Waarheid over BIS-bank bij De Wereld Draait Door

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:18480
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Economie, (Verborgen) nieuws

(Earth Matters) In De Wereld Draait Door was gister ineens een helder en eerlijk moment. George van Houts vertelde over de BIS-bank in Basel en de dubieuze rol die deze bank speelt. Dit is de centrale bank van de centrale banken, staat op soevereine grond en hoeft aan niets of niemand verantwoording af te leggen. Van Houts liet Van Nieuwkerk ook weten dat het toch ongelooflijk is dat een prominent journalist als Van Nieuwkerk niet van het bestaan van de BIS af weet.

Opvallend detail dat niet aan bod kwam, is dat de BIS in hun kwartaalberichten voorspellingen doen. Die voorspellingen kun je ongeveer lezen als een aankondiging. Twee jaar voor de economische crash in oktober 2008 heeft de BIS deze crisis 'voorspeld'. In september van 2013 hebben ze echter een voorspelling gedaan dat er in december 2014 / januari 2015 een crisis zal komen waarbij 2008 verbleekt. De eerste tekenen daarvan zijn al in de media waar te nemen. 

Als bron waar mensen kennis kunnen opdoen en meer informatie kunnen vinden, noemt Van Houts onder meer Ons Geld en Ad Broere. Dit is een erg hoopvol signaal en gaat bij nog meer mensen de ogen openen voor wat er feitelijk aan de hand is.   

Bron: De Wereld Draait Door


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nadenken is twijfelen. Durf je te vertrouwen op je intuïtie?

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.