15-11-2014 Den Haag | 16-11-2014 Amsterdam | Lezing Genezing langs geestelijke weg

Bruno

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9450
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Bruno Gröning-Vriendenkring

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Ziekte

(Agenda-item | Bruno Gröning-Vriendenkring) Genezing langs geestelijke weg – medisch bewijsbaar? Artsen nemen stelling. In het kader van een internationale reeks van lezingen informeren artsen, psychologen en natuurgenezers over genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning.

Inhoud:

  • Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en voor iedereen begrijpelijk uitgelegd.
  • Genezen personen vertellen hoe zij van psychische, organische als ook van door artsen als ongeneeslijk verklaarde ziekten vrij werden.
  • Ervaringen van jonge mensen: vrij van aller­gieën, depressies, angsten, drugs en meer.
  • De toehoorders kunnen tijdens de lezing op eenvoudige en natuurlijke wijze de genezende kracht zelf ervaren.

Sprekers: Dr. G. Blättner (KNO arts) en Dr. F. Ohlendorf (kinderarts)

Duur van de lezing ca. 2 uur. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Datum: zaterdag 15 november 2014 Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Plaats:  Den Haag - Kijkduin
Locatie: NH Atlantic Hotel, Deltaplein 2002554 EJ Den Haag

Datum: zondag 16 november 2014 Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Plaats:  Amsterdam - Zuidoost
Locatie: Zalencentrum South EastBijlmerdreef 1289, 1103 TV Amsterdam

Contact voor Nederland: tel. nr. 0475-326068 E-mail: [email protected]

Hulp en genezing door de leer van Bruno Gröning
Met het groeiend bewustzijn voor totale en alter­natieve mogelijkheden van genezing, krijgt ook het thema genezing langs geestelijke weg steeds meer aandacht, ook in vakkringen. Daarbij duikt steeds weer een naam op: Bruno Gröning (1906-1959). Door buitengewone genezingssuccessen werd hij in de jaren vijftig wereldbekend. Hij liet de ken­nis na over het opnemen van een natuurlijke, genezende kracht: de “Heilstrom”. Zowel tegenwoordig als destijds gebeuren er genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Een veelvoud van door artsen zorgvuldig gecontroleerde succesberichten zijn hiervan het bewijs.

De Bruno Gröning-Vriendenkring
De Bruno Gröning-Vriendenkring is wereldwijd één van de grootste verbonden voor genezing langs geestelijke weg. Hier kunnen geïnteresseerden en hulpzoekenden kosteloos leren de genezende kracht op te nemen. Daarbij gebeuren regelmatig verbazingwekkende genezingen, zelfs van jaren­lang bestaande organische ziekten.

Reeds tijdens zijn leven had Bruno Gröning plaatselijke ge­meenschappen opgebouwd. Tegenwoordig zijn deze in alle continenten van de wereld. Hier komen de Bruno Gröning vrienden samen, om gezamenlijk de genezende kracht op te nemen en over hun ervaringen en beleefde genezingen te vertellen.

Ieder is vrij om zich bij de Bruno Gröning-Vriendenkring aan te sluiten of deze ook weer te verlaten. Er bestaan geen financiële of rechterlijke verplichtingen. Alle uitgaven worden uitsluitend door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Naar het voorbeeld van Bruno Gröning vinden er geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen plaats. Er wordt niet afgeraden van bezoeken aan artsen of medische maatregelen.

Jonge mensen in de Vriendenkring
In de Bruno Gröning-Vriendenkring komen wereld­wijd jonge mensen bij elkaar in jeugdgemeenschappen. De leer van Bruno Gröning helpt hen zelfbewust en succesvol meester over hun leven te zijn. Door opname van de genezende kracht kunnen ziekten, zoals angsten, depressies, allergieën en veel meer verdwijnen, alsook problemen op school, bij de studie en in het beroep. Levensvreugde en zelfvertrouwen zijn weer vaste waarden in het leven.

Hulp, ook bij verslavingen
Talrijke genezingsberichten tonen, dat ook bij alcohol- en drugsverslaving, alsook andere verslavingen een duurzame genezing langs geestelijke weg mogelijk is. Daarbij gaat het niet alleen om het verwijderen van de symptomen, maar in het bijzonder om de bevrijding van de innerlijke oorzaken van de verslaving.

De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep
De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) is een internationaal verbond van enkeleduizenden artsen en vertegenwoordigers van andere medische beroepen uit meer dan 70 landen. Ze onderzoekt sinds 1992 hulp en ge­nezingen die langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning tot stand zijn gekomen. De genezingen en hulp worden systematisch samengevat, door artsen gecontroleerd en indien mogelijk op basis van medische onder­zoeken door onafhankelijke artsen bewezen en gedocumenteerd. Inmiddels is er een omvangrijkarchief ontstaan. Om met deze kennis wereld­wijd zieke en noodlijdende mensen te helpen, geven artsen, psychologen en natuurgenezers van de MWF hun ervaringen kosteloos door aan collega’s en geïnteresseerden door middel van regelmatige lezingen in binnen- en buitenland.

Hier vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Bruno Gröning-Vriendenkring, de MWF, alsook meer dan tweehonderd genezingsberichten.

 en van de gezondheidsbeurs Utrecht met de genezing van ME van Margriet Koekoek.

https://www.facebook.com/BrunoGroeningCircleOfFriends

Documentaire film Het fenomeen Bruno Gröning
Open, objectief en meeslepend belicht de film de diverse stadia van het leven en werken van Bruno Gröning. Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal en groots opgezette speelfilm­scènes werden hierin verwerkt. In het bijzonder de verhalen van de meer dan vijftig getuigen uit die tijd over de door hen beleefde hulp en genezingen maken deze film tot een indrukwekkende belevenis.

Genezingen, ook tijdens de film
Toeschouwers vertellen hoe ze bij het zien van de film kracht, kriebelen en een stromen in het lichaam hebben waargenomen. Enkelen vertellen over het verdwijnen van pijnen, beperkingen, enz. Erika Kappler (63): "Meer dan acht jaar leed ik dag en nacht aan sterke schouderpijnen. Uiteindelijk kon ik mijn rechter arm niet meer optillen en niets meer dragen. Mijn arts sprak van een chronische schouderontsteking. De medicamenten verzachtten alleen maar. Na het bezoeken van de documentairefilm waren alle pijnen plotseling weg! Tegenwoordig draag ik kratten en kan hout hakken zonder pijnen."

De film wordt in Goes, Beek, Den Haag, Assen en Bergen op Zoom vertoond. Data en informatie: www.bruno-groening-film.org. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Films op YouTube over artsenlezingen in Nederland en in Toronto, deel 1 en deel 2

Bron: www.bruno-groening.org  


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stilte is de moeder der waarheid.

Benjamin Disraeli, Brits staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.