09-09-2015 | Groningen | Ademmeditatie Ananda Mandala en Deeksha

Statue of Buddha

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2821
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Agenda-item | Herman Damveld en Anne-Marie de Moor) De Ananda Mandala is een intensieve adem-meditatie met als doel de 7 hoofdchakra’s te zuiveren, uit te lijnen en de kundalini energiestroom te activeren. Deze meditatie kan in groepsverband én door het vasthouden van elkaars handen als zeer krachtig ervaren worden. De Ananda Mandala is tevens een mooie voorbereiding op het ontvangen van universele energie in de vorm van Deeksha. Deeksha is een perfect hulpmiddel om in een hogere staat van bewustzijn te komen. Voor mensen met hartproblemen of hoge bloeddruk, of voor zwangere dames is deze meditatie minder geschikt.

De Deeksha is de meest bekende energie-overdracht van Oneness en wordt gedaan door de handen net iets boven het hoofd te houden. Je mag er vanuit gaan dat de Deeksha datgene doet wat voor jou goed is. Er zijn op deze avond meerdere Deekshagevers aanwezig. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en bedoeld ter ontspanning, verbinding en inspiratie.

Als je wilt uitliggen na de meditatie of energie-overdracht, kun je zelf een matje meenemen. Graag vooraf aanmelden!

Ananda Mandala | Deeksha
Wanneer: woensdag 9 september 2015
Hoe laat: 19.30 – 21.30; inloop vanaf 19.15 uur.
Waar: Centaurstraat 10, 9742 PP Groningen (wijk Paddepoel)
Bijdrage: 10 euro, minima 5 euro
Aanmelden: [email protected] of [email protected]

HARTEgroet,

Herman Damveld en Anne-Marie de Moor


Geplaatst door Herman Damveld

Herman Damveld

Leeft duurzaam; is zelfstandig onderzoeker en publicist over energie (o.a. bij LAKA). Daarnaast zit hij in de Raad van advies van Co2ntramine...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Herman DamveldLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.