The House of Rothschild

House of Rothschild -

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13643
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Forbidden Knowledge TV

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Bedrijven, Geografisch, Amerika, Europa, Politiek, Oorlog, Geschiedenis

(Forbidden Knowledge TV) In dit rijke en genuanceerde portret van de opmerkelijke, verborgen Rotschild familie, stelt Oxford wetenschapper en bestseller auteur Nial Ferguson de geheimen achter de familie's fenomenale economische succes bloot.

Hij toont voor het eerst de in- en outs van het uitgebreide politieke netwerk van de familie, die toegang gaven tot en invloed hadden over veel van de grootste staatsmannen van de eeuw.

En hij vertelt over een familie saga en ontdekt het belang van eenheid en de belangrijke rol van het Jodendom van een dynastie die opkwam voor de beperkingen van het ghetto van Frankfurt en later zijn invloed gebruikte om onderdrukte Joden door heel Europa te helpen.

Een meesterwerk van volmaakte geleerdheid met een grondige betrokken verhaal, is het Huis van Rotschild een biografie van het zeldzaamste soort, waarin mysterieuze en gefascineerde historische figuren tot leven komen.

Source: www.forbiddenknowledgetv.com


Commentaar van Redactie Earth Matters

Hoewel deze docu inderdaad een rijk en genuanceerd beeld geeft van deze familie door de eeuwen heen zijn er toch verborgen aspecten die niet echt aan bod komen in deze docu. 

Hieronder volgt een interview met een dame die zegt uit de familie Rothchild te komen. Ze doet een boekje over over mind control, ritueel misbruik etc. 

David Icke wendt er geen doekjes om: Rothschilds Control The WorldLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niet alleen is er geen God, probeer maar eens een loodgieter te krijgen in het weekend.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.