Stichting Restschuld Eerlijk Delen dagvaardt volledig geldstelsel

Money it\'s a crime

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4919
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Geldstelsel Hervormen

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie

(Geldstelsel Hervormen) Stichting Restschuld Eerlijk Delen, Laurens ten Hagen en Sven-Ake Hulleman vinden dat het niet langer rechtvaardig is dat banken geld uit het niets scheppen. 

De crisis die onvermijdelijk was in een systeem van schuld en rente, ontstaat doordat banken en overheid een geldsysteem in stand houden dat voor het overgrote deel neerkomt op eeuwige slavernij. Van iedere euro die u uitgeeft, stroomt er een deel naar een kleine groep mensen in onze samenleving. Zij worden rijker en rijker terwijl een middenklasse eeuwig ploetert voor hen. Dat geldsysteem hoort niet bij een democratische rechtsstaat. Echter wij hanteren het al veel te lang. En dat terwijl er geen wettelijke basis voor bestaat.

Er is al veel over geschreven, maar Stichting R.E.D. voegt nu de daad bij het woord. Wij dagvaarden 'het systeem'. En u bent essentieel. Wij hopen dat u begrijpt dat een vragend en mondig volk het beste is. Hier, nu en direct kunt u het verschil maken. Als individu en in een collectief. Zonder agressie, doch met een zeer serieuze rechtsvraag.

Lees verder op Geldstelsel Hervormen.

Bron: Geldstelsel Hervormen


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De geschiedenis leert ons niet om fatalistisch te zijn. Er zijn momenten waarop de wil van een handjevol vrije mensen de gevestigde orde doorbreekt en nieuwe wegen opent.

Charles de Gaulle, Frans president en verzetsstrijderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.