Vanaf juni 2015 | Frankrijk | Verschillende soorten retraites

retraite vipassana meditatie, yoga, qigong, dans, klank

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3097
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Satya Mantra Music

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Agenda-item | Satya Mantra Music) Wij verzorgen dit jaar drie soorten retraites in een prachtig kasteel in Frankrijk.

Stilte retraite: Een reis naar binnen
Datum: 6 t/m 13 juni 2015

  • Mindfulness / vipassana meditatie, yoga, mantra en klank, natuurwandelingen, detoxing, zwembad, naar wens 'holistic pulsing' sessie of klankheling en persoonlijke coaching.
  • Met 4 stiltedagen (8 t/m 11 juni) + 2 stille natuurwandelingen (7 en 12 juni).

In deze retraite gaan we op reis in lijf, hart, geest en ziel. En natuurlijk genieten we van het prachtige, groene landschap en het sprookjesachtig mooie kasteel! De yoga wordt op een rustige, meditatieve wijze gedoceerd en kan je ook zien als 'mindful yoga'. Er komt zowel hatha yoga als yin yoga aan bod. Vanuit de serene yogaruimte is het enige dat je zult horen het concert van vogels, kikkers of krekels.

Het rooster is flexibel, je bent vrij om te voelen wat jij nodig hebt in het nu. Het is aan jou in hoeverre je komt voor rust en ontspanning, of ook voor het zetten van stappen in jouw spirituele ontwikkeling. We werken samen met het bereiden van het eten en de afwas, wat een fijne manier is om te verbinden in stilte en ook een mooie meditatie kan zijn! Tijdens de stiltedagen zijn we de hele dag in stilte, wat maakt dat je makkelijker naar binnen kan keren. Wees welkom voor een week helemaal alleen voor jou... 

Meer informatie

Release, relax and connect retraite
Datum: 13 t/m 20 juni 2015

  • Mindfulness / meditatie, yoga en ander lichaamswerk, dans- en stemexpressie, mantra's zingen, klankconcert, natuurwandelingen, heerlijk en gezond eten, zwembad, naar wens 'holistic pulsing' of klank-sessie en persoonlijke coaching.
  • Met stilte-wandelingen en een optioneel stilte gebied (ook tijdens maaltijden).

Deze retraite staat in het teken van rust en vrijheid. Let it be, let it flow! Ontlading en expressie zonder regels in dans, stemwerk en verschillende lichaams-oefeningen. Alles wat uit jou wil stromen, mag er zijn. Ontlading geeft rust en ruimte.

We gaan prachtige natuurwandelingen maken, waarbij we wandelen in stilte, waardoor we ons beter kunnen verbinden met de natuur. Voor de liefhebbers is er yoga (yin yoga en hatha yoga) en meditatie, maar je bent vooral geheel vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Als je een hele dag vakantie wilt vieren aan het heerlijke zwembad, of er een dagje op uit wilt, kan dit ook allemaal!

We werken samen met het bereiden van het eten en de afwas en we verbinden ons met elkaar in ‘sharings’. Wees welkom voor een week van ontlading, ontspanning en verbinding!

Meer informatie

Wandel en Yoga retraite
Datum: 20 t/m 26 september 2015

  • Natuurwandelingen, yoga en ander lichaamswerk, klankconcert, zwembad, heerlijk en gezond eten, naar wens individuele 'holistic pulsing' of klank-sessie.
  • Met stilte-ochtenden, stiltewandelingen en een optioneel stiltegebied (ook tijdens maaltijden).

Behoefte aan natuur en ontspanning? Hou je van een stevige wandeling? Dan is deze retraite voor jou bestemd! We gaan prachtige natuurwandelingen maken (varierend in lengte 4 tot 20 km), waarbij we in stilte zijn, zodat we ons beter kunnen verbinden met de natuur. Voor de liefhebbers is er (rustige en ontspannende) yoga, maar je bent vooral geheel vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Als je een hele dag vakantie wilt vieren aan het heerlijke zwembad of er een dagje op uit wilt kan dit ook allemaal! Vive la France! Wees welkom voor een week van verbinding met de natuur en met jouzelf!

Meer informatie

Bron: Satya Mantra Music


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het meest wezenlijke dat je moet onthouden, is dat het leven dialectisch is. Het bestaat door dualiteit, het is een ritme tussen tegengestelden. Je kunt niet eeuwig gelukkig zijn, anders verliest geluk alle betekenis. Elk genoegen heeft zijn eigen leed, en elk leed heeft zijn eigen genoegen.

OshoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.