Ontmoet schrijver prof. Ken Schoolland | Za. 17 aug. | Eemnes

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9522
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, (Verborgen) nieuws, Economie, Bedrijven, Politiek, Bewustzijn

(Succesboeken) Ontmoet professor Ken Schoolland tijdens de presentatie van zijn boek De avonturen van Jonathan Gullible op 17 augustus 2013 in de Witte Bergen te Eemnes.Op zaterdag 17 augustus zal Succesboeken.nl een nieuwe uitgave lanceren: De avonturen van Jonathan Gullible, geschreven door een professor in de economie, die woont op Hawaii en werkt op de Hawaii Pacific University: professor Ken Schoolland.

Deze bijzondere man had begin jaren 80 een idee om het vak economie voor zijn studenten enigszins aangenaam te maken en het te ontdoen van het saaie imago. Hij verzon een verhaal dat absurde overheidsbemoeienissen aangaf. Jonathan Gullible was geboren. Een ieder die het boekje - inmiddels uitgegroeid tot een groot volwaardig boek - 30 jaar geleden las, lachte om de absurde wetten die in het boek uitgevaardigd werden en de maatschappelijke zaken waar overheidsinstanties zich mee bemoeiden in het boek.

Professor Ken Schoolland mag gezien worden als een bijzondere visionair, daar vele fantasieverhalen in het boek heden ten dage realiteit zijn geworden. Overheden, zowel lokaal als provinciaal, als landelijk, als het waterhoofd Europa verzinnen de meest bizarre zaken om de burger nog meer geld af te nemen om zichzelf in stand te houden. Wat we 30 jaar geleden niet voor mogelijk hadden gehouden kunnen we vandaag de dag iedere dag in de kranten lezen: boekhoudfraude, zorgfraude, megafraude met uitkeringen, frauderende politici, meer bijdrage aan EU, bankenfraude, frauderende ziekenhuizen, etc., etc. en daarna altijd geschokte kamerleden. Is het tij nog te keren, want de verzorgingsstaat heeft zijn hoogtepunt bereikt en we moeten weer terug naar minder overheid en meer zelfverantwoording. Het boek van Jonathan Gullible komt precies op tijd en als geroepen.

Op zaterdag 17 augustus hebben we de eer om de visionair professor Ken Schoolland in ons midden te hebben en hem het eerste boek aan te bieden. Dat dit een bijzonder boek is blijkt uit het feit dat het boek inmiddels in 48 talen is vertaald. De eerste buitenlandse vertaling was begin tachtiger jaren in Nederland. Het tweede land was in de eind tachtiger jaren Rusland en het was het eerste boek over Free market issues aldaar en direct werden duizenden boeken verkocht.

Je kan bij deze bijzondere happening zijn voor slechts € 15,= per persoon.
Zaterdag 17 augustus 13.00 u. bij Van der Valk de Witte Bergen te Eemnes (langs A1). Na afloop hebben wij een diner/buffet georganiseerd voor diegenen die nog graag met professor Schoolland willen eten en napraten. De kosten voor een toegangskaart inclusief  diner/buffet zijn slechts € 42,50 p.p.

Klik hier om een toegangskaart te bestellen.
Klik hier om een toegangskaart inclusief diner/buffetkaart te bestellen.

 

Bekijk hier een interview met professor Ken Schoolland:

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een menselijk wezen is deel van het geheel, dat wij 'universum' noemen, beperkt door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat van de rest is afgescheiden. Het is onze taak onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door compassie en mededogen te vergroten en alle levende wezens en de gehele natuur in haar schoonheid te omhelzen.

Albert EinsteinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.