De revolutie van het hart

Gandhi -

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8084
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ad Broere

Gekoppelde categorieen
Economie, Nederland, Europa, Bewustzijn, Politiek, Acties

(Ad Broere) De petitie 'Nederland soeverein' is een oproep aan de overheid om Nederland los te maken van de eu door de soevereiniteit terug te nemen en los van de regels die Brussel heeft opgelegd zelf een actieve en gezonde economische herstelpolitiek in te zetten, waarbij de doodzieke en vergiftigde euro buitenspel wordt gezet voor wat betreft de binnenlandse uitgaven door het speciaal hiervoor in omloop brengen van een nieuwe munt.

Deze munt wordt schuldvrij - niet geleend van banken en beleggers- door een onafhankelijke publieke instelling in omloop gebracht en is ook rentevrij, want het geld wordt niet geleend maar gecreëerd door die publieke instelling, zoals banken dat voor hun eigen doeleinden al lang doen, maar daarvoor wel rente vragen. Hierdoor verdwijnt geld door schuld en wordt de economie niet langer belast door het geld met geld verdienen.
Lokale en regionale economie krijgt bijzondere aandacht, om de aanwezige talenten, infrastructuur etc. maximaal te benutten en vanuit kleinschaligheid de economie te herstellen en ook door ondersteunend daaraan opleidingen en onderwijs op een vernieuwend en kwalitatief hoger niveau te brengen
De bailout van burgers en bedrijven is bedoeld om niemand in schulden te laten verdrinken en het gegarandeerde basisinkomen is erop gericht om iedereen zonder probleem te kunnen laten voorzien in de basisbehoeftes.
Het geld van pensioenfondsen kan alleen effectief worden ingezet als aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, want zolang de negatieve spiraal veroorzaakt door de dominantie van banken, multinationals, de eu en de euro niet is doorbroken blijft het een druppel op de gloeiende plaat.

Uit de 'Terugkeer in het Paradijs':
'De wereld heeft per direct geen aparte regels meer nodig, want hij koerst op een gebeurtenis af waarin sowieso alle regels overhoop worden gegooid. Jullie hebben je onderworpen en systemen laten opleggen die je in je vrijheid hebben belemmerd. Jullie worden je steeds bewuster van deze inperkingen.....Jullie zullen allemaal de straat opgaan en de machthebbers vertellen dat jullie het niet meer pikken.  Jullie zullen geen leiders meer nodig hebben die vertellen wat je wel en niet mag doen.' 'Dit is de revolutie die jullie allemaal doormaken. Het zal een vredelievende revolutie van het hart zijn.'

Ook als je niet in petities gelooft, zou je dan toch willen tekenen? http://petities.nl/petitie/nederland-soeverein

Laten we van deze petitie het eerste piramidespel maken met alleen maar winnaars. Verspreidt daarom zoveel mogelijk het bericht.

Op 29 september - vlak na prinsjesdag en de sombere verhalen van dit kabinet-  wordt de petitie aangeboden in Den Haag. We maken er een ludieke actie van, op een manier die niemand zal ontgaan.

Via facebook -Nederland soeverein kun je je opgeven voor het event.


Geplaatst door Ad Broere

Ad Broere

Auteur, spreker, adviseur, vernieuwer en inspirator.

Ik ben van mening dat het financiële systeem in zijn huidige vorm een groot gevaar vormt voor zowel het materiële als het geestelijke welzijn van de mens.  Praktijken, zoals nanotrading, ongelimiteerde speculatie met derivaten en grootschalig gokken op grondstoffen vergiftigen de economie en veroorzaken een steeds grotere instabiliteit, die uiteindelijk gaat leiden tot ineenstorting van het financiële systeem...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ad BroereLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Courage is not the absence of fear, but rather the decision that something else is more important than fear.

Ambrose RedmoonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.