldige ervaringen en hoopt hij te inspireren en te motiveren om naar dit onderwerp te luisteren of er zelfs over te durven spreken!

De mensheid zal daadwerkelijk een radicaal andere koers moeten inslaan om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de mensheid zelf te voorkomen. Om dit te bereiken, zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving. Deze start bij de mensheid. Volgens de visie van Van Staveren is dit mogelijk door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken moet worden. Mensen dragen zelf de verantwoording van hun handelen en zijn in staat het tij te keren nu het nog kan.

Van Staveren onderzoekt het UFO-fenomeen al ruim dertig jaar en doet dit als ervaringskundige op het gebied van buitenaardse contacten en ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over planeet aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerd remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Volgens Van Staveren manipuleren deze programma’s de mensheid op ernstige wijze en houden ze ons bewust af van evolutie. Evolutie die de mensheid in een ander stadium reeds zou hebben volbracht.

Als kind raakte Martijn van Staveren volgens eigen zeggen al betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt hij bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, die ervoor hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen en ook menselijke wezens ongeveer zoals wijzelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen. Deze informatie komt uitgebreid aan bod in de lezingenserie die dit najaar in Haren plaatsvindt.

Deel 4: Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij. "De vergeten en verboden buitenaardse neurologische invasie"
Tijdens deze lezing geeft Van Staveren inzicht in de verwoestende onderdrukking en oorlogsvoering over de mensheid haar vermogen. Wij, de mens, hebben een buitengewoon scheppend vermogen om via portalen op planeet aarde interdimensionaal te reizen naar het verleden, naar het heden en naar de toekomst. Deze vermogens lagen ooit opgeslagen in ons DNA en konden worden omgezet door middel van het gebruik maken van ons zintuig wat ook wel de pijnappelklier wordt genoemd.

De focus in de diverse geheime ET-invasieprogramma’s kwam daarbij in eerste instantie te liggen in het onbruikbaar maken voor de mens van deze collectieve connectiepoorten op aarde (sterrenpoorten) en daarnaast het uitschakelen of decimeren van de menselijke krachten welke oorspronkelijk zijn geprogrammeerd via onze multibrein-DNA-strengen.

De sterrenpoorten werden onderbroken van de atmosferische kristallijnen grids rondom de aardse atmosfeer en de mensheid werd bijna uitgeroeid om opnieuw te worden geprogrammeerd. Dit herprogrammeren vond plaats door de kristallijnen grids te hacken en wederom aan te sluiten op ons aardse bewustzijn. Deze programma’s zijn onder andere onze zogenaamde dagelijkse werkelijkheid en slaafsheid. Dit vond ongeveer een half miljoen jaar geleden plaats.

Doordat Van Staveren intensief aan deze materie heeft gewerkt, alleen en ook met andere multidimensionale bewustzijnswerelden, heeft hij ontdekt dat deze hele buitenaardse scène een maskering is van een nog grotere, niet eerder besproken gebeurtenis (meta-realiteit). Deze gebeurtenis is de werkelijke oorzaak van de gehele manifestatie van het buitenaardse fenomeen. De wijze hoe, waarop en door wie worden hoofdzakelijk bepaald door deze uitzinnige historie. Een historie die zich ten opzichte van onze huidige tijdslijn ver in de toekomst heeft afgespeeld en allesbepalend is. Hierdoor zullen vele onderwerpen een nieuwe en diepere betekenis krijgen. Onderwerpen zoals chakra’s, reïncarnatie, graancirkels, ascentie, hogere dimensies en buitenaardse hulp.

Van Staveren neemt je mee naar je oorspronkelijke inbeelding en manifestatiekracht, indien jij dat durft en er ook aan toe bent! Door het beleven van deze lezing en feitelijk de werkelijke werkelijkheid worden onze eigen bouwstenen (DNA) in beroering gebracht en zal de frequentie in onze magnetische velden krachtig worden verhoogd. Dit komt doordat onze oeroude kennis die wij meedragen in onze galactische DNA-strengen wakker wordt geprikkeld en ons oeroude multibrein in actie komt.

Ter afsluiting
Een indringende forecast hoe het leven op aarde eruit zou zien, zonder buitenaardse manipulaties. Martijn geeft een preview over de wereld zoals deze eruit kan zien, zodra wij bereid zullen zijn offers te brengen door onze programmeringen en conditioneringen terzijde te schuiven. 


Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.