Vanaf 31-10-2015 | Bastrop Texas | Livestream Secret Space Program Conference

SSP Conference2015

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7465
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Global BEM

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws, Amerika, Technologie, (Grens)wetenschap, Buitenaards

(Agenda-item | Earth Matters) Noteer deze data maar vast in je agenda: 31 oktober en 1 november 2015. Dat weekend organiseert Global BEM (Breakthrough Energy Movement) de Secret Space Program Conference in Bastrop Texas, Amerika. Met sprekers als Catherine Austin FittsDr. Joseph P. FarrellWalter Bosley en andere sprekers van wereldformaat belooft dit een buitengewoon onthullende conferentie te worden. De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan de Dark Journalist, Daniel Liszt, top altenatievemediareporter. Het evenement zal via livestreams te volgen zijn, en bij Earth Matters ontvang je korting op je livestreamticket. 

Bestaat er zoiets als een geheim ruimteprogramma dat zich ontwikkelt buiten het publieke domein? Door wie wordt dit programma gefinancierd? Waar zijn de ontbrekende biljoenen van het Amerikaanse budget gebleven? Wat is het UFO-fenomeen? Zijn het een serie militaire projecten die deze geavanceerde technologiën gebruiken, ontwikkeld in ondergrondse bunkers over de hele wereld, of spreken wij hier van een groot mysterie, buiten de menselijke realiteit om? Ontdek het nieuwe bewijs en schokkende bevindingen hieromtrend tijdens het SSP Conference 2015.

Korting op je livestream-ticket
De volledige conferentie is live te volgen! Met de onderstaande coupon koop je je ticket voor de livestream. Met de Earth Matters kortingsoupon ontvang je 10 euro korting op je toegangsbewijs. Ga naar 'Tickets' en vervolgens naar 'Livestream Tickets'. Als je nog geen account hebt, maak je deze eerst aan met bijvoorbeeld je e-mailadres. In het betaalmenu kun je naast de betaalmethode ook kiezen om een kortingscode in te voeren. 

De kortingscode is: sspearth2015

Informatie 
Datum: 31 oktober en 1 november 2015
Tijd: Beide dagen vanaf 16.45 uur tot 4.00 uur (Nl. tijd)
Prijs: 44,40 euro (incl. 10 euro korting)
Meer informatie

Bekijk hier alle presentaties van Secret Space Program Conference 2014.

Coupon

Preview

Bron: Earth Matters, Global BEM


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.